Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
na ca am ajuns sa facem marea dezvaluire....eu am ajuns la 62kg si am plecat de la 54-55kg. calculatoarele dupa net spuneau ca la inaltimea mea o sa ajung la 70-72 si incep sa cred ca au dreptate
24+
Poze
dyana27 spune:
asa-mi trebuie daca deschid subiectul despre greutate. veniti voi cu greutati din astea de 50 si ceva de kile, pe care eu le aveam dupa cine stie ce cura de slabire; eu la 1,59 am acum 73 de kilute mari si late . deci deja arat ca un ou. m-am deprimat complet
colega mea nu a reusit sa nasca din pacate, si dupa niste contractii oribile de vreo 3 ore a juns tot la cezariana. ma suna surioara mea dupa ce scoate bebita, sa-mi zica ce face. asta chiar mi se pare nasol, dupa ce treci printr-un travaliu oribil, sa te mai bage si-n cezariana. stie DD cum e mai bine. important e acuma sa iasa bebelina ei bine, si ea sa mai aiba putere sa se refaca cat mai repede.
diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Alina, pai nu stiu daca rezist la regim, ca numai de azi m-am gandit la el! Incerc sa-l pun in practica de maine...ca acum la pranz ies cu o colega la pizza! 21 http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp |
Aha, e clar de maine nu ? hihihi
21+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Alina, pai nu stiu daca rezist la regim, ca numai de azi m-am gandit la el! Incerc sa-l pun in practica de maine...ca acum la pranz ies cu o colega la pizza! 21 http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp |
Aha, e clar de maine nu ? hihihi
21+ cu Maria
Vine barza!
silvia4 spune:
Multumesc fetelor pt raspun! Si eu cred ca a gresit doctorita, mai ales ca la cele doua ecografii morfofetale corespundea varsta sarcinii cu ce-mi spunea ecograful! Glicemia mi-am facut-o acum o luna jumate si a fost ok. Sa o repet?
Silvia 24+
alina.n spune:
Scuze a aparut de 2 ori mesajul.
dyana ne pentru colega ta sa iasa cu bine bebe afara si sa fie totul ok.
21+ cu Maria
Vine barza!
Gaza22 spune:
offff daca am ajuns la dezvaluiri din astea grele pai eu stau cam rau, am ajuns la 65kg de la 55 si pe toate le-am pus in ultima luna, hai 1 luna jumate. Si nu mananc multe dulciuri . Dar nici nu se vede prea rau, doar ca am burtica un pic cam mare(asa cred eu) pentru perioada asta. Uite acu m-am masurat, in talie am 93. Sper sa fie de la retentia de apa. Doctorita mi-a zis ca la inaltimea si greutatea mea ca ar trebui sa ma ingras intre 11-16 kg. Mi-e groaza ca de acum incepe bebelina sa creasca mult si odata cu ea si pofta mea de mancare...offf si deabia astept bunatatile de Craciun.
20+ cu
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Voi cum stati? Cat ati "depus" pana acum?... |
Eu am depus doar 1kg. Sa nu ma deoki! In skimb inainte de sarcina am avut o perioada de avant, in care am pus rapid cateva kg, asa ca acum cred ca bebe se hraneste din rezerve...
Denisa-Madalina 20+ cu Adela
Si eu cred ca a gresit doctorita, mai ales ca la cele doua ecografii morfofetale corespundea varsta sarcinii cu ce-mi spunea ecograful! Glicemia mi-am facut-o acum o luna jumate si a fost ok. Sa o repet? |
Si eu cred ca intr-o greseala, dar poate ar fi totusi util sa refaci glicemia si un sumar de urina (in vederea identificarii eventualei glucoze in urina). Succes!
alina.n spune:
Aaa cata dreptate ai , pai acum vine craciunul...cine se poate abtine de la carnati,sarmale,sorici...si alte bunatati???!!!
21+ cu Maria
Vine barza!
dyana27 spune:
vesti proaspete de pe front. s-a livrat una bucata fetita de 2,800 si 46 cm. sora mea zice ca e un bot de om frumos si sanatos. mami e bine, inca in cezariana, dar fericita ca e fetita ei bine. abia astept sa o felicit si eu cand iese din operatie.
eu sunt foarte emotionata, mai ales ca am mers amandoua cu sarcinile in paralel
diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic