Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 8
tlaura spune:
Imi cer scuze fetelor, ca raspund cu intarziere; am spus ca vreau sa particip si eu la actiunea voastra; am vrut sa ma implic mai mult dar din pacate nu am reusit.
Am aici cateva jucarii pe care le ofer cu placere; acum trebuie sa mai si ajung la destinatie cu ele; pana una alta am pus pozele lor ca sa stiti voi cum sa le organizati: http://good-times.webshots.com/album/569167152REiqRE.
Mai particip si cu un set de globulete rosii plus 2 betele de pom tot rosii!
Eu sper sa pot participa activ saptamana viitoare, sper sa si reusesc!
Daca mai aveti sugestii va rog sa-mi spuneti.
luy spune:
tlaura, te rog mai verifica o data link-ul, nu se vad pozele
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
Luy, ti-am trimis pozele de la mine si de la Roxana Claudia.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Sortarea si impachetarea cadourilor a ramas pt miercuri la ora 12, la T noi.Pana acum vine: Roxana G,Luy si eu. Cine mai vrea sa vina sa-mi spuna sa anunt cate persoane mergem.
Pachete se pare ca au ajuns doar 2,maine sun pt confirmare, e vineri.
Papanas la prima locatie a ajuns ceva???????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
luy spune:
Am actualizat albumul cu pozele cu jucarii sau hainute donate.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Dantje spune:
Va spuneam ca sunt si eu in zona cand s-a inceput actiunea, ei bine mi s-au mai alaturat doua sufletiste: Lena si Danyce, si ne-am gandit sa cumparam noi produse de igiena pentru fetele din camin.Stie cineva cate fete sunt in camin? Intr-o alta ordine de idei, din ajutoarele mosului poate cineva sa ajunga la aeroport( Baneasa) luni 16 dec in jurul orei 17 sa ridice pachetul cu produsele?Am mai primit si niste jucarii, fac inventarul si va spun mai multe.
Dantje & Martijn & Hannah
tlaura spune:
http://good-times.webshots.com/album/569167152REiqRE
Incercati acum!
Daca nu, intrati la "poze" de la semnatura si le gasiti acolo.
Andries spune:
Dantje luni e 15 dec. I principiu pot ajunge eu fie luni sau marti (marti e 16), doar ca am nevoie de mai multe detalii. Daca e sa vin eu, le preiau si le livrez la sesiunea de impachetat din 17. Am si eu niste jucarele de donat.
Andries
Happiness_4_us spune:
Papanash, spune-mi daca e ok pe adresa ta sa pun pachetul. Mi-au zis ca ajunge maine dimineata si il aduc acasa.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
floric_ea spune:
Buna fetele,
Am trimis si eu cateva haine si jucarii, folosite insa in stare buna. Sper sa fie ok, n-am citit tot subiectul si nu stiu daca trebuie musai noi.
Bumbacel mersi mult ca ai venit pana la noi sa le iei