Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 14
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha am eu valorile, dar doar la 2 dintre ele si anume: FL pentru 14sapt+0zile si 14sapt+6zile ideal ar fi 17 mm, dar e bine si intre 14-19 pentru 15+0-15+6 ideal 19, dar bun e si 17-22 iar pentru BDP 14sapt+0zile si 14sapt+6zile, diametrul ideal 31, valori normale sunt si 28-34 15+0-15+6, ideal 34, valori bune 31-37 ...nu ma intreba de unde le am, ca nici eu nu stiu de unde le-am copiat, de undeva de pe net si vad ca acuma ne sunt folositoare... ![]() 14+ |

iar am intrat in ceata de data asta cu totul fii atenta cum le am eu (dupa UM eu anm astazi fix 13 sapt si 5 zile) dupa eco de aziBPD 2,7 cm ....14 sapt si 5 zile
HC 10,1 cm ....14 sapt si 5 zile
FL 1,6 cm ....14 sapt si 4 zile
CRL 8,1 cm ....14 sapt si 1 zile (asta e lungimea lui BB de la caput pana la fundulet ;)))
Exact asa scrie pe eco dar sa stii ca vineri ma duc iar si daca pana vineri nu ma lamurec singura inseamna ca dna dr o sa aiba o zi ...foarte lunga :)))
14http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
clodyac spune:
happymum iti multumesc din inima
si eu am citit pana acum tot ce am gasit si m-am linistit cam 20 %
nu am pe cine sa trimit sa se intereseze la familia respectiva pt ca in birou nu sunt decat eu si sefa si sa nu credeti ca se va duce ea 
pt ca nu e o femeie cu care sa vb asa ca..........
happymum doctorita pop mi-a dat isoprinosine pt a intari sistemul imunitar si mi-a spus ca mai vb vineri la 18.30 (atunci am programarea) offff

happymum sper sa fie totul bine pt ca ma repet cred ca morrr sa pateasca ceva bebe morrrrrrrrrr

13 +
maria_bunica spune:
Buna fetele!!!
Clodyac...sigur nu iti apare la primul set de analize de sange,cel pe care il faci imediat dupa ce afli ca esti insarcinata,valorile de la varicela???Pt ca analiza asta face parte din set si acolo sigur iti apare daca ai anticorpi sau nu!!!Hai,linisteste-te si ai sa vezi ca vei vedea altfel lucrurile!!
Daniella..felicitari pt intalnirea cu bebe si pt vestile bune!!!Nu te mai stresa atat cu masuratorile,mai ales ca este mai mare cu o sapt fata de UM!!Daca medicul a zis ca sunteti bine..nu te mai ingrijora!!!
Stiu ca poate este mai mult curiozitate...![]()
Carla...deci pt tine un carut albastru..e deja la rezerva!!![]()

Bebe_Beca..ce scumpa a fost Rebeca!!
Mi-a placut reactia ei!!!
Laura_Oana...o zi buna si linistita la serviciu!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
15+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
maria_bunica spune:
Reluscha...calatorie placuta si linistita pana in Romania!!!Sa petreceti frumos Sarbatorile si sa va rasfatati,tu si bebe!!!
Iti spun de acum,ca nu cumva sa uit pana vineri!!
De' neuronul de gravida!!!![]()
Fetele...acum daca par eu asa un pic mai tare si va incurajez,sa nu credeti ca eu nu ma stresez cateodata!!!Ufff...am avut si eu sapt trecuta cateva zile,in care imi venea sa ma urc pe pereti!!De ce???Pt ca m-a facut nasa cu oua si cu otet ca am luat augumentin,pt gingivita!!
Dar asta e...am pus in balanta multe chestii inainte de a ma hotari sa iau tratamentul..si din cate m-am informat,augumentinul nu are efecte adverse in sarcina..dar na' n-am cu cine vb si am ales sa nu ma mai lupt cu morile de vant!!![]()
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
15+
happymum spune:
| citat din mesajul lui clodyac happymum iti multumesc din inima si eu am citit pana acum tot ce am gasit si m-am linistit cam 20 % nu am pe cine sa trimit sa se intereseze la familia respectiva pt ca in birou nu sunt decat eu si sefa si sa nu credeti ca se va duce ea ![]() pt ca nu e o femeie cu care sa vb asa ca..........happymum doctorita pop mi-a dat isoprinosine pt a intari sistemul imunitar si mi-a spus ca mai vb vineri la 18.30 (atunci am programarea) offff ![]() ![]() happymum sper sa fie totul bine pt ca ma repet cred ca morrr sa pateasca ceva bebe morrrrrrrrrr ![]() ![]() 13 + |
te inteleg, e groaznic sa fii in starea asta. dar nu se poate sa gandesti asa, atragi energii negative. vorbeste cu BB, alinta-l. as vrea sa pot sa te ajut mai mult. fii un pic mai optimista. nu te mai gandi doar la ce-i mai rau. te rog mult. fa-o pentru BB, da?
te pup.

poate viitoare
, te
DDpoze
anamariacs spune:
va pup, "2in1",
felicitari celor care si-au vazut, iar, bebeii si celor care si-au prenotat deja carucioarele colorate!
..si noi mergem miine la dna dr sa vedem cum stamm, ba chiar ar trebui si triplu test facut pentru ca dupa calcule suntem in sapt 16 de ieri..(ca sa dau un raspuns mamicii care se intreaba cind trebuie facut triplu eu stiu asa: intre sapt 15 si 17, dar se pare ca IDEAL este in sapt 16.
m-am simtit f bine urmarind discutia voastra despre tatici 
tata lu'bb, trebe sa recunosc, s-a cam rotunjit
..el care era tras prin inel, niciodata nu a avut mai mult de 69kg la 1.85, acum a sarit de 76..
..si e ff happy de noua lui infatisare, e cu totul "mai rotund" ..seara ne mingiiem reciproc pe burtici- are si el un mic dovlecel acolo..nu mai e chiar scobit-
, iar legat de papa..daa..cum zicea una dintre noi.."lasa-ma sa gust eu primul, nu cumva a nu fie bun si sa iti faca rau!"
..deci..felicitari tuturor taticilor pentru grija pe care ne-o poarta noua si albinutelor lor..este f frumu din partea lor ca se implica! am eu o vorba:"sa le tina DD obiceiurile!" 
pentru ClaraV, sincer nu stiu ce sa iti spun..dar HAPPYMUM a fost la inaltime cu informatiile!incearca sa nu te panichezi ca nu faci bine, e f important ca ai apucat sa vb cu dr..dr stie mai bine decit noi ce si cum-asta e parerea mea cel putin-
capul sus!
va
pe toate
ana-maria
15 weeks
anamariacs spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happymum
te inteleg, e groaznic sa fii in starea asta. dar nu se poate sa gandesti asa, atragi energii negative. vorbeste cu BB, alinta-l. as vrea sa pot sa te ajut mai mult. fii un pic mai optimista. nu te mai gandi doar la ce-i mai rau. te rog mult. fa-o pentru BB, da? te pup. ![]() poate viitoare , te DDpoze |
da, scuze intii de toate, ca am incurcat-o pe Clarav cu clodyac..fetelor, scuze..v-am citit toate postarile si info s-au facut varza in capul meu..vb Mariei "neuronul de gravi"..
Felicitari Maria! reusesti mereu sa ne tii cu capul sus, moralul ridicat si ne dai forta sa mergem inainte!
o sa fii o mamica excelenta, DD o sa fie alaturi de tine si visul tau va deveni curind realitate!

ana-maria
15 weeks
Relusha spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Reluscha...calatorie placuta si linistita pana in Romania!!!Sa petreceti frumos Sarbatorile si sa va rasfatati,tu si bebe!!! Iti spun de acum,ca nu cumva sa uit pana vineri!! |
Saru` mana, multumim sigur ca o sa ne rasfatam, mai ales ca in familia sotului este primul nepotel....si mama mea ma tot bate la cap sa-i facem o nepotica, ea are un nepotel de la sora mea....asa ca acuma a dat "comanda" la o nepotica....:)))
Cel mai tare v-a fi ca nu stie nimeni ca venim asa repede, toti se asteapta sa ajungem prin 20-21....asa ca mergem ACASA si le facem o surpriza....am vorbit azi cu mami la telefon si spunea ca numara zilele pana venim si ca mai sunt vreo 10-11 zile....abia asteptam sa-i vedem reactia...:)))
Va
si sa aveti o zi buna
14+
strunfita spune:
dani3lla, nu ai de ce sa iti faci probleme. Niciodata nu vei avea toate masuratorile la 15 saptamani, sa zicem, chiar daca tu ai fix 15 saptamani. O diferenta de 2 saptamani intre o masuratoare (BPD, de exemplu) si CL intra in limite normale.
Eu si la Bogdan si acum am diferente intre unele masuratori de 1 saptamana, doctorul mi-a zis ca e totul in regula, asa ca nu imi fac probleme.
Si Bogdan tot timplu aparea la eco cam cu 2 saptamani mai mare (asta mai ales in lunile mari), si l-am nascut la termen; DPN aveam pe 6 februarie, am nascut in 4 februarie, adevarul e ca a fost marisor , aproape 4 kilograme
.
15+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
maria_bunica spune:
Anamariacs...sincer..multumesc mult pt cuvintele tale!!!
Toate vom fi mamici excelente pt puii nostri...mai ales ca luptam atata ca totul sa fie bine si perfect!!!Sa dea DD la toate ,ceea ce imi doresc eu cu toata puterea sufletului meu,pt familia mea!!!
Relusha...si la noi e aceeasi situatie...din partea sotului primul nepotel,iar ai mei mai au un nepotel de la fratele meu!!!
Surpriza ca a ta am primit si noi acum vreo 4 ani,cand a venit fratele meu in tara,fara sa anunte pe nimeni!Am ramas toti fara cuvinte cand l-am vazut..pur si simplu nu stiam cum sa reactionez,sa ii sar in brate sau sa ma conving inainte ca nu visez!!!Mama era sa lesine de emotie!!![]()

15+