Bataie de joc Loc joaca Feeria
Raspunsuri - Pagina 6
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catale Tot 35 RON este si la Unirea si parca si la City Mall... Sau la City e un pic mai ieftin. In Unirea insa ne costa si mai mult, din cauza jetoanelor. Fiica-mea e disperata dupa locurile astea doua de joaca si cand mergem acolo stam minimum 4-5 ore. Daca stiu ca nu am bani pentru locurile astea de joaca, nu ma duc in zona respectiva. Noi in locurile astea mergem numai pentru distractie, iarna. La cumparaturi nu ma mai duc cu copilul, pentru ca oricum ar vrea sa intre cu mine in hipermarket sau in magazine... si locul de joaca ar fi o nimica toata pe langa cat ma costa ce ar vrea ea de mancat/imbracat/jucat. Si asa e, la noi e pur si simplu o afacere acel loc de joaca, nu este un bonus din profitul celui care inchiriaza spatiile comerciale din hipermarketuri sau mall-uri. Este pur si simplu un spatiu inchiriat la fel cum sunt si cafenelele de acolo sau magazinele cu toale, electronice etc. Deci cel care a investit bani trebuie sa plateasca o chirie de aproximativ 10.000 de euro pe luna, sa plateasca personalul, sa intretina locul... si sa-i ramana si lui ceva. Iar ce ii ramane lui... este oricum o suma mica. Mai degraba se scoate cu sucurile, cafelele si bauturile pe care le vinde si cu petrecerile pentru copii (asta la Unirea si la City Mall). |
Daca asta e adevarul, desi nah e greu sa cred ca cineva care are o afacere nu scoate profit, de ce mai bine nu se apuca de vandut pateuri mai bine saracii
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
blue_rain spune:
Andronix, nu mi-a scapat nici un zero in plus :) Gandeste-te la Arcelor Mittal, cati angajati are sau avea, ma rog, plus invitati etc. Am organizat deja 2 evenimente pentru aceasta companie.
Si mamicile care au participat la evenimente gratuite pentru copii, cred ca au idee cate persoane se pot strange in timpul unei ore intr-un asemenea loc - micut. Dar, cand vorbesti de parcuri gonflabile uriase, si o multime de alte atractii, iti dai seama cata lume se strange in timpul unei zile :)
Si mie mi se pare pretul mare,daca vrei sa stai doar o jumatate de ora, o ora - doua, dar daca se stie dinainte ca este cu intrare nelimitata in timpul unei zile - te duci cu copilul doar atunci cand ai timpul necesar sa stai/ sa-l lasi acolo vreo 4-5 ore.
Nu stiu de ce vi se pare greu de crezut ca e greu sa scoti profit dintr-o afacere, sau ca unii nici nu ajung sa scoata profit. Sunt foarte multe persoane care se apuca sa faca o afacere, dar fara sa aiba un plan de afaceri bine pus la punct, fara o analiza a riscului, fara sa ia in calcul diverse cheltuieli etc - unii dintre acestia reusesc, altii nu. Si chiar si cu un plan de afaceri tot exista riscul sa nu mearga afacerea. Majoritatea celor care prefera sa-si deschida o afacere, fac acest lucru cu ajutorul creditelor, imprumuturilor etc. Asa ca afirmatii de genul, sarcaul, bietul de ce nu vinde pateuri, fornetti, nu cred ca-si au locul. Fiecare face ce vrea, ce poate si cum poate :) De cand sunt si eu implicata intr-o afacere, am invatat un lucru: incerc sa ma pun in locul celui care a demarat afacerea: as putea s-o fac, la fel de bine, mai bine? Daca nu, atunci incerc sa nu critic, ci doar sa le propun sugestii pentru imbunatatirea serviciilor. Am invatat si sa multumesc si sa felicit oamenii pentru modul in care fac anumite lucruri. Nu stiu daca aveti idee cata satisfactie aduce acest lucru. Lipeam zilele trecute afise cu colegii mei, si se opreau parintii si bunicii langa noi si ne ziceau ca si-au serbat ziua de nastere la noi, daca-i tinem minte etc :) Ca s-au simtit foarte bine, ca revin, ce schimbari facem si alte cele...
tzontzo manager
madau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
unde este? www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9 Langa hipemarketul Auchan, banuiesc ca stii unde este, s-a deschis un Mall...se numeste Iris. Intri acolo si urci cu scarile rulante la etaj, si e un centru din asta de recreere unde au si bowling si biliard. Acolo e spatiul de joaca pt copii, intr-o parte. |
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
karfe spune:
Eu doar v-am avertizat ca ceea ce era inainte gratuit acum este pe bani.
De ex. situatia:
Este posibil ca sa mergeti intai in mall sa va faceti cumparaturile ,sa cheltuiti toti banii 1000,2000,10.000 euro cat aveti la d-voastra.Stand mult prin magazine iar copilul sa stea cuminte ii promiteti ca la final mergeti la locul de joaca,si va treziti fara nici un ban in fata taxei de fericire a copilului.
In finalul primei mele postari am spus sa ocoliti zona,imi cer scuze,fiecare face ce vrea cu banii si copilul lui.
Bataie de joc este, ptr. ca si in Plaza dupa o perioada de timp au pus la locul de joaca intrare si era la inceput 3 lei ora,dar au anuntat cu o luna inainte ca o sa puna intrare.
De asta sunt revoltata,eu am vrut sa va informez doar.
ile77 spune:
citat din mesajul lui blue_rain Andronix, nu mi-a scapat nici un zero in plus :) Gandeste-te la Arcelor Mittal, cati angajati are sau avea, ma rog, plus invitati etc. Am organizat deja 2 evenimente pentru aceasta companie. Si mamicile care au participat la evenimente gratuite pentru copii, cred ca au idee cate persoane se pot strange in timpul unei ore intr-un asemenea loc - micut. Dar, cand vorbesti de parcuri gonflabile uriase, si o multime de alte atractii, iti dai seama cata lume se strange in timpul unei zile :) Si mie mi se pare pretul mare,daca vrei sa stai doar o jumatate de ora, o ora - doua, dar daca se stie dinainte ca este cu intrare nelimitata in timpul unei zile - te duci cu copilul doar atunci cand ai timpul necesar sa stai/ sa-l lasi acolo vreo 4-5 ore. Nu stiu de ce vi se pare greu de crezut ca e greu sa scoti profit dintr-o afacere, sau ca unii nici nu ajung sa scoata profit. Sunt foarte multe persoane care se apuca sa faca o afacere, dar fara sa aiba un plan de afaceri bine pus la punct, fara o analiza a riscului, fara sa ia in calcul diverse cheltuieli etc - unii dintre acestia reusesc, altii nu. Si chiar si cu un plan de afaceri tot exista riscul sa nu mearga afacerea. Majoritatea celor care prefera sa-si deschida o afacere, fac acest lucru cu ajutorul creditelor, imprumuturilor etc. Asa ca afirmatii de genul, sarcaul, bietul de ce nu vinde pateuri, fornetti, nu cred ca-si au locul. Fiecare face ce vrea, ce poate si cum poate :) De cand sunt si eu implicata intr-o afacere, am invatat un lucru: incerc sa ma pun in locul celui care a demarat afacerea: as putea s-o fac, la fel de bine, mai bine? Daca nu, atunci incerc sa nu critic, ci doar sa le propun sugestii pentru imbunatatirea serviciilor. Am invatat si sa multumesc si sa felicit oamenii pentru modul in care fac anumite lucruri. Nu stiu daca aveti idee cata satisfactie aduce acest lucru. Lipeam zilele trecute afise cu colegii mei, si se opreau parintii si bunicii langa noi si ne ziceau ca si-au serbat ziua de nastere la noi, daca-i tinem minte etc :) Ca s-au simtit foarte bine, ca revin, ce schimbari facem si alte cele... tzontzo manager |
Calitatea serviciilor isi spune intotdeauna cuvintul.
Nu e de mirare ca multe afaceri se duc de ripa. Multi patroni pun clientul pe locul 2, singurul lor scop fiind de a scoate cit mai multi bani.
Ca ai primit atitea cuvinte frumoase de la clienti, spune totul despre calitatea serviciilor.
Felicitari.
Poate nu intotdeauna e simplu sa scoti profitul dorit, insa atita timp cit clientii se intorc in acel loc, inseamna ca treaba merge bine.
Eu ma gindesc ca daca la locul asta de joaca, calitatea serviciilor ar fi fost la acelasi nivel cu pretul, multi s-ar reintoarce acolo.
10euro e mult, insa sigur alta ar fi fost atitudinea.." e mai scumpicel, dar se merita"
In general prefer sa dau un ban , dar sa stiu pe ce-l dau.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
Guestus spune:
Pe parcarea masinii in Oslo centru da ile77 10 euro /2 h fara sa comenteze..ca deh..asa este in orase mari...dar sa dea 10 euro la un loc de joaca nu se poate...ca nu se merita, ca nu are aia si aia si aia. Trebuie sa fie gratis domle
Nu*ti place pretul nu mergi...care e problema? nu vad ce atitea comentarii fara noima
E santaj..nu karfe? ....atunci cind creste petromul pretul la benzina si urla copilul ca nu vrea pe jos nu e tot santaj?
ile77 spune:
citat din mesajul lui Guestus Pe parcarea masinii in Oslo centru da ile77 10 euro /2 h fara sa comenteze..ca deh..asa este in orase mari...dar sa dea 10 euro la un loc de joaca nu se poate...ca nu se merita, ca nu are aia si aia si aia. Trebuie sa fie gratis domle Nu*ti place pretul nu mergi...care e problema? nu vad ce atitea comentarii fara noima E santaj..nu karfe? ....atunci cind creste petromul pretul la benzina si urla copilul ca nu vrea pe jos nu e tot santaj? |
Tu ai ce ai cu mine,....dar presimt ca nu e simpatie
...acum si salariile in oslo sint de 4-5000 euro pe luna..si chiar mai mult.
Sint de acord, nu iti convine, nu te duci.
Insa, si zi ca nu am dreptate, o afacere ca sa merga trebuie sa ofere si calitate...si daca tot dai un ban, sa stii pe ce-l dai.
Eu cind ii cumpår jucarii fie-mii, de ex, prefer sa platesc mai mult pt ca stiu ca platesc pt calitate .
Deci nu e vorba numai de bani GUESTUS, e vorba si de ce primesti in schimbul lor.
Si mi se pare normal sa te revolti cind te simti inselat.
Ca doar nu mai traim in comunism ,nu-i asa??...luam ce ni se da ca daca nu raminem si fara ala
Guestus spune:
ile77...tu nu intelegi nimic.
o afacere sa mearga ...etc...acum te doare sufletul de ala ca nu-i merge afacerea sau te doare de tine ca nu ai cum sa arzi gazu la mall singura...si trebuie sa stai cu copilu" dupa tine
ile77 spune:
citat din mesajul lui Guestus ile77...tu nu intelegi nimic. o afacere sa mearga ...etc...acum te doare sufletul de ala ca nu-i merge afacerea sau te doare de tine ca nu ai cum sa arzi gazu la mall singura...si trebuie sa stai cu copilu" dupa tine |
...ma stii cum sint..idealista....cred ca de acolo mi se trage