Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariacs pentru ClaraV, sincer nu stiu ce sa iti spun..dar HAPPYMUM a fost la inaltime cu informatiile!incearca sa nu te panichezi ca nu faci bine, e f important ca ai apucat sa vb cu dr..dr stie mai bine decit noi ce si cum-asta e parerea mea cel putin- ![]() capul sus! |
Multumesc, dar m-ai pierdut la faza asta, chiar nu stiu la ce te referi.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui anamariacs da, scuze intii de toate, ca am incurcat-o pe Clarav cu clodyac..fetelor, scuze..v-am citit toate postarile si info s-au facut varza in capul meu..vb Mariei "neuronul de gravi".. |
Gata, am priceput, citesc si raspund pe rand.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui anamariacs ca o paranteza imi povestea un prieten ieri ca nevasta lui a nascut un baiat de 4.200 normal "ca asa a vrut dr" si am ramas cam uimita sincer.. |
O prietena a nascut baietel de 4,7 kg natural, fara anestezie si cu perineul intact. Te-am luat?

Carla,
CarlaV spune:
maria_bunica, am vazut burtica frumoasa, ptiu-ptiu
.
Flavia, eu am auzit bataile inimii la stetoscop in sarcina trecuta, dar trebuie sa stii exact unde sa incerci sa asculti si trebuie sa te ajute si pozitia fatului.
Haideti ca o sa trimit si eu pe mail-ul comun poza cu clatita si 1-2 poze cu burtica mea, facute vineri, pe 20 grade in Bucuresti.
Si da, la IOMC este gratuit triplul test.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui cata14
Buna fetelor,
despre mancarea de aici sa nu mai vorbesc. mancarea traditionala a australienilor este gratar!! Nu exista ciorba la restaurant iar supele sunt groaznice. Nu reusesti sa gasesti nici macar o friptura ca lumea asa ca noi mancam de obicei acasa. Sotul nu suporta mancarea lor asa ca nu prea vrea sa ma duca la resturant. Eu ma straduiesc sa gatesc cat mai ca la mama acasa, mai ales ca am avut niste pofte f "tzaranesti" (varza murata calita cu mamamligutza).
Vreau sa va intreb si eu ceva. Am avut ecograful de 12 sapt ieri si totul a fost bine. Apoi cand au combinat testul de sange cu varsta si ecograful m-au sunat sa-mi spuna ca am risc ptr down sidrome de 1/260 ptr unul dintre bbei si 1/206 ptr altul.
Intrebarea este: a avut cineva risc comparabil cu al meu? A facut cineva amnio? Cum este? Voi ce ati face in locul meu? Ati risca sa pierdeti 2 bb facand amnio?
Buna seara fetelor!
CATA14 :am o prietena care e insarcinata in luna a5 a si caruia i-a iesit riscul de SD 1/45 ( are 39 de ani, am inteles ca e importanta si varsta in statistica asta )..ea a facut amniocenteza si rezultatul a fost negativ. Ea nu are sarcina gemelara.Succes si sanatate multa, tie si bebitilor tai.
gravidutele!Va citesc si imi amintesc de toate temerile si preocuparile mele la 14-15-16 saptamani! Fiecare moment aduce preocupari de mamica dar si mari bucurii si emotii!
georgiana
25+
Daria sau Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
blue77 spune:
Salutare fetelor
Catanu vreau sa arunc cu oua putrede in medicina australiana
, insa nu am auzit pana acum triplu test facut in saptamana 12, peste tot scrie ca trebuie facut intre 14 si 17 saptamani de sarcina, trebuie sa fie un motiv intemeiat pt asta.
Eu zic sa repeti testul de sange peste 2 saptamani si apoi sa vezi in functie de rezultat, in plus la gemeni nu am auzit ca se poate sa aiba sindromul asta...
Refa testul si mai amana amio...
Aici bucataria e tare n am ce spune, au chestii minunate de mancat, de la sutele de branze la foie gras si fripturi de rata delicioase....in schimb la prajituri stau rau de tot aici nu exista crema sanatoasa de unt de acasa toate sunt facute cu spuma ( mousse ) si nu conteaza culoarea tot gustul ala il au.
La ciorbe, nici aici nu sunt prea straluciti, au multe supe pasate cu tot felul de fructe si celebra supa de ceapa, bunuta, dar care nu se compara cu ciorbele noastre.
Ce am mai descoperit aici sunt fructele de mare, delicios
creveti si scoici fierte in vin alb, o minune.
Pupici
CarlaV spune:
Gata, am trimis pozele pe adresa comuna de e-mail. Va rog sa-mi dati si mie un PM cu parola.
Carla,
s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla ..multumesc !!Si mai ales multumesc ca mi-ai zis si parerea ta in legatura cu augmentinul!!Au fost doar 4 zile de antibiotic,iar augmentinul a fost suspensie!!Acum sper sa nu ma fi tratat de ceva si sa fi afectat altceva...dar mi-am asumat riscul!!Nici cu infectia nu mai puteam sta,ca ajunsesem sa nu mai pot manca,vorbi...Sa stii ca asteptam raspunsul de la tine,pt ca am observat ca stii multe chestii din medicina!!!!
Si eu acum cum vad poza???
Ca nu stiu parola de la mailul comun!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
15+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla ..multumesc !!Si mai ales multumesc ca mi-ai zis si parerea ta in legatura cu augmentinul!!Au fost doar 4 zile de antibiotic,iar augmentinul a fost suspensie!!Acum sper sa nu ma fi tratat de ceva si sa fi afectat altceva...dar mi-am asumat riscul!!Nici cu infectia nu mai puteam sta,ca ajunsesem sa nu mai pot manca,vorbi...Sa stii ca asteptam raspunsul de la tine,pt ca am observat ca stii multe chestii din medicina!!!! Si eu acum cum vad poza??? Ca nu stiu parola de la mailul comun!!!![]() ![]() Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/ 15+http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png |
Asta e, m-ati citit, am multe legaturi cu medicina
Fii linistita, nu pateste bebe nimic. Dar antibioticul se ia 5 zile
si fii fara grija.Carla,
dani3lla spune:
maria bunica si bebe beca sunteti foarte tari si voi si burticile voastre carora le doresc sa se faca mari si frumoase si sa ascunda comori fara de pret
aqua80 bine ai venit in gasca,sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si mumos
anamariacs te sustin in legatura cu burtica...si eu am inceput sarcina mai "pufoasa" putin si din cauza asta,acum, burtica are mai mult colacei.Pe mine tot la IOMC m-a trimis dr mea sa fac triplu test(bine maternitatea Polizu apartine de IOMC) si chiar am sunat astazi sa vad daca trebuie programare si sa vad cat costa.Nu costa nimic dar mai recolteaza doar pana vineri si din cauza asta m-a trimis si pe mine mai devreme(adica la inceputul sapt 15).Apropo la ce doctor te duci tu?
alynta27 mersi mlt de ajutor,mi-a spus si relusha ceva mai devreme si m-am mai dumirit un pic.Oricum

carlaV chiar esti foarte tare fata...apropo am vrut sa-ti zic mai demult dar am uitat, Sabinuta ta e vedeta la mine la sevici
si sotul tau ,pt curaj, merita o medalie...de fapt mai multe.Al meu abia a avut curaj sa intre cu mine la eco(si era varza tot) dapai la nastere.Deci multe
...de fapt nu se dau flori la barbati nu? MULTE FELICITARI 

la balonasi
14
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK