***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pe cine faci tu rautati????
pe noi zanele???

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

adevarat aprilusule ca sunt vrajitoare astea 2 rautati

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

adevarat aprilusule ca sunt vrajitoare astea 2 rautati

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

..rautatzi?....mare mare...

Mergi la inceput

cred ca inclin steagu...si scrie pe mine.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si eu tot in vizita
as incepe dieta dar nu mai am ambitie si nu stiu de unde sa fac rost????!!! aveti cateva de dat/imprumutat?

Breto si Delphi, ce inseamna shi te mai veau?

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

silvana daca esti vizeta.
shi te mai veau!! e o replica din ceva super frumos....cand o gasesc o sa va postez...mimushel daca o gasesti tu prima, posteaza tu.
ia poftiti voi la ca sa va treziti mai bine si sa va energizati.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

silvana daca esti vizeta.
shi te mai veau!! e o replica din ceva super frumos....cand o gasesc o sa va postez...mimushel daca o gasesti tu prima, posteaza tu.
ia poftiti voi la ca sa va treziti mai bine si sa va energizati.

poze, Just Me
ambitioasa

..la cafea si eu...BUNA DIMINEATZA...AM TREMURICI IN DIMINEATZA ASTA...NESU O FI DE VINA...BLEEEEEEEE(trebuie sa schimb cafeaua neaparat)silvanus...bine ai mai venit pe la noi...da la fata...pai VIN SARBATORILE!!!CE VREI MAI MULT?...vrei ambitzie?..i-a de la mine...mai hotarata ca acuma ma-tzi mai vazut voi pina acuma??..sa dea domnu sa ma tzina tot asa..deci"dupa mine"...
RAPOPRT.. 95,2KG...AM scapat de...ce bine..deci nu ma premiezi astazi...lasa mama ca saptamina viitoare o sa pui 2...cred...eu nu am timp de cautat "shi te mai veauuu"...cauta tu iubitzel...o zi bunaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

da nu mai stiu cum se cheama exact pe site-ul ala...si ca nu-mi amintesc.
SHI TE MAI VEAU!!!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Beau si eu o cafea cu voi!
Eu zic ca Delphi si Breto au pus la cale o strategie ca sa animeze subiectul!
Eu cu fiica-mea a mare suntem asa si-asa.... Am facut un pact cu ea, ea sa nu ma mai minta, sa-mi spuna adevarul indiferent cat de rau ar fi si eu sa nu mai tip la ea.... Sa sper ca macar asta o sa tina!
Iar pentru cea mica trebuie sa muncesc sa-i fac costumas de Craciunita pentru serbarea de la gradinita; ca n-am gasit nimic deosebit si la pret acceptabil. Deci....
Trag toti pe mine si de mine. Oare au uitat ca e ultima luna din an? Luna cadourilor? Eu propun sa ma lase in pace, sa dorm, sa ma odihnesc! Ast' cadou doresc!
Iar altfel, ma opresc la 67. Gata, iau pauza.... Mai incerc poate la anul! Desi acu' ma simt bine cu mine... Dar cine-stie ce ganduri imi mai vin...
Va mult! Ma bucur ca fetele nu s-au mutat la alt subiect!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

anuska sper sa tina pactul cu fata ta. iti doresc din tot sufletul sa iti fie mai bine.
incearca pe cat posibil ca atunci cand isi deschide sufletul care tine fata cea mare sa nu scoti scutul de mama in fata, caci nu iti va mai spune nimic. asa a facut mama cu mine. mereu imi spunea ca ea imi este si cea mai buna prietena si sora si mama, dar cand ii spuneam ceva..poc scutul de mama la interval si uita ca e cea mai buna prietena a mea.
in schimb o prietena de-a mea, cu ceva ani mai in varsta decat mama, a reusit sa adopte acest stil cu fata ei si sunt mult mai bine. tin minte ca o data nu stiu ce i-a zis fii`sa si ea ca mama bineinteles incepuse cu replicile de mama, la care fiica i-a zis...da ce nu ai zis ca esti tu cea mai buna prietena a mea??? de ce esti mama acum?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77ADA spune:

Neatza tuturor,

Abia acum am reusit sa intru (a adormit micul printz). 10 mesaje ziceti?
Asta e primul! Vreau sa beau o cu voi si apoi la treaba, cat doarme pruncul ...

Mergi la inceput