Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alinuk ce tare esti cu medicii pe la care ai trecut ... si eu am avut un drum sinuos dar pana am ramas gravi .... apoi am ramas consecventa .... celor 2 doctori ....

billy ma uit mereu sa vad ce mai zici .... cand ma gandesc ca mai ai putin si gata apare minunea .... nu-mi vine a crede .....

jasmi pe unde mai umbliiiiiii ...... ??????

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk, tu ca tu, ca ai cautat cat ai cautat si ai gasit in Bucuresti, eu am incercat tot Sibiul si nu am gasit nimic....asa ca m-am oprit la ceva distanta de casa, la Brasov.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Billy, pupici multi pentru bebelina.

Ledi, cum te simti, si-a facut efectul al doilea Nospa??
Mie imi place muuuuult de tot David (dar cred ca ti-am mai spus)

31+cu CLARA

A doua repriza,ca am luat de dim 2 si apoi la 3-4 inca 2(plus niste scobutil).Au mai trecut slava Domnului,desi se apropie noaptea si azi noapte n-a fost una tocmai buna..Iar azi m-au trecut si transpiratiile de la dureri.Nu credeam ca o sa zic asta,dar abia astept sa scot firul,macar daca se hotaraste sa vina sa fie totul ok...
Si pe cuvantul meu ca mergeam la toaleta si ma uitam ca proasta pe tampon,pt ca erau aceleasi dureri crunte ca la ciclu,insa evident ca nu avea cum sa-mi vina..Dar oricum,dureri continue de burta si spate care se propagau pe picioare in jos..aoleu..Habar nu am ce or fi,insa sper sa ma lase,altfel mi-e ca ma vad mai curad cu dr...

Am si uitat,nah,in zapaceala mea..Raluca,sa-ti traiasca flacaul grasun si sa fie sanatos....

Billy,ai si tu o fetita,mama, mama,pana acum ziceam ca baiatul Ralucai ia premiul 1 cu coronita la greutate,dar vad ca fata ta nu se lasa..Deci pana la urma vba ta,burta nu-i de la calnatziSa fie sanatoasa.

O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dragelor,

lunea sunteti bagate in priza, aveti un spor la scris...pana m-am trezit si invartit prin casa, deja ajunsese romanul la pagina 9.

Fil_lily, Dark, cred ca o sa-mi iasa si mie ochii din cap de cat ma chiorasc la calculator in cautare de carut, macar de m-as putea hotari. Mai am vreme, nu-i vorba, da' n-am luat decat patut si masuta de schimbat si daca ma las pe mana lui barbatu-meu, nu se face nimic pana se naste bebitza...
Tre' sa ma apuc si eu de facut mancare, vreau sa fac o supa cu galuste, ca mi-e pofta de vreo saptamana si o tocanita de pui. Si mai trebuie sa merg si la market c-am ramas fara lapte si la magazinul de langa mine n-au de-ala cu Omega-3, of. Si mi s-a terminat si crema anti-vergeturi. Mi-e o lene...

Fetelor, m-apuca groaza de ce ma asteapta cand va aud ce dureri va iau. Prea tarziu de dat inapoi. Macar aici nu trebuie sa ne gandim cati bani sa bagam prin buzunare... Un stres in minus.

, Iulia

Iulia 28+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

billy ce bebelina dolofana ai eu cred ca vine inainte de craciun, numa buna sa o pui cu funda rosie langa pom

miere fain bradutul; il astept si pe al lui mvb

ledi lasati si voi gabriel ca sa aiba ce sarbatori si in noiembrie nu doar in decembrie (sau ianuarie)

mey da pt intalneala nu se poate joi? ca miercuri ma duc la doctora + eco si sunt prea multe intr=o zi ;

alinuk suna... interesant doctorul vostru

gata .. am pus si eu o poza cu burtica de la 31 de sapt (desi acum am aproape 33)

Mergi la inceput

si sa va zic aventuri de joia trecuta.... da o sa trimit 2 mesaje ca sa nu fac fac cearceaful kilometric

dimineata am fost la Kidex (da recunosc ca mai multe chestii am luat de la pavilioanele de alaturi unde erau suveniruri de craciun ) cum ziceam am luat ceva hainute, salteaua de al babyconfort, jucarele pt nepotel (are 8 luni si un pic) si pt nasicul mic (bb prematur al nasilor mei care acum a ajuns la 2100 g ) si un termometru de baie...

ne-am tot uitat si zic s ava intreb si pe voi:

1. termometrul pt bb ati luat din cel de ureche sau cum am citit la cealalta odisee cel care se foloseste rectal?

2. retroproiectoril vi se pare util? o amica imi zicea ca bb e fascinat de desenele de pe perete...

3. sterilizatorul electric Chico vi se pare ok? ca pe la ne gandeam sa il luam...

4. geanta termoizolanta ati luat pt biberoane?

5 tetine de care ar trebui sa luam? dar suzeta?

6. pompa de muls mi se pare ultra mega complicat de ales; ma gandeam sa merg pe una manuala AVENT si dc nu merge sa trec pe cea electrica

7. incalzitor de biberoane ati luat? ma refer la cele care ati alaptat si dupa ce v-ati intors la munca pt ca am citit ca laptele de mama nu tr pus la microunde

8. apoi are vreo importanta firma de la care sunt aparatoarele pt san? e ceva de care tr sa tin cont cand le aleg?

intetionez sa alaptez dar cum tr sa ma intorc destul de repejor la munca ma gandesc sa las laptele meu la frigider (congelator) si sa ii dea bbului mama sau sotu (noi o sa lucram cumva in ture)

Mergi la inceput

sa va zic si continuarea....

plecam de la romexpo in graba (ca as mai fi stat sa casc gura) pt ca la 13 aveam programare la eco la Dr Pop- Diagnosis pt eco de 32 de saptamani;

si ajungem acolo... si stam ... si stam ... eram doar noi in sala... si merge sotu sa intrebe la receptie ce se intampla... ii se spune ca doctorul e venit ca ne cheama ei...

intre timp vine o mamica cu un bb 8 zile care intra... iese dupa vreo 15 min ...
noi tot asteptam... se face 2... sotu (dar si eu ) ne cam pierdusem si mama rabdarii... mergem sa intrebam iar la receptie ; tipa f nervoasa ne zice ca sa faca ea, sa se duca la doctor sa intrebe...

am plecat dupa o asteptare de o ora si 20 de min...

o sa fac eco la doctora cand ma duc miercuri.. .asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am fost si eu la doctor si m-am intors cam speriata.
Cum am intrat am zis "Domnu` doctor m-a speriat dna dr. Klein cu ecografia". Zice "Da, stiu, mi-a spus si mie" M-am panicat teribil, m-am gandit (si inca ma gandesc) ca o fi vazut ceva si mai in neregula decat mi-a zis mie de s-a dus sa il caute pe ginecolog sa ii spuna despre mine.
Apoi mi-a zis "draga mea, de-acuma te mariti cu mine pana nasti, o sa ne vedem des de tot". M-a controlat si pe masa - col aproape sters. Vestea buna e ca lui i s-a parut ca bebelina e mai marisoara decat mi-a zis la eco, a zis ca estimeaza cam 2.200 gr. Dar ca sa ma duc vineri dimineata la spital sa ma puna la monitor si sa repetam eco si in functie de ce iese, vedem cum procedam. A zis ca nu vrea sa o scoata asa repede, ca e prea mica, dar ca daca nu creste in burtica va trebui sa o scoatem.
La sfarsit l-am intrebat daca e mica-mica de tot si a zis ca nu chiar asa, dar trebuie sa mai creasca. Mai ales ca sora-sa a fost o grasuna de 3,750 gr. deci nu e ceva "de familie"
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si ma bazez pe faptul ca am un ginecolog foarte bun si, daca o fi sa o scoata pe bebelusha, un neonatolog la fel de bun.
In fine, desi trebuia sa mai merg la servici si saptamana asta nu ma mai duc fiindca mi-a spus sa stau mult in pat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Salutare tuturor gravidutelor!

Am intrat sa dam si noi raportul astazi. Eu sunt bine deocamdata , stau cuminte in pat si va citesc toata ziua. Am emotii pentru ca maine mergem si noi la eco si abia astept sa vad ce greutate are bebelina . Parca nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand am probleme si am rezistat curajoase si eu si bebita. De la 27 saptamani ne rugam sa ajungem cu bine macar la 30 de sapt. ,cand am ajuns la 30 ziceam sa ma rezistam macar pana la 33 si acum la aproape 34 ne rugam sa trecem si de 35 de saptamani.
Maine cand ne intoarcem din Bucuresti o sa intram sa va dam vesti . Of si trebuie sa mergem sa-i luam si Anei cizmulite de iarna ca saracuta merge si acum in pantofi la gradi . De daca nu mai am voie sa fac nimic si trebuie sa stau numai pat. Tati nici el nu a reusit sa treaca sa-i cumpere si nici nu prea se pricepe .
Maine o sa primim si caruciorul pe care l-a cumparat socrela din Italia pentru nepotica cea mica si abia astept sa-l vad .

Va pup pe toate si va doresc o seara buna!

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 33+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Naty, multa sanatate tie si bebelinei, sa speram ca totul va fi bine, gandeste pozitiv. Ti-a spus si cauza, sau macar care ar putea fi explicatia pt greutatea mica?

Porumbita am vazut pozica, esti o draguta si slabutza, ma imbolnaviti voi pe mine fetelor!La intrebari nu pot sa-ti raspund, decat prin prisma incepatorului, dar totusi cred ca retropriectorul nu iti va folosi f mult, cel putin nu la inceput cand bebe nici nu poate focaliza cum trebuie.
Termometrul...am ambele feluri, cel de ureche aici se foloseste dupa 6 luni, pompa de muls mi-am luat tot manuala ca stiu dc o sa fie necesar, o sa trec pe electrica sau o sa imprumut una de la spital dc va fi necesar. Biberoane, tetine, pompa, aparatoare de san,etc am luat de la Medela, toate BPA free (bisphenol free),incalzitor de biberoane si geanta termoizolanta inca nu, dar le am pe lista de gifts pt cunoastinte, deci intentionez sa le achizitionez.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput