Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 21
Iris2002 spune:
Buna fetele
Bebelusi, faine decoratiuni!
Ma intreb ce mai face Edinutza, tot in mutari o fi?
Olandezuta, pe unde umbli?
Azi ii sarbatoresc la cresa Francescai ziua de nastere, a dus Paul de dimineata chec facut de bunic, biologic, si mici cadouase pentru bebelusi si educatoare... sunt curioasa cum a fost...
Iris2002 spune:
Flowerbee, si eu am mai baut cola si am mancat gogosi si de-altele...
Asta pe langa mancarea sanatoasa pe care oricum o maninc...hahaha...
DarkBendis spune:
Ziua buna la toata lumea!
Mai , eu cand citesc despre probleme cu colesterolul, greutate, lungime la bebe, analize etc ... chestii pe care aici nu le face nimeni, cand ma mai apuca panica, in caz ca poate sunt ceva probleme ori cu mine ori cu bebe si eu nu stiu... ori ma gandesc ca, cu cat stiu mai putin, cu atat ma ingrijorez mai putin si poate e mai bine asa.
Carmen, mersic de intrebare, totul e bine, mai avem un doctor in familie
Mult succes si tie la teza ta 
In ceea ce priveste sutienele pentru alaptat, eu doar primul set de 2 bucati am cumparat de la M&S (ocazie cu care ei m-au masurat si am aflat ce marime imi trebuie), restul de la diverse magazine online... toata chestia e sa nu "ridice" transportul pretul prea tare.
Cu Mc nu ma am... dar dulciuri...in fiecare zi cate ceva, fie numai doua-trei patratele de cioco ![]()
![]()
Bebelusi, tare faine decoratiunile
Ai talent!

Dark Bendis
35+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Cadia, sa stii ca si eu am scapat la Fornetti, patiserii, shaorma si chiar Mc. La Mc ffff rar, dar tot am scapat. Si nu dati in mine, dar am cam baut si cola.... Dar nu mai fac pt ca apoi imie f rau. ![]() Bee 32+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
uffffff
daca va incalzeste cu ceva...
si eu[
...si smerita mai adaug: KFC

iar de sete simt ca nu imi trece decat cu pepsi (macar pun juma pepsi juma apa minerala)..beau vreo 2 pahare pe zi

Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
cami_antonia spune:
dark felicitari pt noua doctor din familie .... vezi ca ai incurcat numele ... eu sunt cami nu carmen 
.... dar nu-i bai ... mercic de urare pt mine .... e cam greu de lucrat acum dar nu am incotro .... caci banuiesc ca dupa e poate si mai greu ...
carmen abia astept amanunte .... picante .... si te rog intreaba si de doctorul meuuuuuuuu ..... plssssssss .... intreaba si de atmosfera .... tot ce poti .... astept maine seara PM de la tine ....
fetele dar eu am mancat dulce destul de mult in sarcina .... in primele luni nu.... ca imi iesise glicemia marita .... si am stat destul de cumintica .... dar acu .... in ultimele 2 luni am bagat si cafea .... si cola din cand in cand .... si ciocolata sau amandine .... care sunt preferatele mele ..... 

nici mie nu mi-a dat doctorita sa fac colesterolul .... ar trebui oare sa il cer???? cred ca il voi face de la mine putere ....
30+
ANTONIA IOANA
AMR MAX 10 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE
Camelia
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Naty sau Alinuk una dintre voi, saptamana trecuta la intalnire zicea ceva de sutiene pt alaptat mai ieftine! Scuzati lipsa de memorie!! ![]() ![]() Ma puteti lamuri si pe mine pls!! Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 29+ ![]() Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() |
Eu spuneam ca, desi am avut sutiene de alaptat...cel mai bine m-am impacat cu bustiere si sutien care se incheie in fatza din bbc
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Alina1976 spune:
EEEE, pai daca incepeti cu produse din astea "interzise" atunci ma confesez si eu si va spun ca mananc ciocolata aproape in fiecare zi! Dar nu multa...sa zicem cate doua randuri dintr-o ciocolata normala...sau cateva bombonele de ciocolata...nu ma pot abtine, imi place prea mult...
Iris, LA MULTI ANI Francescai!!!!!! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in viata! Sa fie o norocoasa 

36+ cu
ADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.