Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
AMR 16 zile
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
natynic spune:
Buna dimineata mai tarzior!
Bun venit Bomarzo! Hai ca gata, curand apari in timp real si nu-ti ramane decat sa scrii, sa scrii si iar sa scrii despre tine si printesa Ioana.
Mihutza
, ce ochi mari si frumosi are mandra ta! Cu
o sa aiba de stat randunoiul sa o apere de admiratori!![]()
Si mai am sa-mi exprim admiratia imensa pt viteazul Adrian/Chris al Adriutei care e IN-CRE-DI-BIL!
Olgutz, ma bucur mult ca Merveille nu mai are febra si e bine.
Iulia e bine, papa, facem inca azi si maine antibiotic; e la a 4-a branula pusa, mititica, asta e, nu avem ce face, eu ma bucur enorm ca am reusit sa facem tratamentul injectabil si sper din suflet sa ne iasa si urocultura negativa. Apoi continuam investigatiile (pentru ca totusi o pielonefrita cu E Coli la 10 luni nu e o chestie tocmai normala) si...Doamne ajuta!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Bomarzo spune:
'neata randunelelor!!! 
Va multumesc pentru urarile de "bun venit" si pentru incurajari
: linam (boni e super!
), clauclau
, Olgutzika, gbutucica (merge si bom
, tuchita (nu sunt profa de latina ci de spaniola si engleza, teoretic, fiindca practic fac traduceri)
Va doresc o zi usoara la mamicit! Pupici micilor randunici si randunei
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
Bomarzo spune:
adriuta: Bomarzo e o localitate langa Roma unde taaare mult as vrea sa ajung candva. E un parc unic in lume acolo, cu statui gigantice si stranii din vremea Renasterii. Acest loc a inspirat un mare scriitor argentinian sa conceapa un roman de succes avand ca titlu chiar numele locului. Hai ca ajungem si la subiect
.. Despre acest roman am scris eu teza de licenta. Atunci cand incercam sa ma inregistrez pe
nu intra nici unul din username-urile pe care le-am ales.. si atunci mi-a venit in minte numele asta ciudatel p ecare stiam ca n-o sa-l ia nimeni ![]()
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bomarzo "Un fiu este ca o carte pe care timpul te impiedica s-o termini" anonim Adevarat. Cum am facut-o pe Ioana relativ tarziu, ma intreb daca o sa ajung sa-mi cunosc vreodata nepotii. Cand ea o sa aiba 20 eu o sa fiu de 50 si .. Cand ea va implini 30 eu voi fi trecut de 64.. Sper sa fie mai harnica decat mine "cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet" (mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine) |
Bomiiiiiiiiiiiiiii,
Ma bagi in depresie.
M-ai facut sa o comit din nou de la servici desi n-am voie ntz, ntz, ntz.
Cum adica te intrebi daca o sa-ti cunosti nepotii ca atunci cand ea va avea 20 tu vei avea 50? Pai ce la 30 de ani e taziu? Eu am 30 si inca n-am copilu'!!! Pai io ce sa mai zic?
Haide mami ca esti tanara!
Stai nitel ...
"Cand ea o sa aiba 20 eu o sa fiu de 50 si .. Cand ea va implini 30 eu voi fi trecut de 64.."
Pai 50-20=30
64-30=34
Deci, somewhere is a mistake sau alicubi est a erroris
Oricum, fie ca ai 30, fie ca ai 34 tot tanara esti si astfel de ganduri

Concluzie: Vos es tener!
Gata ma duc inapoi la rapoartele mele ca am de lucruuuuuuuuuuu ... si daca ma prind astia pe forum ... ups...
raluca2107 spune:
Bubu,
.
Am vazut Matei si Robert cu ochi albastri 
Sabin papa putin laptic: seara 180 ml, noaptea inca 180 ml si dimineata (cateodata) 120 ml. Dupa apa nu se omoara nici el, cel mult cateva gurite dupa masa. Pentru mine e ciudat rau ca Briana bea pe la un an enorm de mult ceai, se speria si dr. - cate 500 ml - 1 l /zi.
Bomarzo, bine ai venit!
- pozici??? Cred ca e suficient ce ii dai Ioanei pt dintisori, altceva nu stiu nici eu sa fie. Asta e ...dar trece si perioada asta.
Miha, ai incercat uleiul de parafina - o lingurita seara?
Naty, tin pumnii pt Iulia sa iasa urocultura buna, multa sanatate!
Andra -
si
familia fericita
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
Bomarzo spune:
natvic multumesc si pupici puiutei tale
. Multa, multa sanatate si Doamne ajuta! Tin pumnii.
gudindee bine ca ma certi
Uneori ma gandesc ca sunt batraioara la 34, maine poimaine 35 de ani, ca mi-am pierdut rabdarea, ca am nervii tociti, chestii de astea.. Dar imi trece. Sunt suisuri si coborasuri in starea mea de spirit (cred ca de la oboseala - de 8 luni jumate nu prea mai dorm)
Nu shtiu daca e o greseala in ce-am scris azi-noapte, se poate, dat fiind ora inaintata (ziceam "50 si ..ceva" ca sa ma alint
, in realitate cand Ioana va implini 2 eu voi avea fix 54 de ani, o varsta frumoasa). Oricand e bine sa ai un copil, pentru ca Dumnezeu iti da odata cu el si rabdare si energie, chiar daca crezi ca nu mai ai de mult asa ceva. Iti doresc din inima sa ti se implineasca visul de a avea un bebe. Sa nu renunti sa vrei asta si o sa vezi ca intr-un fel sau altul Ce de Sus ti-l trimite. Asa a fost si cu mine. O sa pove eu mai multe altadata. Numai bine! 
lianam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Bomiiiiiiiiiiiiiii, Ma bagi in depresie. M-ai facut sa o comit din nou de la servici desi n-am voie ntz, ntz, ntz. Cum adica te intrebi daca o sa-ti cunosti nepotii ca atunci cand ea va avea 20 tu vei avea 50? Pai ce la 30 de ani e taziu? Eu am 30 si inca n-am copilu'!!! Pai io ce sa mai zic? Haide mami ca esti tanara! Stai nitel ... "Cand ea o sa aiba 20 eu o sa fiu de 50 si .. Cand ea va implini 30 eu voi fi trecut de 64.." Pai 50-20=30 64-30=34 Deci, somewhere is a mistake sau alicubi est a erroris Oricum, fie ca ai 30, fie ca ai 34 tot tanara esti si astfel de ganduri ![]() Concluzie: Vos es tener! Gata ma duc inapoi la rapoartele mele ca am de lucruuuuuuuuuuu ... si daca ma prind astia pe forum ... ups... |
mai fetelor mai
draga bomi, am vazut ca esti tiza mea si avem si aceeasi varsta
gudinde
spor la rapoarte, sa-ti treaca ziua la serviciu usor si cat mai placut Liana, mami de Teo
tuchita spune:

sunt cu ochii pe voi, dar cum scriu cum pica netul, cred ca au astia ceva filtre de securitate!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Neata! Am intrat repede, ca azi sunt plina de treaba si nu vreau sa gasesc iar sute de mesaje si sa nu pot raspunde. In primul rand vreau sa-i cer scuze lui Nicol, ca am plecat asa iute si nu am mai tinut legatura, dar in tot acest timp cat David a lipsit s-a indragostit de Iulia si acum formeaza un cuplu Eu l-am sters atunci pe David din lista de cupluri, dar nu stiu cine l-a trecut inapoi... Sper sa ramanem prieteneIoana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ioana , nu ai de ce sa-ti cer scuze, mami, stim doar ca dragoste cu sila nu se poate, nu? S-apoi, recunosc ca acum vreo 2 saptamani l-am petzit pe Sean de Vio , dar am ramas fara raspuns...o sa reinnoiesc cererea, iar daca n-o vrea nimeni pe fata mea, nu-i nimic, imi ramane mie toata, na!
Va pupic ca plec cu randunoiul la Bucuresti , s-a hotarat sa imi ia laptop, ca de la o vreme cu ne mai ajunge calculatorul la amandoi.
Vorbim mai pe seara
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)