Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ALRA, ce stare de spirit ai!! nu-mi vine sa cred ca ai nascut. ne obisnuisem cu tine 2 in 1. si ce repede si frumos ai facut-o! sa-ti traiasca babutza!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Uraaaaa, victorie! Le-am venit de hac colicilor cu...ESPUMISAN!!! E doua zi in care doarme de rupe si nu mai plange. Azi-noapte s-a trezit doar o data!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Olivia, si eu sunt socata de cum creste asta micu', ptiu, ptiu sa nu-l deochi! Iti dai seama, dupa una bucata fetita Aschiuta , care si acum, la 4 ani, mananca doar fro trei chestii si are 15 kile ...BB Fomila e o mare bucurie si uimire pt. mine!

Alra, tu ii zici babutza, noi ii mai zicem moshulica ...sau domnu' administrator (ca are o vestuta de mosulica si, daca ii mai pun si tichiuta pe capsor, ala e, administratorul de la noi de la bloc !

Leeloo, se pare ca asta e o odisee de fomisti !

...............

Sa-i raspund si eu Porumbitei.
-Sterilizator, pompa (manuala cu clapeta), biberoane si suzete (nu-i plac ) - Avent, mai am suzeta chicco din latex (mai buna )
-Gentuza izoterma - da, e super utila, mai ales iarna
-termometru - si clasic cu mercur si digital (Omron) - rectal (temperatura rectala e cea reala)
-proiector avem pt. ca l-am primit cadou, e super, insa deocamdata doar ta'su e fascinat (ruleaza imagini cu winnie the pooh si canta melodiile din desene)

Alea bolduite mi se par importante. Sterilizatorul e bun si daca alaptezi, sunt destule accesorii pe care rebuie sa le sterilizezi.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alra, felicitari din inima pentru micuta Nicole Sper ca te refaci repede si faci fata la 2 caprite de acum Iti doresc o bebita sanatoasa, cumintica si mancacioasa!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Ginye, fetele ziceau sa stam linistite ca totul e in ordine, asa ca incerc sa fiu linistita, numai ca ma gandeam cu groaza ca vine imediat si vaccinul de doua luni (am sunat sa ne programam, si urmeaza sa il facem pe 16 decembrie). M-a intrebat asistenta pe care il prefer (vaccin), al lor care e mai ieftin si cica nu atat de grozav si cel mai scump de cumparat din farmacii, la care putini copii au facut febra (cel putin cei ai prietenilor mei care si-au vaccinat copilul cu asa ceva, au scapat)si care trebuie un pic cautat, ca nu s-ar prea gasi. Doamne...nu imi vine sa cred...puii nostrii fac doua luni imediat, prima e Anes, apoi tu...apoi eu...aaaaahhh, adica puii nostrii nu noi!

Si noi suntem programati tot pe 16 decembrie. Il cumparam di farmacie (se numeste INFARIX HEXA) si costa 300 de lei. Cel de la cabinet este gratis, dar este romanesc si nu contine tulpini de haemophilus influetze si se incepe vaccinarea cu el abia de luna aceasta, deci nu i se cunosc efectele secundare.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Va multumesc ff mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am adaugat ceva mumos la semnatura!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra super stare de spirit ai! Super nastere ai avut, a meritat atata asteptare! Pup dulce, multa laptic si fara colici!
Olivia n-am apucat inca sa-l pun in marsupiu decat o singura data, imbracat cu gecuta (costumul cu totul pt afara) ca proba sa vad daca sta bine. Momentan, incerc sa nu-l invat agatat de mine, il iau doar in brate. David mi-a cam rupt coloana si l-am dus mult in asa ceva... Da' am tras concluzia ca e ok de mers cu ei asa, ii tine bine si oricum nu-l tii ore intregi.
Flori felicitari pentru bebic, multa sanatate, laptic cat cuprinde si sa nu stiti de colici!
Diana inainte de Espumisan ce-i dadeai? Si pe asta acum cum il administrezi? Ma bucur ca ati gasit ceva care are efect!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alraaa , felicitari din toata inima! Ce nastere simpla, rapida, fara complicatii ai avut! Pup lui Nicole si asteptam poze!

gynie, frumos slide! Stefanut este un ochios scump!

Edit: am pus poze noi la semnatura!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye dulce foc puiutul tau! Foarte dragut slide!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Am adaugat ceva mumos la semnatura!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput