Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

miereamara sa sti ca eu nu folosesc niciodata bors in ciorba... ardeleanca, ce sa zic :). Acresc in schimb cu otet de mere sau sare de lamaie sau bulion de la mama sau pasta de rosii... si e superbuna (uite mi-au murit laudatorii si ma laud singura of, of, mai, mai...)

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai deci pe mine m-a tot durut azi burta..Daca o tine tot asa maine sigur bag o vizita de urgenta la dr..Ah si ce planuri aveam azi..gatit ciorbita buna,calcat hainute,spalat pijamalele si halatul primit de la Mos..adunat lucrusoarele de prin casa si pus in gentuta..ba mai mult aveam de gand sa ma si epilez..Toata ziua am stat la orizontala in pat si n-am facut nimic..
Astept sa-si faca efectul runda a doua de nospa..

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

din ce in ce mai greu cu somnul..
aseara cand m-am pus in pat,mi s-a intarit tare tare burta si m-a si durut in partea de sus,inghinal si sub burtica. asa sunt contractiile??? au durut vreo 2 min si au fost doua ca numar. nu a fost foaret grav ,dar nici macar nu puteam sa imi schimb pozitia in pat de durere. cristi ma tot intreba,esti bine,esti bine? eu si razand si plangand ii raspundeam. si normal ca bbelina atunci si-a gasit sa imi arata cine e sefa si mai imi baga si ea cate una.
bun venit fetelor noi
insanatosire grabnica la cele bolnavioare.
dark,sper ca fratele tau sa ia examenul.
o zi buna

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Alinuk, eu nu stiu cat sa dau la medic sincera sa fiu. Toate ecografiile le-am facut si eu la clinica, dar e impropriu spus ca nu i-ai dat nimic lui, caci din banii dati la clinica, un procent (destul de maricel) ajunge si la el..deci l-ai platit Acum, la spital am inteles ca la moasa trebuie sa dai 100 ron, la anestezist (daca faci epidurala) vreo 200 ron si cate 5-10 ron la asistentele alea de vin sa iti mai faca cate o injectie. Parvu sa stii ca e un medic care isi iubeste meseria si nu mi-a dat o clipa impresia ca ar astepta bani de la mine pentru ceva. 1000 ron mi se pare totusi o suma exagerata. Eu cel putin, nu sunt dispusa sa dau atata. Sa vad..ma mai consult si cu sotul, sa vedem cum o sa facem pana la urma. Auzi..poate ne intalnim la spital, sa nastem impreuna

Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Buna mamicilor!
Sa inteleg ca mie imi dati unda verde? pot sa nasc?
Eu azi am intrat in saptamana 37, abia acum realizez ce putin mai este... Am fost azi la control, iar l-am stresat pe nea` doctorul ca de ce nu misca bebelina mea ca inainte, pt ca de cateva zile sta foarte linistita si cuminte. Doctorul a verificat circulatia sanguina(flowmetria) bebelului si mi-a zis ca totul e ok, dar eu tot pe ace stau gandindu-ma la marele eveniment.
Burtica inca NU mi s-a lasat desi sunt la prima sarcina, colul e inchis dar scurtat, cam atat am aflat azi.
Am inteles ca din saptamana 37 trebuie sa merg saptamanal sa ma vada dr si trebuie sa ma duc saptamanal la CTG. Doctorul a fost `tare` incantat ca teoretic voi naste undeva intre sarbatori ocazie cu care l-am intrebat daca nu se poate face ceva sa o convingem pe domnisoara sa vina pe lume mai repede(ma gandeam sa imi induca travaliul undeva prin 21 daca apuc aceasta data) insa s-a uitat la mine ca si cand as vorbi prostii si mi-a zis ca bebe stie cel mai bine cand ii este timpul si ca trebuie sa o lasam sa vina cand vrea ea...
L-am intrebat pe dr daca trebuie sa imi aleg eu o moasa(aici asa e moda) si mi s-a spus ca moasa cu care as fi vrut sa nasc trebuia aleasa cam prin saptamana 33(de unde puii mei sa stiu?) si ca ar costa undeva in jur de 500 ron sa stea cu mine pe tot parcursul travaliului, doar ca data de 28 decembrie este o data tare delicata si nu prea se baga nimeni sa isi strice sarbatorile... asa ca mai bine ma lipsesc de moasa In schimb dr a zis ca vine oricand sa ma asiste acum sper sa am o bebelina harnicuta si curioasa care sa iasa mai repejor si sa fie prezenta la masa de Craciun
37+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Si by the way..Alinuk, cum a fost la prima nastere cu Parvu? Cum e? Ti-a facut epidurala, a trebuit sa o cumperi tu dinainte, el a fost bland cum e de obicei..cum a fost..povesteste-mi

Justme 36+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene ma bucur ca esti ok,ca azi chiar m-am gandit la tine si mai ca voiam sa te sun..

Ciufik,(Andreea) nu ne-am hotarat ce prenume sa alegem deocamdata,dar am zis ca o metoda de a ne hotari ar fi : daca bb vine inainte de Craciun sa ramana David Christian,iar daca vine dupa,eventual in ian(dar slabe sanse) sa ramana David Gabriel...greu,dom'le,greu..

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele din bucuresti am si eu o intrebare ..... CUM ESTE VREMEA IN BUCURESTI????? STIU CA PLOUA.... DAR CAT ESTE DE FRIGGGGGGGGGG????

tre sa vin singura miercuri la control si nu stiu cum sa ma imbrac ....

30+ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, sunt 7-8 grade

Fetelor, care v-ati facut analizele de trim III, cum v-a iesit colesterolul?

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Si by the way..Alinuk, cum a fost la prima nastere cu Parvu? Cum e? Ti-a facut epidurala, a trebuit sa o cumperi tu dinainte, el a fost bland cum e de obicei..cum a fost..povesteste-mi

Justme 36+

Miericica..stiu cu ochiul. Mei da' io zic asa: decat doi si prosti..mai bine unul si bun. Asa am io norok...ca sunt si pacienta prof Marinescu de la Giulesti (el m-a consiliat dupa 3 extrauterine si o trompa lipsa ) - care si el pe'un ochi se invarte...

In fine..despre Parvu era vorba... Just am scris despre Parvu la povestea nasterii (e si la semnatura)
anestezia a fost ok, nu a facut-o el ci ATI ul, evident. Nu am cumparat-o dinainte, o aveau acolo - acum doi ani am dat 200ron (acolo in spital ..cu tot cu spaga pt anestezist)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?NORED=1&topic_id=92480

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput