Bataie de joc Loc joaca Feeria
Raspunsuri - Pagina 3
karfe spune:
interesant ca cele mai revoltate de aceasta situatie au fost domnisoarele care nu traiesc in Romania si stau in strainatate,ptr ca acolo intr-adevar familiile cu copii sunt respectate si societatea le asigura toate conditiile ptr.o copilarie fericita s.a.m.d.
Adina iulia cred ca nu esti inca mama si nu stii ce inseamna sa-i promiti unui copil ceva. si cred ca si acesta este principiul afacerii din mall,punem preturi mari ca oricum parintii cedeaza la insistentele copilului.
Solutii se gaseau ptr. preturi mai mici chirii mai mari la fastfood-uri,cafenele etc.
35 ron ptr un loc de joaca cu miros de prajeli si 2 tobogane si un castel intunecat unde ti-e si frica sa lasi un copil mic daca sunt prin zona copii mai mari.
La disney in anumite perioade ale anului intrarea intr-un singur parc este 10 euro ptr copii
fianna spune:
Adica prost nu-i ala care cere ci ala care da?
E jecmaneala 100% pentru ca nu ai alte optiuni,nu pentru ca e pe ascuns. Vorbim de un loc de joaca minuscul si intunecat, care nu ofera posibilitatea parintilor sa-si supravegheze copii intr-un mod relaxat. Adica sa poti sa vezi ce se intampla band linistita o cafea, la masa de langa.
Cred ca am inteles si ce vreti voi sa spuneti cu intratul alaturi de copii, va rog insa sa ma corectati daca gresesc. Este cumva vorba de intratpe langa respectivul castel si nu in interior, nu?
blue_rain, no offense dar ar trebui sa se gaseasca solutii, altfel nu imi explic cum de amaratii aia din UK, despre care se stie ca sunt saraci lipiti pamantului spre deosebire de romani , isi permit locuri de joaca uriase si cu un pret de intrare mic, pana in 5lire de copil. Aici vorbesc din experienta caci am fost intr-unul care era de 4 ori mai mare si dublu in inaltime, si asta intr-un oras de provincie. Nu existau supraveghetori pentru copii tocmai pt ca oamenii angajati costa, era responsabilitatea parintilor sa-si tina sub observatie pruncii. Orice afacere implica stres si responsabilitate, nu doar asta.
Si cum spuneam mai devreme multe bile negre pentru ca nu au un spatiu cat de mic pentru copii sub 3 ani. Sa inteleg ca fie nastem copii deja mari fie stam cu ei in casa pana indeplinesc varsta necesara. Asta e mai mult baiul meu personal insa.
Qamar spune:
mi se pare ca se exagereaza un pic
nu e nimeni obligat sa isi duca cccopilul acolo, alternative sunt o gramada ...si nu ma refer la alte malluri si la alte locuri de joaca
si da, eu am putut intra cu ea inclusiv la baza castelului intunecos, in zona cu mingiute
nu mi se pare un loc de joaca nemaipomenit, nu mi se pare un pret ok, nu mi se pare ca fetele care supravegheaza isi dau interesul DAR la momentul respectiv (si poate si in alte momente viitoare), costul de oportunitate (daa, mai tin minte din scoli) a avut o astfel de valoare incat am iesit pe plus: distractie, apropiat de casa, posibilitatea sa intru cu ea.
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
ile77 spune:
In ro, ca intotdeauna, calitate\pret un dezastru.
Din ce au descris fetele, chiar nu inteleg pt ce 10 euro.
Insa cum sint multi care sint multumiti, se vor scoate bani si din asta.
Oricum afacerea va merge, ca , nu-i asa, e greu sa-i spui NU unui copil de 4 ani .....iar aia care cer 10 euro stiu ei ce fac.
Bine ca cel putin exista alternativa,"nu-ti place, nu te duci"...ca mall-uri sint destule in bucu
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
sanse spune:
Citat: |
35Ron costa pentru oricate ore, stai cat poftesti pana la 10 seara. |
Si cam 'cate ore poate sta un copil memancat ?
Destepti oamenii....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
A_Iulia spune:
Karfe, sigur ca sunt mama, sigur ca imi duc copilul si in aceste locuri, tocmai de aceea consideram util un subiect in care sa expunem toate optiunile pe care le avem in Bucuresti.
Pe mine nu ma intereseaza foarte tare cat costa intrarea la astfel de locuri in UK sau la Paris, pentru ca nu am cum sa-mi duc copilul in week-end acolo sa beneficiez de taxa redusa.
Daca este politica Mall-ului sa nu ofere aceste locuri de joaca gratuit in Romania, ce sens are toata aceasta revolta? Se rezolva ceva? Poate oricine sa-si faca o astfel de afacere: inchiriezi spatiul respectiv, cumperi gonflabilele, angajezi personal si gata, daca pare o afacere atat de profitabila (dar din cate s-a spus mai sus de catre cineva care lucreaza in domeniu, au fost multi care au dat faliment pe aceasta logica).
La fel, din auzite, majoritatea celor implicati in astfel de afacere considera ca fara organizarea de evenimente (zile de nastere) ar da faliment, deci se pare ca taxa nu le ofera un profit chiar urias. Nici nu-i de mirare, la cat costa chiria pe mp in astfel de locuri.
Eu stiu un singur loc unde nu platesti nimic: in IKEA. Eu personal il evit cat pot, in week-end cand as putea sa ma duc cu fii-mea e omor la propriu, si in plus nici nu fac mare lucru acolo, se uita la TV la filme si au doar o groapa cu bile, nici pomeneala de tobogane gonflabile etc.
Nu stiu despre ce locuri de joaca se refera fetele din alte tari - eu stiu ca in Suedia mi s-au cerut 10 EUR (sau 15?) intr-un complex comercial, pentru 2 ore, doar ca s-o supravegheze pe fii-mea cat timp am fost eu la cumparaturi pe-acolo (adica ea a colorat si s-a jucat cu niste maimutoi). Dar la fel, nu vad relevanta, pentru ca eu nu locuiesc acolo.
cristina_ana spune:
Loc de joaca gratuit si fain este la Kika! Eu in timpul saptamanii am intrat cu bebe de 1,4 ani in gonflabile, ca imi era frica sa il las singur. In week-end era omor pe acolo. Si mamicile/taticii pot manca/bea ceva la restaurantul de alaturi.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
madau spune:
Pt un loc de joaca in Mall mi se pare foarte mult. Nu ma intereseaza ca poti sta toata ziua acolo, cred ca nici un copil nu sta mai mult de 2 ore, sa fim serioase. Cel putin a mea nu sta. Ca exemplu, locul de joaca de la Mall Vitan e parca 10 ron/ora (sper sa nu gresesc). Cel din Iris Mall (Auchan) e 8 ron/ora si e IMENS, nu exagerez, mi s-a parut cel mai complex ansamblu de joaca la care am fost, cel din Plaza e parca 10-12 ron/ora.....de aia intreb, ce are in plus asta din Feeria de-i 35 ron??????? Poate doar faptul ca e intr-o locatie "de fitze".
Alegerea apartine fiecaruia, nu se neaga, mie insa mi se pare nejustificat de mult
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
irinai spune:
Eu nu inteleg care este problema.
Este ca si cum ai spune "Nu va mai duceti pe Magheru, ca sunt acolo niste bijuterii care au un pret mult prea mare. Fir ar sa fie, cat de scumpe sunt diamantele astea. Ar trebui sa isi permita toata lumea, ca stralucesc atat de frumos in vitrina. Ia sa nu le mai puna in vitrina, ca nu au toti bani sa isi cumpere si nu este corect". Extrapolez, desigur, dar cam asta este mesajul pe care il inteleg eu.
E scump... Da, si?
Si eu vreau in Bahamas, dar ma multumesc cu Mamaia, daca doar atat imi permit.
miflore spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sanse
[quote]Si cam 'cate ore poate sta un copil memancat ? Destepti oamenii.... |
Se pune o bratara copilului. Banuiesc ca se poate intra si iesi de cate ori vrei.
Fi-mea a stat 4 ore si tot nu vroia sa plece.
Nu spun ca e minunat, dar asta avem, astea sunt conditiile.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI