Craciunite sexy !!![188]
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
hai fato cu motzul ala ![]()

noi petrecuram frumos dar ceva ne-a umbrit nitel ziua...maine mergem sa repetam din nou analizele de transaminaza ale lui alex(si mai detaliate) dr zice sa nu ne facem griji ca pot sa iasa amrite d=si de la o viroza puternica nu numai de la hepatita...Doamne auta sa fie bine...
va 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Monule,multa sanatate lui Alex. 
Transaminazele pot sa mai iasa marite si dupa un tratament cu antibiotic.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
"Neata!Hai la cafeluta!!!

Monica,multa sanatate lui Alex!!!sa iasa bine analizele!!!

Liana, care e treaba cu motul?al cui mot?

Daneluta!hai ca am facut cafeluta!!!nu face ca nora mea, nu-i bun modelul...

Va pup pe toate!!!!
Doina Bita
gabitz78 spune:
neatza
monica - cat de marite sunt transaminazele?ca eu stiu ca la hepatita sunt marite cam de 10 ori!
roxitzu dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Danelutza spune:
tocmai stau cu cafeaua in brate
.
Doina multumesc de cafeluta
. am incercat sa fac ca nora ta, dar deja masina e plina cu rufe de spalat si mai bag una dupa aia, acum vreau sa aspir si sa bag o spalare de parchet/gresie/dusumele
, sigur o mai comit pina la Craciun, dar macar atit sa fac pina la 11.30 cind imi aduc motata de la gradinita.
Liano ma tii in suspensie
, bagi o data sexul si la noi, adica ne spui ce-o sa fie bb sau nu, nu te gindi sa bagi motul lui grasu', ca-i saptamina mare ![]()
Cami ce cadou ii iei sotului pina la urma, ca vreau sa bat si eu o tira magazinele, dar miine ca-i un sfint cu cruce pe calendar ![]()
Cuscra raruta mai esti la vedere ![]()
Monica sanatate multa lui Alex
. Si la noi vad ca iar tuseste Isabella, abia astept sa intre marti in vacanta sa o tin departe de gradinita si de virusi impartatiti pe toate capatinele, iar ieri am inteles ca a mai aparut un individ de virus, cica voma si diaree
. Asa ca am sa incep sa bag preventiv orez, morcov, banane, poate ne salta, nu sa ne kkm pe noi de sarbatori 
Gabitz vazut pozele 
Gata, dispar, ca mi s-a expirat pauza 

Elvetia in miniatura
gabitz78 spune:
danelutza - spor la treaba.sa-ti aduc si eu niste rufe?![]()
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
doinabita spune:
Aha...la motul lui Grasul ...acolo e gandul Lianei!!!!!

Danelutza si la mine spala de zor masina...afara e o ceata scarboasa...si graosa...mie mi-e cam lene dar mi-a dat Gicu reteta pentru lene: o bata.....cica ala e retetarul...
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu intr-o mica pauza...
Da cre ca ma nervez si nu mai fac nimic azi,ca si asa nu se cunoaste ca fac...
Am sa incep sa ma pregatesc,fizic
si psihic
pentru serbarea de la gradinita,ce va fi diseara la 18. ![]()
Am niste emotii...
Sper sa nu-mi tremure mana prea tare pe aparat,sa pot face niste poze. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ange spune:
danelutza,habar nu am ce sa-i iau colegului de Craciun!
ma gandesc la un portofel mai scump asa...
(idee de pe aici) ca are unul jeg nevoie mare sau un ceas sau cateva tricouri de iarna .nu stiu inca.vineri intru in vacanta si de luni incep colindatul magazinelor.te tzin la curent![]()

mai ati luat model:nora mea? ia venit, se raceste cafeaua!!!