Site-uri de pantofi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISTINATOMA spune:

Buna tuturor.
Eu c trebuie sa va contrazic cu doarpantofi.I-am gasit de Paste,si tot asa n-am avut incredere dar am zis ce sa pierd 1 mil,si am comandat balerini la ei.Chiar au ajuns in 24 hr cum promit ei pe site,iar pantofii in realitate arata mult mai bine ca in poze.
Siteul nu arata prea bine,cum vedem peste tot cu alb si ordonat,dar modelele chiar sunt ce nu prea gasesti.
De atunci am mai luat de 2 ori si au mai luat si sora si o prietena a mea.
Asa ca poate ar trebui sa incercati magazinul,eu am intrebat si produsele se si pot returna fara probleme.
Mie imi place ca vin acasa fara stres,umblaturi.Eu nu suport mallurile
In rest ce se gaseste online e cam urit,mie nu imi plac.Mai sunt aia care aduc de la Victoria Secret i-am gasit pe PERFECTLADY.ro nu stiu exact numele,dar aduc ce pe site la VS cu 40-60 usd cu 5-6 mil.
Mi se pare de ras,si bataie de joc.
Chiar azi m-am uitat aici si ca i-ati pomenit,am intrat la doarpantofi si vad ca au saleuri serioase.
Dar nu vad nimic nou.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dar de pantofisenzationali.ro ce ziceti? Imi plac modelele de acolo, si mi se par preturi bunute, deshi nu sunt din piele cica...a comandat careva?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISTINATOMA

Buna tuturor.
Eu c trebuie sa va contrazic cu doarpantofi.I-am gasit de Paste,si tot asa n-am avut incredere dar am zis ce sa pierd 1 mil,si am comandat balerini la ei.Chiar au ajuns in 24 hr cum promit ei pe site,iar pantofii in realitate arata mult mai bine ca in poze.
Siteul nu arata prea bine,cum vedem peste tot cu alb si ordonat,dar modelele chiar sunt ce nu prea gasesti.
De atunci am mai luat de 2 ori si au mai luat si sora si o prietena a mea.
Asa ca poate ar trebui sa incercati magazinul,eu am intrebat si produsele se si pot returna fara probleme.
Mie imi place ca vin acasa fara stres,umblaturi.Eu nu suport mallurile
In rest ce se gaseste online e cam urit,mie nu imi plac.Mai sunt aia care aduc de la Victoria Secret i-am gasit pe PERFECTLADY.ro nu stiu exact numele,dar aduc ce pe site la VS cu 40-60 usd cu 5-6 mil.
Mi se pare de ras,si bataie de joc.
Chiar azi m-am uitat aici si ca i-ati pomenit,am intrat la doarpantofi si vad ca au saleuri serioase.
Dar nu vad nimic nou.
Bafta

Ciudat tare ca te-ai inregistrat special sa faci reclama acelui sit.

Mergi la inceput

Pt Claujro.
Nu m-am inregistrat sa fac reclama,ci ca sa va contrazic,pt ca eu chiar am cumparat de la ei,si sunt f multumita,pt ca aceleasi modele le-am vazut la Aldo si Nine West la pret dublu.
Si nu mi s-a parut corect sa dati verdicte doar pt ca nu va place voua siteul.
Si cred ca daca am cumparat,sunt mai indreptatita sa-mi spun parerea.
Asa ca poate ar trebui in ainte sa criticati sa incercati.
Dar multora in Romania le place la mall.
Fiecare cu prioritatile lui.Eu n-am timp de mall,si imi cumpar multi pantofi pe an,nu doar de Paste si Craciun,asa ca de-aia i-am laudat.
Dra cum spunea si Madam Bovary nu va obliga nimeni sa cumparati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:

Pt Claujro.
Nu m-am inregistrat sa fac reclama,ci ...

Auzi CRISTINATOMA, nici macar marmota nu mai inveleste ciocolata...

P.S. pe acest forum nu apreciem vehementza.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Draga mea,normal ca nu apreciati vehementa,ca daca ai face-o nu ai mai pierde timpul la nesfarsit pe forumuri.
Noapte buna.
Pozitiile astea pe care le aveti sunt dovada mentalitatii din Romania.Cam 2001 e anul in care va aflati.
dar cine sunt eu sa va invat,nu?!malluri sunt,timp aveti...succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

http://www.bellsshoes.co.uk/store/ livrare in Romania 9,99 lire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

www.mariagrazia.ro

Eu mi-am cumparat o pereche de cizme, dar din magazin, sunt foarte incantata de ele, site-ul pare tare slabut, cred ca se mai lucreaza la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:

Draga mea,normal ca nu apreciati vehementa,ca daca ai face-o nu ai mai pierde timpul la nesfarsit pe forumuri.
Noapte buna.
Pozitiile astea pe care le aveti sunt dovada mentalitatii din Romania.Cam 2001 e anul in care va aflati.
dar cine sunt eu sa va invat,nu?!malluri sunt,timp aveti...succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

[...succes la cumparaturi!

Multumim

Mergi la inceput