Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 16
diana21 spune:
ALRA, URAAAAA, BRAVOOOO, mamico!!! SAa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele!!! Poze, poze, poze!!!!
Oti, ma gandesc la tine!!! 
.........................
| Citat: |
| Diana , am vazut din mesaje ca la control a fost ok si ma bucur ca este bine cu inimioara lui Tudorel! Cu icterul... nu mai stiu...i-ai facut tratament cu fenobarbital? Noua ne-a dat sa facem plus Liv 52 si a disparut dupa 7 zile. Icterul lui Remus a fost forma usoara (asa scria si pe fisa din maternit) dar s-a prelungit. ma gandesc ca daca il punea la lampa nuu ar mai fi fost nici o problema. Dar acum este ok. Sfatul dr. mele este tratamentul pt. ca cica poate cauza afectiuni urate ale ficatului dupa aceea. |
Anes, pe bb l-au vazut multi dr. cand am fost internata cu el in spital si nici unul nu a vrut sa-mi dea fenobarbital. Fetitei i-am dat o saptamana si stiam de acest tratament, tocmai de aceea am si intrebat in spital. Sincer iti spun, acum i-as da lui bb din proprie initiativa, insa nu se da fara reteta. Joi il vede un alt dr, la care vreau sa ajung de multa vreme si sper sa faca ceva ca deja nu mai suport sa-l vad cu ochii galbeni. Intr-o vreme mi se paruse ca i-a trecut, insa se pare ca nu. Oricum, la noi bilirubina e 10, deci e sub control treaba. Am inteles ca dr. iau masuri cand sare de 20, atunci cica pot aparea probleme serioase. Sper sa scapam odata ca deja are sase saptamani!!! Liv52 insa o sa-i dau, e un hepatoprotector din plante, stiu de el. E bun si cand copilul trebuie sa ia mai multe medicamente, practic ii protejeaza ficatul si il curata de toxine. Mersi ca mi-ai reamintit de el, uitasem!

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
ginye55 spune:
Leeloo il vaccineaza sapt viitoare luni . Inca nu m-au sunat de la circa dar am inteles ca aia e ziua de vaccinari in Tgv.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
ginye55 spune:
Fetelor, duminica avem botezul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ginye
Stefanut
leeloo5979 spune:
Ginye...o petrecere pe cinste!!!

Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
mariana28 spune:
buna!
am pus si eu poze la semnatura, dar am uitat sa va spun.....
eu am venit racita din maternitate, acum mi-a trecut,am luat osciloccinum si homeovox, dar am ramas cu o tuse urata, acum iau stodal, sper sa treaca infectia din gat...
sper ca bebelusul meu sa fie bine si sper sa reziste operatia de atata tuse ca tocmai mi-a scos firul ieri
pupici tuturor si sanatate!
39 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
ginye55 spune:
Mariana multa sanatate!
Ce mandrete de baiat! 
ginye
Stefanut
Amalia spune:
Mamiseli multumim mult pentru vestea buna!
Catalina sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, si sa fi sanatoasa si tu si bebe! Te pup dulce!

| citat din mesajul lui mamiseli_11 Am tras cu ochiul la FIV sa vad de Flori si am dat peste un mesaj cu vesti bune de la Catalina. Uitati aici. Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
anes spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 [ Fata mea doarme noaptea bine. Se trezeste o data la 2-3 noaptea si inca o data la 6-7. Mai motaie cam o ora jumatate apoi nu mai doarme pana la pranz. Ne jucam, vorbim, maraim, chitaim, sugem de zor suzeta (eu sunt prosuzeta, m-a scos din necaz cu suptul non-stop) apoi ne schimba mami, mancam si tragem somn de dupa-amiaza. Asta e programul nostru normal, fara colici sau pusee de crestere. Nu reusesc nicicum sa o fac sa ragaie, nici tati. Lapte dam afara mai rar, mai ales daca o misc prea mult cu aranjat in pat, schimbat sau mai stiu eu ce. |
Felicitari pt. program! Remus nu vrea suzeta si pace! I-o indes in gurita si 0o scuipa cat colo!
I-o dauca sa mai prelungesc pauzele dintre supturi, dar... nu o vrea
. Deci...eu sun suzeta ambulanta
, cum imi zice sotul!http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
anes spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Pe linga faptul ca regurgiteaza cantitativ foarte mult si aproape dupa fiecare alaptare. Indiferent cit este de linistita cind suge , indiferent daca eructeaza sau nu dupa ce a mancat , de regurgitat tot regurgiteaza. Mi-ra atit de ciuda ca nu ma miscam nici mainile , nici piciorele de teama sa nu o misc si sa nu inceapa iar re scoata afara laptele. Dra nu cred ca are vreo relevanta pt. ca oricum tot a scos.Uneori regurgiteaza imediat dupa alaptare alteori la cca.20-30 minute dupa ce a terminat de supt.Chiar acum 30 minute i-am dat sa suga dupa care a regurgitat de vreo 2 ori - am si schimbat-o pt. ca se udase toata minecuta si jetul ajunsese chiar si pe piept.O sa incerc sa fac o usoara compresie pe san cum povesteste medicul in clip pentru situatiile cind adoarme. Sa vedem ce gasesc si despre regurgitat. ![]() ![]() ![]() |
Si Remus regurgiteaza deseori. Se uda pe maneca si pe umar si tb. sa il schimb. Si asta chiar daca ragaie. Asta e... Sunt copii care fac asta f. des si altii f. rar. Noi ne incadram la mediu
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
anes spune:
[quote]citat din mesajul lui mar_ysa_28
Cu vaccinul fetelor nu va faceti griji este o reactie normala, poate face puroi...nu va speriati...apare intre 3 sapt la 3 luni si nu trebuie tratata cu nimic...ma mir ca nu v-au spus de la maternitate...deci nu are nici o legatura cu starea lui bebe...
[quote]
Subscriu.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus

Miruna Cosmina (13.11.2008)