Gravidute & Mamici de IASI (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Alynta - multa sanatate lui David

Multa sanatate si de la noi. Ca-i mai buna decat toate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru in ultima vreme, nici macar sa va citesc dar tare m-am aglomerat. In plus din ianuarie incep semioficial un nou servici si va fi si mai si. Azi am vazut chestionarul Cristinei si m-am gandit ca ar fi cazul sa dau un semn.

La petrecere nu stim sigur daca venim. Noi vrem de Craciun sa mergem la mama, la Onesti. Sotul lucreaza pana pe 24 si atunci m-am gandit ca eu plec luni (dupa petrecere) cu copii, cu masina si vine el miercuri. Cand a auzit mama a luat foc. Cum sa merg 200 de km singura cu copii, mai ales iarna si sa mergem toti de sambata si duminica tati sa se intoarca in Iasi la servici. Inca nu stiu ce voi face, ideea este ca inca nu stiu sigur daca venim sau nu. Daca venim, pot sa aduc de toate si prajituri si de baut, nu e nici o problema. Nici legat de cadouri nu am o preferinta anume, noi avem experienta de la gradi si cu cadou comun si cu cadou de la parintii, in cazul nostru nu au fost probleme pentru ca nu s-au uitat atunci pe loc sa vada ce au primit.

Sanatate multa la toata lumea (ca e sezonul) si mai intru sa vad ce ati hotarat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Miha, ce facem,mai asteptam sa se mai completeze sondajul ref la cadouri?

Vad ca majoritatea vor cadou cumparat de ei.Atunci asa sa fie,n-am nimic impotriva.
Cu ce n-as fi de acord,ar fi chestia aia cu impartitul cadourilor la sfarsitul petrecerii si fiecare sa si-l puna in sacosa si sa plece acasa. Haideti sa lasam copilasii sa se bucure de venirea Mosului,sa impartim cu ei bucuria primirii cadoului si emotia desfacerii acestuia.
Asta era si ideea cand am "pledat" pentru cadoul comun,dar se pare ca nu-s buna de avocat,ca n-am stiut sa ma fac inteleasa. Se pare ca spiritul Sarbatorilor m-a patruns prea tare si de emotie nu mi-am mai gasit cuvintele.
Deci,cum spuneam mai sus,asta ar fi singura chestie care nu mi-ar placea,dar daca voi decideti altfel (poate mai face Cristina un sondaj? ) voi incerca sa las spiritul acasa si o sa ma supun majoritatii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Fetele, eu de Mos nu am mai scris nimic, ca s-ar putea sa nu ajungem. MI-ar parea nespus de rau pentru Stefy, dar se anunta musafiri, bunici si nu stiu cum o sa fac. Eu inca mai sper sa ajung, dar nu vreau sa va incurc.

Imi pare rau ca nici de data asta nu veti veni.
Hai mey,ca daca musafiri is bunicii vor intelege sa lipsiti un pic,doar va intalniti cu Mosul,nu cu oricine. Nu-s decat 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

am vazut ca mi-ati scurtat numele de la Anilansa la Ani, imi place ... deci la mine asa ramane de acum
eu branzica am facut-o din lapte de vaca "tara", are soacramea pe cineva care ii aduce ...si cand am fost insarcinata tot de acolo am baut laptic ... cred ca de asta ia placut asa de mult.
azi am asteptat sa vina postasul cu banii ... poate iau si eu indemnizatia pt baiat... dar vad ca nik.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna!
Alynta sanatate multa lui David

Celia eu saptamana trecuta am dat toate hainutele care i-au ramas mici Amaliei iar jucarii am promis ca duc unei fetite bolnave de la Sf. Maria care e orfana...

Noi am tras o sperietura aseara... Nu stiu cum si-a luxat Amalia manuta stanga ieri dupa-amiaza si tot plangea si nu-mi dadeam seama ce are, eu ziceam ca de la dinti ca trebuie sa-i sparga iarasi doi odata Si tot urmarind-o am observat ca nu-si foloseste deloc manuta stanga, n-o ridica, nu putea tine nik in ea....eu nu-mi dadeam seama ce-ar putea avea, nu era umflata, nu era vanata deloc; in fine am zis ca poate e ceva trecator, dar dimineata cand s-a trezit la fel, asa ca ne-am dus cu ea la spital unde i-a miscat-o putin si in cele din urma si-a revenit.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Eu i-am facut Amaliei branzica si din lapte cumparat si din lapte de tara, tot asa imi aduce cineva de mult timp si am incredere. Am incercat sa-i dau si lapte de vaca sa bea, dar nu a fost incantata, a luat vreo doua guri atat, asa ca ii dam inainte cu lapte praf.

Oare de ce n-au bagat astia indemnizatia inca?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Am citit ca s-a hotarit sa ie fiecare cadou pentru copii si sa aducem atunci la mos cind ne vom intilni,mie imi era indiferent caci Bia inca nu se bucura de jucarii pentru ea e mai important tel mobil ,telecomanda,aparatul foto si i-am luat un bebelus parfumat cu miros de vanilie ala-i place foarte mult
Kriss,Alynta,Lacramioara multumesc pentru urari

o prietena de a mea a intrebat la banca ce se intimpla cu indemnizatia si ia zis ca daca maine nu intra banii s-ar putea luni sa intre
Alynta multa sanatate lui David

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

acum ma sunat sotul... la posta nu sau virat banii pt alocatii si indemnizatii ... cica deabia luni

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha, Celia, Miha, Lacra, Ella, Danielle multumesc! Azi noapte nu a dormit pentru ca l-au deranjat caninii care trebuie sa iasa! Tati a plecat zombi la munca! Se dadea jos din pat si se aseza in carut, il leganai si se linistea. Cand stateai pe loc plangea. L-am pus si in patutul lui, dar venea peste noi! Si asa a fost pana pe la amiaza, motocos!
Eu de la 2 nopti dormite si nu prea ma simt cam aiurea! Mai rau e cu Bogdan care pleaca dimineata si vine seara! Si nu e genul care sa doarma separat pentru ca il deranjeaza copilul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput