Copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
OlgaTarziu spune:
Salut.
La multi ani, Denisa, Pisik si Lucas! 

De Margot stiu ca s-a mutat in Canada. Mi-a scris un mesaj, nu am avut chiar atunci timp sa raspund. Si apoi nu am mai gasit adresa ei de email. Sa ma omori daca stiu ce am facut.Asa ca daca o aveti careva.... Please!
Danelutza, Eli lasati ca ma descurc eu cumva. Asta e viata. O sa vedem cum va fi. Dar mi-am cascat gura si am avut o discutie cam dura. Vad daca se va prinde ceva.
Noi suntem mari, grase si frumoase vorba lui bunica. La ultimul control m-am urcat pe cantar si cand a vazut obstreticiana ca am luat 10 pounds intr-o luna s-a luat de cap. Ma intreaba : "Doamne dar ce ai mancat" Intrebarea era total gresita. Ce nu am mancat? Ca ma simt ca un aspirator, tot ce prind nu iert. BB misca in veselie, m-au apucat arsurile, am insomnii la greu. Cam atat... A si nu am chef de lucru ca avem un sef nou care tine sa demonstreze cat e de destept, si nu am chef de Craciun ca nu am energie sa fac nimic.
andutzy spune:
Hello natiune, ce incantare sa vad ca desi a fost week end ati scris atat de mult...Eu sunt acum cam pe graba, am vrut sa saltut re-aparitia lui Yael, sa-i multumesc lui Eli ca atunci cand scrie nu se incurca si ne dedica feicareia in parte atat de multe randuri frumos scrise...
. Sunt mai bine cu bila, test nici nu am mai facut si vroiam sa-ti zic ca noi, parintii habar nu am avut cum vor arata copiii la serbare, am adus de acasa doar un dres alb si pantofiori inchisi la culoare, acolo cand s-a ridicat cortina am ramas cu totii vorba voastra...muti! Si la gradinita asta se practica absolvirea cu roba si tot tacamul, ma rog la DD sa ne mai redresam financiar pana incepe si Horia gradinita sa putem sa-i tinem pe amandoi aici si nu sa-i dam pe amandoi la una de la stat, ca tare as regreta...
Promit sa incerc sa mai revin si mai pe seara, desi vrem sa iesim sa achitam (cu cardul de credit
) masina de spalat vase
si sa facem cred eu ultimile cumparaturi in Auchan inainte de sarabtori, ca mai incolo nu cred ca ne vom mai putea apropia.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
patriciaRO spune:
Denisa 
Yael, bine ai revenit. Ce fain in Finlanda. Cum este vremea acolo, cum sunt preturile? Mai mari decat in Dk? sau sunt ok!?
Beatrice, mamic de Alex pifos
patriciaRO spune:
Andra, asta a voastra o numesc eu serbare.
La danezi, La Pifos la gradi, nimic organizat cu cap. Ne-au dat programul cu serbarea si au scris ca piticii vor dansa in jurul bradului, ca vor canta, dar nimic frate, tot asteptam sa se intample ceva si am pierdut vremea efectiv.
Au cumparat crengi, brad, lumanari si ceva special sa bagi lumanarea si sa se usuce, ca sa-ti faci araanjamentul tau cu copilul, si niste gogosi cu marmelada separat si niste vin rosu specific de Craciun si cam atata.
Dezamagire totala. A venit Mosu si le-a adus trei surcele in niste pachetele de hartie. Si cam atat. Cred ca erau si ei dezamagiti ca se asteptau la altceva.
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/66/Party_gradinita_Pifos_serbare_Craciun
Beatrice, mamic de Alex pifos
Androix spune:
Deci nu mai pot sa citesc sa ajung la zi, atata va spun
data viitoare cand oi vrea sa deschid gura singura ma plesnesc peste ca sa tac. De la cadou simbolic in spiritul craciunului pentru educatoare s-a ajuns la tacamuri din inox si in final, pentru ca tacamurile au fost prea scumpe, la bratari din aur
Asta a fost ieri, juma de zi.
Azi am plecat la 11 in ikea si am ajuns pe la 17 infrigurata de zici ca e ger afara si cu o durere crunta de cap. Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte ca nu mai pot.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
Andreea io zic sa-ti cumperi un fermoar pentru anul viitor
Beatrice aici fac cite ceva special in fiecare zi pina la Craciun, au imbracat si bradutii, apoi fiecare a luat bradul acasa ca-i din ala adevarat, dar de mos Craciun, cintece, poezii, n-am auzit nimic. Doar ca au dat un concert copiii de la scoala pentru persoanele in virsta si i-au dus si pe astia mici, asa ca la ora 16 cind am luat-o acasa, mi-a tinut un concert de urlete pina acasa, deh, erau obositi saracii copii. Deci la voi tot e bine ca a venit un mos, noi ne-am intilnit cu citiva cind am fost la cumparaturi ![]()
Olga la cit esti tu de slaba, nu cred ca-ti sta rau cu kilogramele puse, daca vrei sa te cred ca esti grasa, vreau sa te vaz in poze 

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Am terminat de calcat asa ca sunt fericita ca pana s-or usca cele de pe sarma am fotoliul gol de haine, intre timp m-a pleznit si-o durere de cap, de-aia ca vine luni si deja sunt stresata ca iar stau 8 ore cu acriturile alea din birou.
Andreea eu am inceput scoala cu stangul in sedinta cu parintii ca am fost singura care am zis pas la a da bani again pentru sarbatorile de iarna inclusiv cadou doamnei. Ca la prostiile ce le primesc copiii la scoala mai bine tin banii si ii cumpar eu ce stiu ca-si doreste. Am plecat de la sedinta aia plangand (mare greseala ca n-am fost cu Dan sau sa fi fost el in locul meu), mi-au sarit in cap ca ulii, mai aveau putin si ma linsau ca am avut tupeul sa ma opun unei idei atat de marete, incep sa imi dau seama ca folclorul care circula de ani de zile ca e scoala de fite se adevereste. Acum vreo 2 saptamani am primit cateva mesaje sa aduc de urgenta banii, desi eu am zis ca nu dau. In final am cedat si i-am trimis mai mult cu gandul sa nu se simta prost Andreas, dar am ramas frapata cand mi-a spus ca el n-are nici o apasare pe tema asta, decat prostiile ce le primeste de la scoala mai bine isi pastreaza banii si-si ia el ceva. Nici nu era o suma de neglijat. Nici nu sunt curioasa ce iau luat doamnei cadou, dar imi imaginez ca de la fier de calcat si pantofar au evoluat. Asa ca mentalitatile in tara asta nu cred sa se schimbe curand. Na, ca m-ai starnit si pe mine
Ai grija sa nu racesti! Cand aveti evenimentul?
OlgaT zic si eu ca Daniela, nu cred pana nu te vad in poze, si la cat de slaba erai nu cred sa-ti vina rau surplusul si-apoi le vei da jos la fel de rapid cum le-ai si pus, doar esti fidela lui Pilates
. deja misca? Asa repede a trecut timpul?
Cate saptamani ai? Ce zice Tony de surioara lui?
Daniela, Nelia, Lili sarumana de comentarii si vizionarea pozelor de la serbare 
Andra eu cred ca diferenta gradinitelor n-o face statul sau privatul ci doar dedicatia educatoarelor si a personalului pentru micutii nostri.
Oana zbor placut lui Paul, imi imaginez ce greu trebuie sa va fie
O saptamana placuta va doresc!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Buna seara...
Azi mi-am ascultat presedintele si am promovat produsele romanesti...in tara altuia .Am dat o fuga pana la Bulgari si mi-am dat seama, daca ami era nevoie ca nici pe ceafa lata astia nu o sa-i ajungem din urma ani de zile de-aici incolo...
Beatrice am vizionat pozele si vreau sa-ti spun ca Alex al tau s-a facut un flacau frumusel foc... ce-i drept serbarea pare un pic cam seaca comparativ cu altele ...poate nu-i specificul tarii sa faca festivism ...
Cuscra sunt convinsa ca data viitoare vei trimite pe domnul tata la cumparaturi ...si uite asa-mi intareste fiecare relatare ca parintii sunt cei mai mari vinovati in toata porcaria asta ... educatorii niciodata nu vor trata copii dua marimea cadouluis sau continutul sau valoarea.Considera ca li se cuvine acest cadou anual .Eu nu pot sa le impartasesc aceasta opinie si am zis sa dea naiba sa simt cumva ca-mi este desconsiderat copilul pe motivul lipsei mele de ploconism...
Elisor lasa lasa modestia ...in perioada asta a anului imi urasc de-a dreptul zodia si probabil mai mereu ...
Am emotii pentru main ce-i drept ,mai mult pentru Bianca ... ma tot intreaba daca doare ...nu pot sa o mint si sa-i spun ca-i bagatele pentru ca stiu ca doare si mi-e sa nu ma fac naibii de rusine pe-acolo cand mi-or da lacrimile ...
A scapat de teze si de cosmarul notei doar a matematica, mai re de aflat nota la romana...sa vedem zise orbul ...
Daniela nu stiu daca tine de digestiv ... dr mi-a spus ca ea crede intr-un streptococ ...eu sper sa nu ...nu stiu aflu saptamana asta banuiesc
Andra ai spalat o tura de farfurii?!Cum e senzatia?!
Deci am comis-o pentru maine ... m-am trezit tarziu ca nu am hartie de impachetat cadoul pentru serbare , care cadou trebuia dus maine dimineata...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Laura, masina e doar achitata, vine miercuri acasa si cine stie cand reusesc sa o si montez...Dar ma simt deja mai bine stiind ca e luata ![]()
Eli, din pacate la ce am auzit eu in gradinitele bucurestene (sau cel putin astea din zona noastra despre care am fost si eu interesata) m-a facut sa trag concluzia asta. Mizerie, lipsa de interes, tot tacamul ![]()
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
La multi ani, Pisik!
Sa fii sanatoasa si fericit si sa ai numai zile frumoase cu pisicutii tai dragalasi. Sa ne mai zici de cel mic, cum te descurci cu doi acum ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla