Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Am ajuns si eu iarasi la servici... bebe mic e bine dar nu a coborit inca... a zis gine ca e ok, la a doua nastere coboara mai tarziu. Acum eu am trecut de 35 saptamini, deci sa coboare!!!!

Billy, mersi de raspuns, gine a zis ca nu crede sa fie herpes, e probabil din cauza vremii, asa a zis. In citeva zile trebuie sa imi treaca, se mai uita la urmatorul control, saptamina viitoare. Apropo, buna ideea cu detoxifierea, dar e voie cand alaptezi

Ubirica, bun venit si o sarcina usoara in continuare!

Flowerbee, saracuta de tine, cu raul asta... si eu am senzatii de greata in ultima vreme, mai ales dimineata.

RalucaAlexa, felicitari pentru bebe marisor!

Alina, bun venit! Ma bucur ca mai e o "olandeza" aici! Am o buna prietena in Schiedam, nu esti departe de mine....
Ce baiat mare si frumusel ai, sa iti traiasca!

DarkBendis, succes lui fratello cu teza de doctorat!

CarmenMarieta, multumesc!

Va las, sa mai muncesc si eu un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Prezenta si eu la apel.
A venit si la noi Mosul, destul de bogat, mai ales pentru Ioana (care oricuma decretat ca sunt prea putine cadouri, cu toate ca a primit de la noi si de la ambele perechi de bunici).

Sambata am iesit la o plimbare si am dat o tura pe la Miniblu, am mai cumparat una - alta (un cerceaf din ala cu elastic, prosop cu colt, perie + piepten de par, tampoane de san pentru mine, batista bebelusului, pompita pentru nas).

Azi se duce sotul la Carrefour si va cumpara cosmeticele + pampersi.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina 2700 bine ai venit .... te primim cu drag ....

carmen deci sunt sanse mari sa ne si vedem .... poate imi trimiti pe PM nr tau de mobil sa te sun miercuri .... eu inca nu stiu exact ora dar voi fi sigur dupa 15 si cu intarzieri .... cine stie cat voi sta .... astept si parerea ta .... eu nu pot zice nimic sigur ca barbatu meu nu vine cu mine ,.... si cred ca voi fi cu finu .... si depind de el ... etc ...

30+ANTONIA IOANA
AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Alinuk din pacate baietelul prietenei mele a trebuit operat pentru ca nu se mai putea. Si da, i-a facut anestezie, tot. Dupa operatie a fost insa destul de nasol. Bebe nu prea putea sa faca treaba mare, plangea mai tot timpul. S-a cam chinuit cu el. Si cand sa zica hop, iata ca a aparut si in partea cealalta. Mi-e o mila de el, ca e o manuta de om si sufera atata. Sper sa fie bine pana la urma!

Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ce rapide sunteti fetelor!Nici nu ma asteptam sa gasesc asa multe raspunsuri doar in cateva min!
Asta e bine ! ca nu mai am cum sa ma plictisesc!
Multumesc Iris,chiar nu suntem departe! noi am fost in Haga de multe ori!
Apropos de hernia inghinala la baieti! si Alex a avut ,si l-am operat ,cred ca nu e nici o problema! acum e mare fotbalist e sanatos tun deci nu cred ca ar trebui sa ingrijoreze pe nimeni pentru ca e o operatie simpla!

Alina de Alex si 30+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Naty, draguta de Ioana, deci nu a fost multumita!

Justme, sanatate micutului, teribil cand sunt asa de micuti si trebuie sa suporte operatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Puiul mic, cat sufera scumpetea! Lasa, ca o sa treaca buba!

Iris, ma bucur ca nu este herpes! Si tu mai lucrezi?

Bebica mea sughita in fiecare zi. O fi normal?

Bee32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu abia am reusit sa ma intorc acasa.Am fost sa imi iau prenatalul de la medicul de familie si sa imi ia analize. M-am lasat pe mana unei dobitoace de asistente, si m-a durut asa de tare de zici ca imi rasucea acul ala in vena. Apoi m-am dus la serviciu sa le duc concediul si va dati seama ca nu am plecat cateva ore bune....si uite asa abia acum am ajuns acasa. Sunt bucuroasa totusi ca mi-am cumparat niste chestii faine sa imi fac ceva ornamente de sarbatori, cand le terrmin o sa le fotografiez sa vi le arat.

Acum sunt rupta de somn si oboseala, o sa ma duc sa dorm, sper sa nu scrieti prea multe ca sa am si eu timp sa recuperez.....nu stiu cum se intampla ca de cate ori lipsesc eu voi scrieti mult, iar cand nu am ce face si pot scrie....vb singura

Selene da-ne si tu un semn de viata sa stim ca esti Ok ca daca nu te sunam sa stii...

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Alina, auzi la tine ca te plictisesti!

Flowerbee, mai lucrez doar saptamina asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Iris mda ce sa zic...sunt o norocoasa ,eu stau acasa nu fac mai nimik (in afara de curatenie si papa).Alex nu e cu mine aici ,e in Bucuresti la taica-su, deci nu prea am multe de facut!Imi petrec ziua in fata computerului sau prin bucatarie!
Chiar voiam sa te intreb daca si tie ti-au facut dooar 2 eco! pina acum si se pare ca nici nu se mai fac altele...Ca pe mine nu prea ma multumesc astea 2 eco,eu vreau sa-l mai vad pe bebe! sa stiu si io cat de mare s-a facut intre timp!

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput