Ce gatim azi (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ciorba de curcan cu zeama de varza
www.bucataras.ro/piept-de-curcan-cu-sos-de-rodii/" target="_blank">Piept de curcan cu sos de rodii
Budinca cu paste


Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna la gospodine.
meniul nostru de noapte este asa:
ciorba de burta
racituri de porc
sarmalute
calamari umpluti cu cascaval si bacon
rulada de porc cu legume la cuptor
salata de beouf
salata de icre
gratar de pasare si porc, plus carnati
pui la cuptor
placinta cu branza

bautura mai putin ca daca e multa, strica... dar e si din aia.

va pup si va urez petrecere strasnica la noapte.


sa aveti o zi cu mult "bun bun"
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salata de beouf
piftie de curcan
sarmale
friptura si carnati proaspeti frigem in seara asta
tort diplomat, fursecuri

Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag.Sa nu-l goniti, e Mos Ajun si va aduce un an mai bun!"La multi ani!"





Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

pai partea mea a fost asta:
salata " Lilia" sa-i zicem ca de la ea am luat-o ( cu cartof, ceapa, sfelca rosie, piept de pui si maioneza)putin adaptata fata de retela originala
tort cu ciocolata
crema de zahar ars cu mere caramel
Tot ce am zis mai sus am realizat la dublu(o tava in deplasare una acasa )
gazda a pregatit asa:
salata de boeof
salata de ton
pulpa de porc la tava cu cartofi natur si muraturi
fructe, sucuri,tuiculita, vinisor, berica si un energizant sa nu adormim peste noapte.

Pt. maine am : sarmale
si fac friptura de pui la ceaun
pastrav prajit cu mamaliguta si usturoi


La multi si fericiti ani cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Noi nu ne-am omorit cu pregatirile, facem acasa Revelionul, doar noi 3, dar am pregatit totusi cate ceva bun zic eu, dupa mirosurile din cuptor:
- file de peste pe pat de legume la cuptor, cu dafin, ceapa, usturoi si unt
- pulpa de porc impanata cu usturoi si aromata cu nucsoara, ienibahar, cuisoare si cimbru
- tort din piscoturi, crema de vanilie si zmeura
Si mai avem ceva aperitive, doar asa de gust, icre negre si Manciuria, brinza de vreo 2 feluri si niste sunculita.
Important e ca avem ce pune pe masa, nu prea putem sa mincam la orele alea din noapte, oricat de Revelion ar fi
Mai mult ne bucuram de ele zilele ce urmeaza, cand mincam ca omu' la prinz.

Petrecere frumoasa tuturor si un An Nou cu sanatate!





Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani! 2009 sa va/ne aduca sanatate, fericire si impliniri!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Supa cu galuste.
Curcan umplut cu ciuperci.


Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nici eu nu m-am framantat prea tare pt anul nou, ca tot asa, am fost doar noi trei, si taaare bine si tihnit ne-a fost.

Am pus pe masa dupa cum urmeaza:
APERITIVE: toba, telemea, mozzarella, babic, chiftele (aduse de la bunici;), piftie de porc, slaninuta, peste marinat, salata de morcovi cu stafide si maioneza, salata orientala si legume proaspete(rosii, castraveti, ardei, ceapa). A fost cate putin din fiecare ca sa nu ne saturam asa repede.
FRIPTURA a fost muschi de porc impanat cu carnati, morcovi, pastarnac si usturoi, alaturi de legume coapte la cuptor (morcov, cartof, telina, pastarnac fierte pe jumatate in apa cu sare apoi puse in sosul lasat de friptura sa se coaca pana devin aurii maronii....au iesit minunate). Pentru vizigot am facut si o friptura de pui pe sare, ca nu se omoara cu purcelul. Insa legumele au fost fff pe placul lui.
Pregatisem si carnati sa frig dar ... s-a declinat oferta.

Desert am avut tort de mere cu martipan si frisca.

Azi am facut o ciorba de pui de la tzara cu borsh si felul 2 sarmale.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani!

Azi am facut o pizza din mezelurile feliate ramase.






noi
un fulguletz
un pepenash


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Cartofi la cuptor cu unt, smantana si branza sarata.

Mergi la inceput