Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
CADIA spune:
Hei, ce faci Alinuk???
Mai ne intalnim?S-a mai organizat ceva, ca eu am cam fost lipsa de pe aici???
31+cu CLARA
BillyBilly spune:
Dragelor, intru si eu repede-repede sa va spun ca am fost la eco, si bebelina mea are 3,5kg!!! Deci, burtica nu-i de la "calnatzi" cum zicea la poezia trimisa de Jasmi, parca... sunt tare fericita!! n-are cordonul in jurul gatului, totul normal, lichidul amniotic normal, colul scurtat, placenta gr II spre III. DPN-ul tot de Craciun, dar din punct de vedere al copilului, este GATA! Inimioara OK, 141 bpm, inca n-am analizat toate masuratorile, decat am intrat pe usa si am venit sa va spun. Si am vazut o fetisoara DUULCEEEE DE TOT, dar s-a miscat repede si n-a apucat sa-i faca poza...dar eu tot am prins momentul!
Va pupic si va astept sa veniti si voi numai cu vesti de-astea!!!
Catalina
37+ Ana-Maria ingeras de
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
alinuk spune:
Cadia poi...zic sa reeditam.
Poate de data asta reusim mai multe sa ajungem.
miercuri ora 13h30, Plaza / Clatitarie?
Billy felicitari...
asadar, bb e pregatit sa vina..
super!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Billy felicitari, ce ma bucur cand aud vesti de-astea, sa de DD sa auzim numai de bine...oare au fost odisee la care s-a incheiat totul cu bine???
Dark tinem pumnii si noi
Miere parca tu intrebai de prenatal, nu este obligatoriu
Bun venit noilor fete si multa multa sanatate.
Selenuta sa fii cuminte
Catisto, si tu la fel si sa ne mai dai semne cand mai poti
Fetelor mi-ati facut o pofta de clatite
Felicitari fetelor cu bebei mari
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Billy felicitari! O faci de 4 kilograme pana la Craciun.
Alinuk, lasa ca si cu okiu' ala lipsa am auzit ca domn doftor Parvu are succes la dame, ceva de speriat (barfeau asistentele). Si tot asistentele spuneau ca are foarte mare experienta la nasteri vaginale, deci numai de bine am auzit . Mai are cercelul ala in ureche?
Bebelusi, nu eu eram cu prenatalu'.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CADIA spune:
Miercuri la ora 16 trebuie sa fiu la eco in Floreasca.
Deci nu stiu cum sa le combin
31+cu CLARA
DarkBendis spune:
Szmonic, BillyBilly, felicitari de bebe mari!
Multumesc fetelor pentru urari, astept sa ma sune ai mei sa-mi zica cum a decurs examenul lui fratello.
Catisto, ai grija de tine
Bun venit la fetele noi, ce ma bucur ca se mai mareste listuta!
Eu am spalat prima tura de hainute, clatite de 2 ori sa stiu o treaba... maine vreau sa le calc si spal tura a doua...si tot asa sper ca saptamana asta sa termin cu ele.
Szmonic, sa stii ca la noi chiar nu poti sa-ti alegi cu cine nasti, nasti cu cine e acolo si "ata ete". Da' las' ca o sa fie bine!
Cum sunt contractiile... nici eu nu stiu... contractiile BH le-am identificat... se intareste burta un pic si apoi trece si nu doare nimic, am intrebat la ante-natals cum sunt "alea adevarate" si mi-a zis ca la inceput te simti "cu crampe ca la ciclu"...chestia e ca eu chiar nu am avut niciodata crampe de genul asta... banuiesc ca o sa ne lamurim ce si cum cand e cazul... da' ramane cum am stabilit... nimeni nu mai naste pana in sapt 37 (ooops eu DNP-ul il am pe 03/01... deci de fapt am intrat in saptamana 37 )
Ciorbica buna... mmmm... eu chiar nu stiu sa fac ciorbe... da' o sa o pun pe mama sa imi gateasca cand vine.
Dark Bendis
35+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
Billy, pupici multi pentru bebelina.
Ledi, cum te simti, si-a facut efectul al doilea Nospa??
Mie imi place muuuuult de tot David (dar cred ca ti-am mai spus)
31+cu CLARA
bebelusi spune:
Miere logic ca nu ai intrebat tu, doar tu stai in USA , iarta-ma
31+ Vlad Mihai
AMR 9 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Alinuk, lasa ca si cu okiu' ala lipsa am auzit ca domn doftor Parvu are succes la dame, ceva de speriat (barfeau asistentele). Si tot asistentele spuneau ca are foarte mare experienta la nasteri vaginale, deci numai de bine am auzit . Mai are cercelul ala in ureche? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Miere daaaa... si cu madamele asa o fi..nu am intrat in 'entimitatzuri' ca sa zic asa..
Ca sa vezi faza amuzanta. Mi-am ales eu doctorul cu care urma sa nasc - si anume musiu Parvu cuceritorul... asta dupa indelungi peregrinari in aventura mea de a avea bb (a durat vreo doi ani).. de la Militari (Nicodim), Giulesti (Marinescu), Elias (Tutunaru) + toata suita din CMU si Medsana: Ancar tata+fiu etc, )
In fine la echo morfo de trim doi, vine si tatik de bb curios sa il vada pe bb si pe minunatul doc la care eu ma oprisem (cu toate experientele mele..nu stiu, probabil ca se astepta sa vada vreun doc docent pe fruntea caruia sa si scrie asta eventual...)
La iesirea din cabinet, ma ia de'o parte si ma intreaba serios: "Auzi ...tu esti sigura ca vrei sa nasti cu asta de are cercel in ureche si e asa..cam punk!?)"
..desigur in timp si-a schimbat prima impresie...
asadar, fetele doc meu si al lui Just e cam punk si cu cercel intr-o ureche (sau mai multi cercei..ca niciodata nu am avut timp sa ma uit ft atent)..si cu un ochi de sticla
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!