MONICUS bafta la nastere si bravos pt vestile bune!
noi avem cam aceiasi varsta la Bebebei...si eu tit in jur de 16 mi s-a spus ca voi naste.
alexutza_26.. teoretic daca nu se intampla nimic pana marti .. da.. va face o inducere de sarcina si dr doreste sa fie o nastere prin epidurala .. si mi-a spus sa ma prezint pe 16 dec, adica martea viitoare... daca nu ma pot dilata suficient este posibil sa ma trimita acasa... ..cam asta este in prima faza.. daca nu se intmpla nimic pana atunci...
intr-adevar pot naste oricand...
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_26 Monicus - mi-ai luat-o inainte ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ TheodoraPRINTZUL AMR 3 ZILE ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
38+ 
buna ,nu am mai scris demult.am si nascut pe 6oct o fetita cristina ecaterina , e bine sanatoasa pana acum,la fel si andrei baiatul cel mare.eu insa nu imi revin,aveam si inainte sa nasc atacuri de panica dar nu mi-au treut,sau mi-au trecut dar a ramas frica de ele si sa ies din casa prea departe.tot ma lupt cu asta am si psiholog dar nu prea ma ajuta.a mai patit cineva din voi asa ceva?va pup.
bun#259;
23 nov 2008
duminic#259;, ora 16.20
nastere normala, b#259;iat, 3 kile
Sp. Jud. Pitesti