Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
dana81 spune:
Venit de afara..ce frumos si cald, a dormit puiul tot drumul!!!
BOTI credeam ca numai eu ma trezesc mai obosita acum...he,he eram in priza atunci si dormeam adanc alea cateva minute, acusi, trai nene..leneveala
Bai, cine uraste dresurile...ca eu mi-s campioana, nu le suport pe cele de bebei, am imbracato pe Clara azi si am ras sg juma de ora, urate inventii, cred ca si ea e amuzata ca sta cu picioarele in sus si se tot uita la ele de cand am venit de afara...
VIO te-am sunat ca eram prin zona si vroiam sa va scot la o plimbare
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
MissJJ spune:
Buna
Am citit in digonala ca is tare busy azi am nspe drumuri de facut plus doua printese dupa mine asa ca...
Da tre sa zic ceva: Anna. Moni, Ileanna ce a zis Biri e super adevarat, daca la copil i se face somn sa zic in jur de 7 sau de 8 atunci baia se face inainte nu dupa ce iati dat papa, faceti baie la 6 jumate respectiv 7 jumate baie schimbat pus in pat dat papa si gata. Ai Amira ziua doarme de la 10 pana pe la 12 si de la 3 pana pe la 5 si apoi la 6 jumate baie si la 7 in pat si se mai trezeste o sg data pe noapte si papa laptic si apoii iar doarme pana pe la 7 jumate 8. Deci se poate. Tre sa vrei si sa fii perseverent.
Kamelya ms mult.
Mitzi e link pe prima pagina cu filmuletzul de craciun.
Asa storcator si eu ca Biri il am si sta f frumos acolo in dulpa.
Na cam atata am apucat fug ca tre sa ajung in 10 locuri in timp record. Revin pe seara, deci va rog deschide-ti capitol fetele care stiti.
Ms mult.
ooka spune:
salutare
am venit si noi de afara si bebe doarme de rupe patul![]()
Sofi de cand a facut patru luni si inca vreo 3 zile inainte si-a schimbat programul si se culca la 11 cel tarziu si doarme pana pe la 10.30 cu o pauza la 6 de papa
, e o cumintica si o frumusica..
De mancat tot putin ca mai sare peste mese da e vioaie si simpatica si din ce in ce mai prezenta printre noi, ah si linge tot ce prinde![]()
Trebuie sa facem si noi vaccinul infarixul penta si sper sa il gasesc, rotarixul nu il facem amu ca ne-a spus dr care lucreaza in spital ca cele mai grave cazuri de rotavirus le-a tratat tot cu antibiotic de unde se pare ca sunt si fals pozitive..
Mitzi dap, asa eram, trista pe prispa si am stat in spital, cu tot cu operatia me, 14 zile
ah, si bebe la patru luni are 6100g cm nu stiu inca, da cred ca e bine, nu? ea s-a nascut cu 3200.
pupici si o zi frumoasa
mami de Sofi
dana81 spune:
Anka in ce congelezi tu legumele?Ce fel de recipiente...ca ma bate si pe mine un gand.
Daca iau brocoli congelat de la supermarket credeti ca fac rau?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ileanna spune:
Vio imi pare tare rau de accident. Eu zic sa nu mai fii suparata si sa sarbatoresti faptul ca sotul tau e ok!!!
Mada deci tb sa incerc sa schimb baia. Fine, o sa fac asta - poate iese ceva. Dar ma indoiesc ... Daca el oricum mai adormea de 2 ori dupa baia de la 8 si pana la masa de la 10 jumate ... si se trezea singur cu mare chef de joaca ..
Dar oricum, merita incercat, ms 
serbanica spune:
OOKA e super bine ,se spune ca la 4 luni bb dubleaza greutate asa ca
.Eu folosesc storcatorul dar abeea am inceput si cred ca o sa il pu din nou in dulap ca Serban nu vrea sa pape cu lingurita asa ca astept 4 luni nu mai am mult.
la voi si la comorile voastre
Anilansa spune:
buna ... din nou
fetelor am o intrebare ... Darius are perisorul mai lung in fata si nu sa curatat cum trebuie ... adica mai are cojite cum sa fac sa le curat ... il spalam cu musetel peste tot
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Daca iau brocoli congelat de la supermarket credeti ca fac rau? MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
daca il iei pentru tine nu cred ca la bebe eu nu as lua pentru ca eu de ex. am facut o supa pentru un copilas de 4 ani cu morcovi de la congelator si nu i-a halit ca aveau un gust nu naspa dar nu de morcov proaspat si m-am gandit eu ca e un bun barometru, si morcovii erau la congelator de vreo 3 zile, pusi de mine. In plus de asta eu am vazut brocoli in piata, in caz ca ajungi acolo.
iar despre recipiente de congelat, pe langa cele speciale, fetele de la odiseea sept oct, congeleaza in recipiente sterile de urocultura
mami de Sofi
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa buna ... din nou fetelor am o intrebare ... Darius are perisorul mai lung in fata si nu sa curatat cum trebuie ... adica mai are cojite cum sa fac sa le curat ... il spalam cu musetel peste totAlina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
din ce am mai citit pe forum, cojitele dispar cu un masaj cu ulei de masline, dupa care baie (cam la o jumate de ora dupa masajul cu ulei) si dupa baie periat cu o perie de bebe moale, si sofi a dezvoltat cojitze dastea si de lene, am luat de la avene o crema pentru cruste
mami de Sofi
bujo spune:
Va salutez.
Filip al meu face ca Vladutu lu Ile. A inceput sa tipe daca nu-i convine ceva, nu mai scanceste. Acu tipa toata ziua, si cand e bucuros si cand e nervos de nu mai stiu sa-l ghicesc decat dupa expresia fetei.![]()
Serbanica io eram disperata cu constipatia. De fapt nu era constipat ca facea moale dar foarte rar. La 4 zile si atunci cu supozitor. De o luna ii dau Humana Milchzuker si s-a reglat cat de cat. Face cam la 2 zile, uneori zilnic sau chiar de 2 ori pe zi dar si la 3 zile. Dar face singur. Mi-a zis dr sa-i dau linistita ca nu da dependenta. Daca nu gasesti cere la farmacie lactuloza praf pe care o faci suspensie si ii dai 5 ml in apa sau ceai sau bibe. Se regleaza el. Cel putin cans-o diversifica, cu siguranta.
Programu de somn... As vrea io sa fie cum zice Biri da nu prea iese. Noi ii facem baie la 9. Si adoarme in jur de 9.30-10. Si doarme pana la 10-11 cu pauzele de masa de la 3-6sau7-9. Daca il spal mai repede de 9, adoarme dupa baie juma de ora si pana la 11-12 nu mai doarme neam. Da macar doarme pana mai tarziu dimineata, si ma-sa cot la cot cu el![]()
Bufi si al meu ma cauta disperat daca nu ma vede. Si m-am invatat sa-l car dupa mine si e foarte fericit. Mai ales ca ii si cat o gramada de cantecele, rade de nu mai poate.
bujo mami de Filip