Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutza_26 spune:

- speram sa fie asta remediul pana la capat!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Uraaaaa, victorie! Le-am venit de hac colicilor cu...ESPUMISAN!!! E doua zi in care doarme de rupe si nu mai plange. Azi-noapte s-a trezit doar o data! _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel Dialoguri strumfesti |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Woow ce super baiat mare, grasun si falcos am vazut
- Doamne ce repede cresc!!!!!
| citat din mesajul lui anes alraaa , felicitari din toata inima! Ce nastere simpla, rapida, fara complicatii ai avut! Pup lui Nicole si asteptam poze!gynie, frumos slide! Stefanut este un ochios scump! ![]() Edit: am pus poze noi la semnatura! http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Mami de minune Remus |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 ZILE 
alexutza_26 spune:
Hai Oti - bine ca-i face epidurala!!!!!!!!! 

....hai ca acum apare minunea!!!!!!!
| citat din mesajul lui diana21 Mesaj de la Otilia!!! "Sunt la spital, astept epidurala. Am dilatatie 4, deci mai dureaza" Haaaaaaaaaaaaaaaaaai, Oti!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, Oti!!! _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel Dialoguri strumfesti |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
TheodoraPRINTZUL
AMR 3 ZILE 
Amalia spune:
Cherie ma bucur din suflet sa te vad aici!
Nu ne ocoli cand ai vreme, iti va face bine sa stam la o sueta!

| citat din mesajul lui cherieactiv uh....tre sa ma sterg la ochi...cum am bagat userul si parola mea pe DC...acuma...cum ma bufni plnasu...de emotie...sper sa imi revin cat mai repede psihic....si sa povestim ca altadata...ma duc la papusica mea cu buze carnoase...sa ne alinam...ca in 3 dec...mi s-a rupt sufletul bucati bucati... carmen ,amalia.. ...Cherie 38+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Isaelena bine ai venit la odiseea noastra minunata!
Ce minune astepti acolo in burtica?
Scrie repede inca cateva mesaje ca sa-ti puteam vedea mesajele in timp real..momentan sunt moderate..
| citat din mesajul lui isaelena buna seara mamici, burtici si bebici! sa va traiasca puiuti celor care deja ati nascut si nastere usoara celor care urmeaa. sunt si eu o burtica ce se pregateste sa nasca: joi facem 38 de sapt! ma primti si pe mine alaturid e voi? chiar daca asa tarziu? |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
dobreclaudia spune:
Ma puteti ajuta?
A avut cineva dureri in capul pieptului, dar mari?
Care revin la cateva zile, dar din ce in ce mai greu de suportat?
va multumesc
32+ Ana
clau
isaelena spune:
NU STIAM CARE E FAZA CU NEMODERAT!
MULTUMESC INCA O DATA DE PRIMIRE...DACA AM VAZUT CA NU BAGATI IN SEAMA MESAJUL MEU CREDEAM CA NU VRETI SA MA PRIMITI CA AM VENIT PREWA TARZIU!
isaelena spune:
AMALIA eu voi avea o fetita! care ar fi trebuit sa vina de Craciun...dar se pare ca se grabeste!
SARUMANA INCA O DATA DE PRIMIREA IN COMUNITATEA VOASTRA!
Sunteti deja multe mamici care va tineti bebei in brate, sunteti niste norocoase! abia astept si eu!
monicus spune:
Petrecere frumoasa duminica... intra micutzul in randul crestinilor.. felicitari ginye55.. sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii din partea micutzului [blueEduard Stefan.. Sa va traiasca.. te 
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, duminica avem botezul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)[/blue]Stefanut |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
38+ 
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
isaelena spune:
DOBRECLAUDIA si eu am dureri in capul pieptului, cred ca sunt arsuri...cand ma doare f rau mai iau un reniee, dar incerc sa evit!

Dialoguri strumfesti
Remus
Ale(xandru)