Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 13
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Wow, am inceput saptamana in forta!!!!
Felicitari noilor mamici, Alra, Oceanborn si Anca!!!! Sa va traiasca bebelushii si voi sa va refaceti repede!
Avem trei mamici curajoase, cu nasteri naturale, bravo!
Oti, ma gandesc si la tine, sa stii, si-ti tin pumnii sa reusesti sa nasti natural, usor si repede. 

Diana, esti o scumpa, dar tu stii parerea mea...nu cred ca este o frumusete, dar e dulce si scumpa fetitza mea
...
Andy, ce spui tu acolo cu temperatura??? Sper ca acolo se fac si haine adecvate pentru astfel de vreme...
In alta ordine de idei, eu inca nu termin cu belelele...am fost astazi la un medic ortoped, pentru ca ma durea un genunchi foarte tare...iar diagnosticul este ruptura de menisc...din pacate, nu pot face o radiografie sau un RMN ca sa fiu sigura pentru ca inca alaptez, dar la consultul clinic a fost clar lichidul de la genunchi...mi-a spus ca trebuie sa ma opereze...o mai duc eu asa o luna-doua, dar nu mai mult...fix ce-mi lipsea
...operatia in sine nu pare o mare problema, dar mai grea va fi recuperarea genunchiului...apropos, stiti cumva daca pot sa dau local cu Voltaren sau Diclofenac unguent? Dr. respectiva mi-a spus ca pot sa dau, dar eu nu sunt foarte convinsa, poate stiti voi mai multe...
Va doresc o seara frumoasa,
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
andutza_02 spune:
Neatza cred ca trebuie sa zic la ora asta nici nu mai stiu.Marcam o alta zi cu fff putin somn din pacate cu arsuri la stomac.Maine intru in sapt 36 iar pe 23 am programata cezariana daca mai rezist pana atunci.Pup toate mamicile de bebei frumosi.Nu am mai intrat pt ca ma incearca o saturare psihica si fizica mai degraba.Am dus cu stoicism si mandrie in sarcina multele kg in plus ajungand la 31, am suportat picioare umflate de care cica scap dupa,tona de vergeturi , mi s-a descoperit ieri o infectie urinara ieri dar trec eu si peste asta, dar ce m-a daramat este o alergie urata pe care am facut-o nu stiu de la ce, in special pe burta si ma mananca ca naiba mai mult am scurtat orele de somn dar am fost la dermato si trebuie regim si niste creme naturiste parca mi-a dat.In fine vestile bune sunt ca fetitele mele au una 2.800g si cealalta 2.700g nu au nici un fel de probl, colul nici nu cred ca mai exista dar se tine pe pozitii, si sunt fericita in sufletul meu apasat de toate probl ca mai am putin si o sa le am in brate...Ma iertati ca am dat buzna dintr-o data cu bocancii pe forum dar simt ca ma apuca asa un planset mic nici nu stiu sigur de la ce de oboseala sau de fericire...
Pup fetele si bebicii si ne mai auzim curand ....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"
http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele
Am intrat repede sa vad ce s-a mai intamplat peste noapte...vad ca fuse linisteeee
Oti - esti bine??? tot 2 in 1???? asteptam un semn 
Diamisha - imi pare rau de asa veste...si totusi sa fie chiar ruptura ??? Nu stiu ce sa zic despre Voltaren....
si sanatate maxima
Andutza - ce-i cu starea asta???? hai capul sus mamico!!!!ca mai e putin si iti vei tine printesele in brate!!!! de la cremele naturiste a mai trecut alergia si amncarimea>????? si nu mai zice ca ai dat buzna pe forum, ca pana la urma de asta suntem aici sa ne sustinem si sa ne impartasim toate problemele legate de copii.
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Iulia - hai ca nu mai e asa mult si acum te vezi cu printesa in brate!!! 
Andy - ma bucur ca a ajuns si mami al tau, acum esti mai linistita din punctul asta de vedere!!! 
Noi dupa cum vedeti tot 2 in 1
....i-am si zis acum sotului ca nu mai vreau, vreau sa nasc azi, sa o tin in brateee...la care el: "dar ce te grabesti asa??? pe urma vei plange dupa burtik !!!!! cand vei mai avea tu burtik????" si aproape ca mi-a taiat pofta de nascare!!!!![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 ZILE 
alexutza_26 spune:
Babyzapi - ce patanie!!!!!se mai intampla si din astea
-
Raphael cel haplea!!!
Monicus - te asteptam cu vesti bune azi de la dr!!! 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 ZILE 
alexutza_26 spune:
Hai ca acum m-am pus la punct cu ce s-a mai scris aseara, pt ca de obicei la noi serile sunt ff pline si agitate, nu ma lasa deloc la laptop, vine si mi-l inchide, ma ia de mana sa ma joc cu el...si nu-l pot refuza ca ma stie un bloc si-un cartier intreg 
.....
Norocul meu cu diminetile linistite in care pt scrie si eu 2-3 vorbe...ca doar imi sunteti asa de dragi!!!! 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 3 ZILE 
mav spune:
Neatza!
Felicitari noilor mamici: Alra, Oceanborn, Anca si Flory!!!! Sa va traiasca puiutii si voi sa va refaceti repede! Multa sanatate! 

Leeloo, vaccinul lui Antonio colectase puroi verde, s-a spart singur intr-o seara, dupa baita... Nu i-am facut nimic, doar l-am acoperit cu o compresuta sterila, ca sa nu se frece cu bluzita, pana dimineata s-a curatat puroiul. Si da, si eu am avut impresia ca-l durea manuta... Apoi ne doare pe noi un cos, dar pe ei, micutii, ditamai buboiul...
Spiridus, si eu ca si tine, desi la al doilea bb, am invatat multe lucruri folositoare la aceasta odisee. Desi si eu reusesc sa scriu mai rar si nu raspund fiecareia (de multe ori, cand vad ca deja s-a raspuns, nu mai intervin)... sunt foarte atasata de voi toate!
Zicea cineva ceva de lohii... Eu am mai scris, la fix 4 saptamani de la nastere, au devenit iar sangerii... si am avut si dureri de burta si mijloc, ca la ciclu. Apoi... s-au diminuat iar.
Noi am implinit ieri 6 saptamani. Am uitat sa-mi fac programare la dr si ma gandesc ca este tare aglomerat luna asta...
E musai controlul acesta?
(Probabil ca e o intrebare stupida...)

Hai, Otilia!!!!

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
andreyutza spune:
criss
. o sa treaca si galmele ca altfel luam biciul lui eli si sa vezi ce fug atunci.![]()
andutza, curaj!
si eu am picat in butoiul depresiv dar ma ajuta mult fetele de aici. hai ca in curand o sa-ti tii printzesele in brate.
alexutza,
hai ca nu mai sunt decat 3 zile. si are dreptate sotul tau, o sa-ti fie dor de burtica.![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+
Matei
anes spune:
Neatza burtici si mamici!
Aseara m-am uitat la teledonul organizat de antena1. Greu m-am abtinut sa nu plang. Uitandu-ma la acei copilasi si vazand ce probleme de sanatate au de infruntat mi-am dat seama de un lucru: cu toate problemele ingerasului meu sunt o fericita pt ca viata lui nu este in pericol. Totul se rezolva, chiar daca avem de parcurs un drum lung si greu pana la recuperare completa. Acei ingerasi de aseara nu stiau daca a doua zi mai exista pt ei. Mi-a tb o astfel de emisiune ca sa-mi dau seama ca Dumnezeu nu m-a uitat si nu m-a pedepsit prin copilul meu. Cate traieste sufletul unei mame al carei copil este bolnav? Sa ne rugam pt sanatatea copiilor nostri!
O zi buna va doresc!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
.................................................................

Gynie...iubita! ce ma bucur ca gandesti asa! Stefan (baietelul cu talasemie din emisiune) este copilul unor prieteni de-ai nostri
! Li s-a spus sa il opereze pana implineste doi ani, ca sa nu se vatameze iremediabil organele. Ati vazut ca celalalt copil cu talasemie avea trei ani si organele interne erau ca ale unui copil de 10 ani!
Dumnezeu sa ne dea sanatate noua si copiilor nostri! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
mamiseli_11 spune:
Am tras cu ochiul la FIV sa vad de Flori si am dat peste un mesaj cu vesti bune de la Catalina. Uitati aici.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele