Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Fetelor, stiti cumva daca se poate manca inainte de triplu test? Am o problema cu nemancatul dimineata, oare daca mananc influenteaza cumva rezultatul?

15+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

LauraOana, am stat si eu 3 saptamani in Austria….auleu ce mancare au…..la pranz ce aveau ei corba la noi si supele instant sunt mai bune….au un stil aiurea rau.M-am dus la magazin, am luat sare de lamaie si am facut eu ciorba noastra.

15 +

ai dreptate lauraa...eu de la ei maninc doar snitel..si un fel de supa cu galuste..cam atit...eu am crescut cu mincarea facuta de mama...si mama gatea romaneste...si sotul meu este tot roman crescut aici ca si mine, el maninca un pic mai multe feluri austriece, dar doar la restaurant, pt ca eu nu gatesc mincaruri austriece....

17+

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele sunt disperata va rog sa ma ajutati : a trebuit sa ma duc cu un tabel sa il semneze vecinii si la un apartament a iesit un baietel in usa cam la 1 metru juma de mine si el avea varsat de vant mi-a zis mama dupa . Eu nu cred ca am avut cand eram mica doamneeeeeeeeeeeee oare exista posibilitatea sa ma infectez

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele sunt disperata va rog sa ma ajutati : a trebuit sa ma duc cu un tabel sa il semneze vecinii si la un apartament a iesit un baietel in usa cam la 1 metru juma de mine si el avea varsat de vant mi-a zis mama dupa . Eu nu cred ca am avut cand eram mica doamneeeeeeeeeeeee oare exista posibilitatea sa ma infectez

13 +

neata
clody hai linisteste-te. Varsatul de vant este varicela, parerea mea e ca cel mai sigur lucru este sa-ti faci analiza din sange, ea te poate ajuta sa afli daca ai anticorpii formati.

13+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
offf,sa nu se termine carucioarele roz pana aflam si noi ce ascundem in burtica....Stiu ca il vom iubi oricum..chiar daca va fi baiat...dar noi visam de 3 ani la o bebelina roz!!

Rog sa-mi pastrati si mie un carucior albastru pentru 5-7 ianuarie .

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata14
Intrebarea este: a avut cineva risc comparabil cu al meu? A facut cineva amnio? Cum este? Voi ce ati face in locul meu? Ati risca sa pierdeti 2 bb facand amnio?

Eu n-as face amnio, dar eu n-as face nici testele genetice. Eroarea la testele de sange este foarte mare, sunt extrem de multe rezultate fals pozitive, depind mult de reactivi si de laborant.
Pe de alta parte, am vazut sarcini marisoare pierdute din cauza amniocentezei, iar copilul era perfect, desi rezultatele la testele genetice erau dezastruoase.
Daca masuratorile la translucenta nucala si la pliu au fost in regula, eu as incerca sa stau linistita.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

13 +

draga mea,
nu te speria. stai linistita te rog mult. nu il ajuti pe BB cu nimic daca iti faci atatea ganduri. stiu ca e practic imposibil sa stai linistita, dar incearca. cum a zis si alinutza, o analiza de sange.
sa dea Dumnezeu sa fii bine. trebuie sa fii bine.
offfffffff.... te

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gagici...
Am venit de la intalnirea cu BB si ce credeti...i-a aratat lu tati ca are coaste,manute,picioruse dar cred ca se uita la vreun film ceva ca de facut tumbe nu a vrut... ,iar lui tati i se inrosisera putin ochii..da da cred ca de la caldura din cabinet :)).In schimb avem 8,1 cm si 14 sapt si 5 zile(adica e cu o saptamana mai mare decat UM).Am o nelamurire...de fapt doua:
1) Cine stie ce inseamna BDP,HC si FL?Asa scrie pe eco si eu nu stiu ce inseamna.Sunt trecute in cm si in functie de dimensiune BB are intre 14 sapt si o zi pana la 14 sapt si 5 zile
2) Vineri intru in a 15-a saptamana si m-a trimis sa fac triplu test ...vineri.Intre ce sapt se face?Nu e prea devreme la mine?

14

http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png

http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele nu mai pot am plans de am innebunit de ce oare a trebuit sa iasa copilul si oare mama nu avea si ea virusul doar sta cu el il atinge doamneeeeeeeeeee

happymum am sunat-o pe doamna pop si i-am spus si a zis sa iau isoprinosine 1 la opt ore si ca nu are ce sa faca asta e o sa mai vedem happymum simt ca innebunesc

offffffffffffffff
numai probleme am asta imi mai lipsea

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui cata14
Intrebarea este: a avut cineva risc comparabil cu al meu? A facut cineva amnio? Cum este? Voi ce ati face in locul meu? Ati risca sa pierdeti 2 bb facand amnio?

Eu n-as face amnio, dar eu n-as face nici testele genetice. Eroarea la testele de sange este foarte mare, sunt extrem de multe rezultate fals pozitive, depind mult de reactivi si de laborant.
Pe de alta parte, am vazut sarcini marisoare pierdute din cauza amniocentezei, iar copilul era perfect, desi rezultatele la testele genetice erau dezastruoase.
Daca masuratorile la translucenta nucala si la pliu au fost in regula, eu as incerca sa stau linistita.

cata14 in austria daca masuratorile la translucenta nucala si la pliu au fost in regula nici nu iti mai face nici un dublu/triplu test, de amnio nici sa nu mai vorbim...

17+

bebicul nostru

Mergi la inceput