Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

'Naziua "2 in 1"!
mama ce ati mai scris..off ce as mai papa si eu niste cartofei prajiti..mmm ce bun! dar nu stiu cind diseara ajung tirziu acasa..deci cine sa mai faca?!
ma zapaceste starea de rau care ma tine toata ziua..mai mult sau mai putin..mai nou mi-e frica sa mai pap de dimineata..asa de rau imi e, iar pe la 3 pm ma apuca o moleseala de nu stiu incotro, cu ameteala si durere de cap..ieri l-am rugat pe tata lu'bb sa vina sa ma ia..ca mi-e frica sa plec singura spre casa.

treaba cu burtica..si la mine se vede mai pronuntata seara, chiar aseara ne-a facut tata lu' bb poze, ca era asa de rotunjica si de frumu..de nu s-a putut abtine!

ana-maria 15 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna burticutze!
Ce pofta am acum de sorici.........!!!
Si ca tot vorbeati de cartofi prajiti - eu as manca non-stop. Si inainte de sarcina eram disperata dupa cartofi prajiti dar acum parca mai rau..........( nu stiu dc ati vazut voi niste pahare promotionale de la cola - scria pe ele " mananc orice, numai sa fie cu cartofi prajiti!" ). Cand am fost la munte pe 1 decembrie (in gasca), baietii s-au dus sa cumpere cate ceva pentru gratar si un prieten ( care stie pasiunea mea pentru cartofi prajiti) m-a sunat sa ma intrebe dc vreau si eu niste cartofi prajiti sa-i puna pe gratar :)).
In legatura cu burtica - nici a mea nu se mai vedea de dimineatza, parca fugise in timpul noptii.

Si acum am dat de o mare problema - constipatia . De vreo saptamana, am "iesit" in fiecare zi ( o data foarte greu, de parca jucam in filmul " bulbucatul" :)) si a 2 a zi foarte "usor" - bine ca e toaleta aproape acasa..... De 3 zile " ies" in fiecare zi dar ingrozitor de greu. Fructele amestecate cu iaurt si apa n-au dat nici un rezultat. Aveti alte idei?

O zi bun ala toate.

Va

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hei burtici! Sa va povestesc cum m-am trezit eu la 11.30? Bine, am ajuns acasa aseara pe la 10 si ceva, ca am prins drumul aglomerat, pe la predeal a nins, etc. Si pe la 12 m-am culcat. M-am trezit la 8, i-am dat lui andrei hainele pt rebeca pt gradinita si inapoi la somn. Pana la 11.36, wow
Si acum mi-e foame, dupa doua castronele cu cereale.

M-am cantarit astazi si am 5,5 kilograme in plus.
Carla, asta vroiam sa spun si eu, ca am cautat poza cu pricina, fara succes insa...
Flobaby, eu am succes cu supozitoarele cu glicerina.
Daniela, sa vii maine cu vesti cat mai repede!

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

si eu mor dupa cartofi prajiti, se pare ca e ceva in aer....dar eu ii prefer taiat mari, si prajiti , astfel incat miezul cartofului sa fie moale si doar coaja sa fie prajita....crocki....
mie mi-e atat de somn..... azi noapte de la 1 am dormit doar....

14+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lasa Tiana ca iswi rezolva parintii problemele! Tine-te departe de suparare si stres!
Sa stiti ca si mie mi se intampla ca in zilele posomorate sa nu mi se cunoasca burtica, iar cand e cald, soare, un mediu prietenos, eventual casa plina am ditamai balonul!
Lauraa eram curiosa sa vad pacienta carui medic esti, dar vad cu nu ai mai dat pe aici!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktalina spune:

Buna, dragi burticutze

Ati avut activitati intense cat am lipsit eu de pe net sunteti ca un stup de albinutze adevarate

Am rasfoit prin paginile precedente si am vazut ca multe mamici se confrunta cu ganduri negre cand au burtica moale; eu zic ca e cel mai bine sa fie moale ptr ca mie mi s-a intamplat exact inversul: dupa o plimbare mai luuuungaa intro seara, noaptea am avut tot timpul contractii (asa le-am interpretat eu) mi se intarea uterul 30-40 de secunde, dupa care isi revenea, iar dupa 3-4 minute, o lua de la capat. In timpul unei astfel de intariri l-am simtit si pe bebe facand o tumba, dar de-atunci nu l-am mai simtit si am 18 saptamani de sarcina...Asa ca, a doua zi, doctor; utrogestan la greu si no-spa tot la greu..bebe, la echo, in schimb, n-avea nici o treaba el ca se micsora casuta lui din cand in cand, inghitea lichid si se fataia pe acolo..ne-a facut si cu mana ...

Asa ca, din experienta traita de mine, nu va ingrijorati cand e burtica moale ca asa e normal (citez doctorul); si nici nu va ingrijorati ca nu-l simtit pe bebe cand face tumbe, ca e prea mic deocamdata si are loc fara sa-l simtim noi
Din pacate, nu a vrut sa se desconspire si ce este, asa ca noi tot bebetto ii spunem

Va pup pe toate si va doresc sarcini fara greturi si dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Nu prea am timp sa scriu, dar va citesc.
Eu ma lupt cu oboseala, desi peste tot scrie ca in luna a 4-a ne recapatam energia...
Abia pot sa-mi tin ochii deschisi, as dormi non stop.

Tiana nu te stresa din cauza parintilor tai; stiu ca e greu, dar gandeste-te ca e bine ca sunteti sanatosi cu totii, altceva nu mai conteaza.
Eu, de cand sunt insarcinata, am trecut printr-un necaz mult mai mare decat al tau (care pur si simplu m-a doborat, dar n-am ce face, trebuie sa merg inainte), si inteleg ca ti-e greu, dar se intimpla lucruri si mai grave de atat.
Sper sa nu te superi pe mine ca am scris asta, dar, crede-ma tot ce conteaza e ca sunteti toti sanatosi, in rest problemele se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor, ce mult ati mai scris!
Noi nu avem nimic nou ca de abia maine seara mergem la nenea doctoru', dar am intrat sa va salut ca apoi ma duc sa dorm un pic sau sa invat... sa vad ce aleg .
Fetelor dar poftiti nu gluma...las' ca-i bine pentru bebe... cere papa. Eu una pot sa va spun ca nu am pofte, si nici daca as vedea la altcineva bunatati nu m-ar tenta...asa sunt eu ..si vad ca bebe la fel este...nu e pofticios(a).

pe burticute !

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

"2in1",

ce zicea Katalina pot spune si eu din citite- imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta-!
mai mult, de pare ca orice sursa de stres sau orice suparare, il afecteaza si pe bb! sotul meu ma update in fiecare zi cu ce mai citeste el si cu ce il mai informeaza medicul institutiei referitor la asta..asa ca..se pare ca trebuie sa avem f mare grija sa nu ne stresam prea tare si sa nu ne panicam din orice-eu una asa fac-.
legat de marimea burticii, aici sunt mai multi factori care duc la aceste "variatii" : in primul rind balonarea sau nu a mamicii din diverse motive, pozitia lui bb, stresul, nervii, oboseala adunate de peste zi de catre mamica..si tot asa..incercati sa nu va mai panicati din orice, incercati, zic..
sa zicem mersi ca nu trebe sa luam nu stiu ce medicatie sau ca nu avem nu stiu ce alte complicatii care sa atraga dupa sine alte rele!
sa ii multumim lui DD ca suntem ok, noi si bb nostrii si ca ii vedem la eco zglobii!

ana-maria 15 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

"2in1",

ce zicea Katalina pot spune si eu din citite- imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta-!
mai mult, de pare ca orice sursa de stres sau orice suparare, il afecteaza si pe bb! sotul meu ma update in fiecare zi cu ce mai citeste el si cu ce il mai informeaza medicul institutiei referitor la asta..asa ca..se pare ca trebuie sa avem f mare grija sa nu ne stresam prea tare si sa nu ne panicam din orice-eu una asa fac-.
legat de marimea burticii, aici sunt mai multi factori care duc la aceste "variatii" : in primul rind balonarea sau nu a mamicii din diverse motive, pozitia lui bb, stresul, nervii, oboseala adunate de peste zi de catre mamica..si tot asa..incercati sa nu va mai panicati din orice, incercati, zic..
sa zicem mersi ca nu trebe sa luam nu stiu ce medicatie sau ca nu avem nu stiu ce alte complicatii care sa atraga dupa sine alte rele!
sa ii multumim lui DD ca suntem ok, noi si bb nostrii si ca ii vedem la eco zglobii!

ana-maria 15 weeks

In ceea ce priveste stresul si supararea sa stii ca te sustin cat se poate de mult si cu toate fortele cu toate ca nu ma pot abtine sa ma stresez sunt foarte panicoasa si orice mi se intampla asociez cu "daca se intampla ceva cu BB".Mor de ciuda ca nu pot fi altfel desi imi impun zilnic sa nu ma mai stresez
Spre exemplu maine ma duc sa vad ce face BB si sunt convinsa ca in seara asta nu prea o sa dorm si o sa-mi fac fel de fel de ganduri rele.Sper si stiu ca o sa fie totul bine dar...
Daca as putea as bea un pahar cu vin diseara ca sa stiu ca dorm dusa...

14

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput