Craciunite sexy !!![188]
Raspunsuri - Pagina 20
monica-elizabet spune:
Doinita si ma rog pentru voi sa fie bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Cuscra bagasi poze de la serbare si n-am fost eu pe faza ? |
Iote acu am pus cateva!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mikiriki
![]() ![]() ![]() Odihneste-te sa nu te mai doara mana ![]() |
De buna seama ca o sa aiba nevoie de-o mana odihnita!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet sa-mi arati si mie listuta ta de Craciun, cu dulciurele |
Ma crezi ca inca n-am nici o lista?

Cred ca pt Craciun ma voi axa mai mult pe fursecuri,poate si o amandina si o ciucalata.
monica-elizabet spune:
Miho, alea, alea...fursecutele alea...de care sunt? ![]()
atatea retete si retetute am vazut ca zau daca mai stiu pe care s-o fac...bronzatul zice ca sa le fac tot pe-alea de anul trecut
![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
symaco spune:
dragele mele casnicute-harnicute!
pleca maine dimineata spre romania
asa ca indraznesc sa va urez putzin mai devreme un Craciun Fericit si un An Nou plin de copii sanatosi,impliniri,,bucurii si tot ce va mai doriti!

numai bine!
mhldvrc spune:

Monica, sanatate lui Alex, poate pana la urma nu-i nimic.
Doina, sanatate lui Dan, tinem pumnii stransi sa fie bine.
Miha, vazut, placut pozici, frumoasa serbare.
Gabitz, am vazut si pozicile tale si mi-au placut.
Fetelor, va urez si eu sarbatori fericite de-peacum, nu stiu daca mai pot intra asa curand. Mama este bolnava, a facut un AVC si facem cu randul la spital 
.
si

de
si
mikiriki spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De buna seama ca o sa aiba nevoie de-o mana odihnita! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miki
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui symaco dragele mele casnicute-harnicute! pleca maine dimineata spre romania asa ca indraznesc sa va urez putzin mai devreme un Craciun Fericit si un An Nou plin de copii sanatosi,impliniri,,bucurii si tot ce va mai doriti!![]() ![]() ![]() numai bine! "Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!" |
Drum bun. Sarbatori Fericite!

Miki
mikiriki spune:
Neatza
Doina, sa vii cu vesti.
Leano, cum a fost conferinta cu neamtzu? ![]()
Georgi, gata scoala?
Miha, am vazut pozele. foarte frumosi copilashii. I-a placut si Amirei la serbare
Moni, 
Mihaela, multa sanatate mamei tale. multumesc pt. cafea.
Eu nu gatesc de Craciun
. Se ocupa neamtzu´ anul asta de gatit hi hihi. A facut meniul, m-a intrebat daca e ok si am zis ....
daaaaa![]()
O zi buna
Miki