Craciunite sexy !!![188]
Raspunsuri - Pagina 8
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
miki
,fff frumoase decoratiile sa fiti sanatosi
Daneluta,
gata bradutul? avusesi spor? ![]()
Miha, si eu le fac baitza chair daca-s raciti
ma bucur ca sunteti mai bine
Doina,
mama mia in curand o sa-i ceri scuze nurorii ca ai gandit asa despre ea ![]()
noi avuseram serbarea, moshul n-a aparut doar a trimis pungulite cu dulciuri, apoi petrecerea sarbatoritilor lunii decembrie...a fost tare frumos si emotionant...acum gata...avem vacanta pana dupa carnavalul de la Rio(noi ceva mai mult fiindca venim abia la inceputul lui marite din ro) ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Miky 

foarte frumoase decoratiunile!!!!

Monica, ai dreptate ...numai sa nu fie in salturi...
Doina Bita
Danelutza spune:
Miki frumoase decoratiile si misterul e la fel de frumos 
Doina io zic ca nora, a depistat ca ai scris la noi, a citit si s-a conformat 
![]()
Monica cind decolati spre Romanica ?
Poze de la serbare, nu ai ?
Cuscra unde ai disparut, la facut baita la copii, sau la masurat temperatura
la barbat ![]()

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Cuscra unde ai disparut, la facut baita la copii, sau la masurat temperatura |
Am facut baita la copii si apoi mi-am bagat...termometrul sa vaz de temperatura.
Miki
foarte frumos ai decorat casa. Ai intrat deja in atmosfera de sarbatoare.
Mi-au placut tare mult canile alea cizmulita.
Vreau si eu...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
Danelutza, nu cred ca a depistat ce am scris...caci nu stie pe unde umblu pe net...altceva este....nu stiu...dar sa ii tina DD naravul...
Fetelor , serviti o cafeluta??? 

io beau un ceai de tei....
Miky de ce esti suparata? ce s-a intamplat? poti sa zici?

Mi mi-au placut toate decoratiunile!!!!

Doina Bita
Danelutza spune:
'neata
Doina daca nu a depistat atunci sa-i tina Dumnezeu naravul, dar sa nu o lauzi prea tare, sa nu cumva sa i se urce la cap ![]()
Multumesc de cafea 
Cuscra si aveai febra, sau a aparut in timpul masurarii ![]()
Eu astazi stau mai usurel cu treaba, am bagat rufe la spalat, chiar daca sint vreo citiva sfinti mai mititei pe calendar, sper sa nu patesc nik, ca ieri dimineata a trebuit sa tai cu foarfecul ceva pentru gradinita si am intrat cu capul intr-un dulap, de m-am murdarit toata de singe. Noroc ca nu se vede taietura de la cap, ca-i acoperita de par. Pe Isabella am luat-o de la gradinita, cu un obraz de toata frumusetea, cica alerga cu o fetita si a cazut, era toata unsa cu crema, nici n-am avut timp sa o intreb pe educatoare ce s-a intimplat. 
Gata, va las, va doresc o zi buna 

, ma duc sa mai asez prin bucatarie, ca vin iar mesterii sa masoare bucataria, pina o construiesc, masoara astia de ma termina, dar si cind o sa fie gata, o sa dorm in bucatarie ![]()

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Salutare,
Merg sa-l caut pe Moshul Danutzei ![]()
Eu o am pe nepoata din partea sotului la mine. Vrea sa mergem la shopping , sa ne punem unghii false la nu stiu ce salon proaspat deschis, sa mergem in satul de Craciun ca ea n-a fost niciodata aici, sa mancam o pizza la prietenul nostru..offff.... si eu nu prea am chef din cauza durerilor de cap.
Miha, cizmulitele
le-am luat dintr-un targ in urma cu vreo 2 ani.Am vrut sa iau 6 bucati, dar nu aveau decat 3 
Va doresc un WE minunat.
Miki
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti un we minunat
Daneluta ai grija de tine
cum e acum obrajorul printesei? 
Miha, te facusi dr? ![]()

miki, distractie placuta alaturi de verishoara sotului [pupDoina, multam de cafea... 
eu astept bronzatul sa se trezeasca si sa-mi faca si mie cafeluta
il las sa mai doarma ca destul se treeste in fiecare i la 7...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post