Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

mada uite cap unde au dat fetele retete:

cap 34 pag 12 paste cu branza

cap 38 pag 12 tocanita sau gulas data de tine

cap 39 pag 9; 11 gogosi si amandine

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor am o problema dar aici nu e legata de comoara mea.Eu sunt asistent medical la recoltari de singe si azi de dimineata m-a sunta sefa mea ca din 5 ianuarie ramine fara sistenta si ma roaga pe mine sa ma duc 2 ore dar chiar nu stiu ce sa fac.De lasat am cu cine sa il las dar tot imi este frica ca nu se descurca.Voi ce ati face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ooka, Ankalura, Kamelya multumim de raspunsuri.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.
vad ca nu sa dat ... asa ca o dau eu azi, pt cine vrea
cand citesc mesajele voastre cu pepenasi care adorm la 21.00 ... imi pun o mie de intrebari ... de ce??... pai eu ii fac baie lui Darius la 8.30, dupa aia ar trebui sa pape lapticul si la nani ... dar de unde ... al meu nu vrea sa pape pina la ora 22.00 nici daca ii dai cu forta ... inchide gura si gata ... la 22.00 ii e foame papa tot, nu pot sa zic nik de mancare... dar dupa ce papa si zicem ca e gata, la nani cu tine .. se trezeste si sta pina la 23.00 la care adoarme pina la 8.00-9.00 dimineata.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Biri Ioana mea stii cum face? Pe la 7-8 sears da semne de oboseala, se freaca la ochisori, e mofturoasa, etc. Facem ritualul de seara, baita, papica, o adorm, face nani vreo jumate de ora dupa care e fresh pt inca vreo ora doua de harjoneala si abia dupa aceea adoarme cu adevarat...

Diarux am cazut de pe scaun de ras cand am citit comentariile la poze Super tare!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Cine mi-a schimbat copilu'????Plec din dormitor, fac ceva curatenie dar repede prin bucatarie, baie..pun ceva la spalat si fug sa adorm bebele...si surpriza, dormea si patutzul sub ea...copil care adormea doar leganat pe perna...mi-a luminat ziua, traiasca "cerealele"..noaptea trecuta s-a trezit doar de 2 ori, ce mai am fata maaaare
DIANA si eu vreau schema ta, da-mi si mie id-ul tau de mess, te rog
Sa va spun cum m-am speriat aseara, dupa baie am hranito si cand i-am scos bibe din gura avea pe buzita o besica marisoara..cat m-am panicat eu si tot ma intrebam de unde s-a dezumflat...ati mai patit asa ceva, o fi de la supt?

Raportam schimbatul bibe, sotzul meu care nu e "mama denaturata" a luat ieri bibe din sticla de la CHICCo, care nu-mi plac deloc..sunt grele mari si urate, dar na ce sa-i faci...tot sa-i mai arat articole pe forum

Ma duc la trebi...
Hai ca uitasem, am vazut ieri minunatiile de IOANA si ANDREI...oare CARMENELA stie..?Acum ca am bagat "coada" ma pot duce la ale mele..pupam mamicile de minunatii

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sibylle si eu sunt interesata sa comand din fr!
din pacate eu pana acum nu am avut bani si ma pregateam sa comand acum in ian la reduceri cate ceva
mai astept poate am si eu ceva sanse...daca gasiti vreo solutie sa ma anuntati si pe mine va rog!

diana ai pm

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Ma apuc sa scriu acum ca am atatea de zis ca uit si voi ati scris destul de multicel.
Multumesc pentru aprecierile la adresa mea si a lui bebe! Vreau sa stiti ca am urmarit pe fiecare ce poze noi a mai pus la pepenasi. Doamne, mi se invart in cap numai fetze zambacioase si piticotzi haiosi! Sunt absolut superbi! Cresc asa de repede... Mie mi-e dor deja de ceilalti mai mari. Doamne ce n-as da sa ii mai sint inca odata cum se agata ca maimutele si se lipesc de mine cand ii iau in brate. Nu-i vorba, si acum sunt destul de lipiciosi, dar ca bebelusi erau mortali, asa ca ma consolez cu Toma.
Noi am facut petrecere mare, na Davidu 4 ani!. Nici nu va puteti inchipui cate jucarii s-au primit, din toate partile. Bineinteles ca pe toate le-a adus Mosul pe la diverse rude. Toma a primit zdrabganele si hainute, astia mari masinutze care mai de care mai sofistiche, jocuri, ce sa va zic, nebunie mare. La tort a trebuit sa sufle fiecare de patru ori, ca de, sunt fratzi!
Acum avem probleme IARASI cu raceala. S-au umplut toti trei si mai tare de mucisori si mai si tusesc. Colac peste pupaza m-am imbolnavit si eu si frisonez de nu mai pot. Of, sper sa ne treaca! Azi noapte la 4, cand a mancat bb, nu a mai putut sa doarma ca avea indispozitie de la raceala, dar nici nu plangea saracutul, mai mult sugea la degete si le baga pe gat. Ca atare fetelor l-am lasat in plata lui caci eram in frison si ramasesem fara algocalmin si nurofen si mi-am rugat soatza sa ma ia in brate ca nu mai putea. Asa ca bb s-a chinuit singur...
Suzeta Cel mare mi-a refuzat suzi si a supt degetul de avea rana cu puroi pe ea, asa ca pana la urma la culcare il chemam sa-i pun leucoplast pe degetel si venea singurel saracutul si cerea. Avea un an si noua luni. Al doilea a vrut suzi si nu am stiut ca am copil in casa. Nu a plans niciodata noaptea, nici la dinti. La un an si sase luni, cand ieseau caninii, a inceput sa faca kk cu mucus mult. I-am facut analize, nimic. Si m-am gandit ca e de la suzi, ca o molfaia de durere mereu. Am mers afara si m-am facut ca i-am dat-o unui catel sa o manance. Nu va zic ce de lacrimi. Ma pregatisem psihic de vreo doua nopti albe. Seara a inceput sa geama si sa o caute, dar i-am zis ca a mancat-o Miki. S-a suparat, s-a pus pe burta si s-a culcat! De atunci nu a mai cautat-o. Acuma Toma nu vrea suzi deloc si suge de zor un deget. Vad eu ce-i fac si lui...
Moni_or imi pare rau de ceea ce ti se intampla. E clar ca simte tensiunea. Ai mei simteau si cand imi venea CM si doar nu ii alaptam! Are el ceva si cu burtic de zici ca e asa. KK face bine? Nu miroase a acru??? De sot pot sa-ti zic si eu ca si al meu are doar uneori pase, dar daca ma apuca nervii aia mari ii spun ca face bine, nu face iar bine, eu nu am cum sa ma impart, asa ca nu are decat sa lase copil sa planga. Si chestia cu vopsitul, spune-i ca ai si tu dreptul pentru sufletul tau la o compensatie cat de mica si ca nu e cazul sa inceapa cu atunci cand doarme bb, ca uneori sunt altele de facut cand doarme bb. Mai spune-i ca bb are nevoie sa interactioneze si singur cu tatal si ca daca tu te imbolnavesti sa se gandeasca bine ca pe el il are langa sufletul lui sa-l mangaie!
Constipatie am mai scris, am folosit Las Baby, natural, din fructe, produs italian.
Mancat noaptea si noi mancam noaptea inca, dar nu ma deranjeaza prea tare, ca dupa aceea adoarme.
Mada nu am salvat locatia slide-ului cu pepenasii, cum fac sa vad noutati la ce ai mai lucrat?
Fumatul si pe mine ma deranjeaza vitele care nu pot sa se abtina, desi si eu fumez, dar numai acasa, pe balcon sau pe geam la bucatarie. Ma scot din sarite bonele si mamele care fumeaza in parcul copiilor. Multe din ele sting tigarea in nisip, astea sunt vazute cu ochii mei!!!
Maitreyi, poate e bine sa o lasi un picut in greva sau vezi daca miros tetinele sau bibe a ceva. Zic si eu. Incearca si cu cana, dar sper sa nu fie greu de baut pentru ea...
Sibylle,
Moni eu cereale le dadeam de orez de la Hero sau nutriben, fara lapte, cu laptele de formula, seara, la bibe, facute astfel incat sa le poata suge.
Ooka, imi aduc si eu aminte de tine, stiu ca erai tare trista si te chinuiai cu bebelina sa suga... Ma gandeam atunci ce groaznic sa stai mai mult in imputiciunea aia de spital. Eu am stat o zi in plus ca au zis ca are icter (desi la analize nu a iesit) si imi venea sa mor!!!

Va pup pe toate

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anka, am facut ciperci la aburi, umplute cu branza si marar, bune, bune.
Paine cu nuci, la masina de paine: la mine nu se zdrobesc asa nucile. Fac painea la programul de baza si pun nucile taiate bucatele (nu date prin masina) la semnalul sonor, adica la vreo 15 minute dupa inceperea programului. Painea cu nuci iese foarte inchisa la culoare, din cauza uleiului din nuci.
Cozonac la MP: cum ii ziceam Turturicai, fac in 2 feluri. Cel care se si coace la MP iese asa, ca un panettone, cum zicea si Boti. Pe asta in fac la programul de paine dulce, de 2h 55 minute. Eu nu prea fac din asta ca mie imi place ala cu crema, asa ca framant si dospesc la MP si apoi scot coca, pun crema si coc la cuptor normal.
Drojdia: pun drojdie proaspata, in general, desi in carte scrie ca trebuie drojdie uscata. Mai fac si cu drojdie uscata, in cazul asta pun 1 pliculet.

Ieri am cumparat scutece babylove, de care scria Dianami, din magazinul DM din Real. Mi se par foarte bune si mai ieftine ca altele. Cutia cu 100 bucati a costat 47 lei (normal era 52 lei, dar in zilele de luni din decembrie e reducere de 10% la toate produsele). Am mai luat servetele umede si alte cosmetice. Gasiti catalogul www.dmdrogeriemarkt.ro/catalog.pdf" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SERBANICA io m-as duce.adik daca iti place si nu e obositor. In primul rand ca e program scurt si nu il privezi pe bebe de tine, ba mai mult iti aloci si tie un timp departe ca sa te mai aerisesti. Cine o sa sara cu rosii in capul meu...le primesc . dar eu asa cred. De ex si eu mai ies dimineatza. sotul si-a pus orele de la 11 ca sa ne potrivim programul cand oi merge la scoala din sem al doilea. si eu ii dau sa pape lui Andrei, apoi evadez vreo 2-3 pore. pe unde apuc. pe la scoala sa "ma mai rad" cu colegii, prin magazine, fac piata...ma rog de astea. dar ma relaxez si nu imi mai vine s aimi iau campii cand incepe sa urla Andrei. ma rog, la mine functioneaza. Nu i8nseamna ca m-am saturat de el, doamne fereste, dar ma gandesc ca trebuie sa fiu sanatoasa la cap si de aia imi trebuie un pic de timp numai pentru mine.Altfel, ati vazut ca cedez nervos si incep ss il scutur. De ex maine dimineatza iar plec de acasa.tot asa scurt, ca nu pot sa las tzitzili acasa pentru bebe. na ca am zis cuvantul ala...ups.Noroc ca nu citesc nebunele.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput