Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
CADIA spune:
Roxana, n-am analizele la mine, dar parca nici trigliceridele nu erau Ok.Voi verifica diseara.Intr-adevar am mancat mai haotic in ultimul timp (2-3 sapt).
Multzam frumos.
Bee, o sa verific si ficatul.
32+cu
CLARA
Alina1976 spune:
CADIA, atunci poate este legat de sarcina nivelul colesterolului...pe net ai cautat? Da si tu "colesterol mare" si "sarcina" poate iti gaseste ceva...oricum nu cred ca se intampla nimic pana joi cand mergi la Dr tau.
BEE, ar fi super sa ne vedem vineri la EC! Amnadoua la analize ![]()
Daca vrei hai sa stabilim si o ora...
Dr mea de la EC vine la nastere indiferent cand nasc, inclusiv pe 25 sau pe 31 dec :-)
Eu am mai nascut o data cu ea, ne stim bine si m-a asigurat ca nici nu pleaca nicaieri de sarbatori si ca o pot suna indiferent de zi sau ora.
Bebelusi ce TALENTATA ESTI!!!! FFFFFFF FRUMOS!!! Vi si la mine sa-mi faci cateva? ![]()
36+ cu
ADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
CADIA, pt kit-ul de recoltare de la CryoSave am platit 550 RON.
36+ cu
ADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Multumesc fetelor, si mie imi e asa de drag de ele, vreau sa mai fac. O sa fac poze ultima data dupa ce o sa ornez toata casa. 
.
Am golit casa de fluturasi si floricele ce le aveam puse pe perdea si pe frigider pentru a le inlocui cu chestii de iarna. Sau aveam petale de trandafiri in boluri ... si pe alea le-am aruncat .... facem numai atmosfera de Craciun
Fetelor mi-am facut si eu analizele ieri, sunt asa de curioasa cum au iesit ca nu imi iau elevitul zilnic, mai sar cate o zi 

31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
Alina, am mai cautat si pe net, cica n-ar trebui sa ma ingrijorez prea tare.Oricum voi fi muuult mai atenta la ce mananc.O sa raresc untul, ouale, si maresc cantit de fructe+apa.N-o sa mai scap la Mc sau Fornetti
32+cu
CLARA
bebelusi spune:
Alina
cu mare drag, as face toata ziua asa ceva
31+
Vlad Mihai
AMR 9 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Alina, maine dupa ce vin de la EC, iti zic cum facem. Oricum, trebuie sa venim dimineata, pe stomacul gol, mai ales pentru glicemie. Stabilim si ne vedem
Mi-e un somn...ce as mai pleca acasa...Mmmmm
Noi ne mutam maine definitiv in noua casa
. O sa fac poze si o sa pun pe adresa comuna. Iar sambata facem pomul!!!!! iar saptamana viitoare vine mobila de bebe iar eu nu am perdele!!!!!Uffff....Azi tre sa ajung la Picasso!
Bee
32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Alina, maine dupa ce vin de la EC, iti zic cum facem. Oricum, trebuie sa venim dimineata, pe stomacul gol, mai ales pentru glicemie. Stabilim si ne vedem ![]() Mi-e un somn...ce as mai pleca acasa...Mmmmm Noi ne mutam maine definitiv in noua casa . O sa fac poze si o sa pun pe adresa comuna. Iar sambata facem pomul!!!!! iar saptamana viitoare vine mobila de bebe iar eu nu am perdele!!!!!Uffff....Azi tre sa ajung la Picasso!Bee 32+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Suuper, abia asteptam poze!!!!
Nici eu inca nu am perdeaua si draperia pentru ca atunci cand am vrut sa le ridic, am constatat ca mi-au gresit culoarea draperie.Sper sa le iau pana la sfarsitul saptamanii.
32+cu
CLARA
Alina1976 spune:
CADIA, Mc si Fornetti zici?! HMMMMMMM....not good! Mancare fara nici un aport caloric dar care insa te ingrasa si atat...eu zic sa renunti.
Bee, eu vin sigur vineri si dimineata pe nemancate asa cum ai zis si tu ca este important pt glicemie. Astept feedback de la tine sa-mi zici daca poti si tu si la ce ora. Eu sincer as veni in jur de 9.00...poate chiar 9.30 ca sa nu ma scol cu noaptea in cap...
36+ cu
ADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Carmen_Marieta spune:
Selene incearca sa te odihnesti!
Bebelusi foarte frumoase decoratiunile! Astept sa le vad pe toate!

Cadia Mc si Forneti!!! 
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
29+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.