LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Pussi,am vazut si eu pozele....sa-ti traiasca printesele care sunt absolut superbe
http://news.webshots.com/photo/2818161670104078634varfbJ

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Salutare!
Multi ici Amirei, sa se faca bine repede!

Ia uitati ce facem noi

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Bravooooooo Lucaaa!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

LA MULTI ANI!!! sanatosi voiosi pt.
Andreea...validelide
Alain...desyderia

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Eu iar sunt pasare de noapte ! Nu-i bai, de-abia am forumul tot pentru mine !

Vali, la multi ani Andreei, sa va traiasca si sa va bucurati de ea !

Roxx, felicitari ! Si Sophia mea a inceput sa faca pasi, numai ca nu e chiar asa entuziasta, in patru labe i se pare mai usor....

Miha, multa sanatate Amirei ! Si noi patim la fel cu medicamentele, nu pot sa-i dau decat paracetamol supozitor cand e racita, si ala cu niste lupte ca-n povesti !

Vad ca intrebati de hainele de nani. Sophia doarme in pijamale si atat. 90% din noapte dezvelita, ca restul de 10% o mai pacaleste unul dintre noi cu patura. Nu stiu cat de cald e in casa, dar n-as putea sa o imbrac mai gros ca eu nu suport sa dorm incotosmanita. Bine, nici ca ea cu burta goala nu-mi place, dar fiecare cu gusturile lui.

In legatura cu programul, la noi e destul de variabil in ultimul timp, ne trezim in jur de 8-9, luam micul dejun (ea mai mult supravegheaza, dar mai ciuguleste o felie doua de fructe sau putina mozzarella ), pe la 11 nani pentru 1,5-2 ore, apoi pranzul (ciorbica plus ciugulit ceva de felul doi), apoi depinde, ideal doarme de la 4 la 6, dar de cele mai multe ori doarme de pe 5-6 inca vreo ora jumate doua, apoi mai papa ceva iaurt plus diverse alte chestii (rosii,masline,fructe, branza) si pe la 9,30 urmeaza baita si nani.
Programul de lapte nu l-am trecut dar e la fiecare somn plus dimineata si seara plus noaptea cand are chef.

mami de Sophia

nu stiu daca ti-am zis pana acum dar tortul vostru de un an m-a dat gata si Sophia este delicioasa...dar nu am vazut-o eu in poze pe Ioana fetita Anei sau nu este?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit!!! am fost o tura la cumparaturi, am luat multe globuri, fel si fel de chestii decorative, acum iasmi face nani si apoi mergem iarasi ca am pus si eu ochii pe cate ceva.... pt mine...normal...

adina, eu le iau pe perioada foarte scurta., de obicei ele se iau 3-4 luni si apoi se face pauza, eu le iau pt maxim 1 luna. nu m-am ingrasat decta foarte putin 1-2 kg care oricum oscileaza de la o luna la alta. dar mai vreau sa dau jos. pupici multi, ca esti asa draguta!!!!

ellis, eu le iau cu 85-90 ron. acum am luat doar o folie sa vad daca le suport. azi merg sa imi mai iau una. oricum nici eu nu sunt prea de acord cu ele, dar daca am vazut ca dau rezultate asa de bune si asa de repede...... am citit si eu tare multe despre ele. si am mai citit ca Nu tre sa le iei in zilele in care esti pe stop si ca ar fi bine sa iei pe langa ele un supliment de ca+mg+zn. eu am luat si ma simt fff bine, nu am nici un simptom negativ.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

pussi am vazut la leonardo fffff frumoase (dar nu erau imblanite) si accesibile la pret si la aylin (parca asa se numeste) in galeria 1.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
ram0nica, dar tu ii lasi sticluta cu el in patut?

Am inceput sa las biberonul cu ceai intr-un colt al patutului de cand o prietena mi-a spus ca, noaptea, baietelul ei (1 an si doua luni) isi ia singur ceaiul. Asa ca am incercat si eu... si spre surprinderea mea in 2 dimineti am gasit biberonul gol!!

Mergi la inceput

ati plecat fetelor????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Cu intarziere uram si noi Andreea Stefania sa ai o viata frumoasa plina de realizari si impliniri!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
Nu vrea sa primeasca nimic...
Azi toata ziua a mancat 2 sau 3 feliute de banana,vreo 20 ml de ceai cu lamaie si vreo 20-30 ml de lapte cu miere. Am tot insistat cu sanul,a papat de cateva ori,dar de cele mai multe ori a vomat dupa aceea.
Si...colac peste pupaza a inceput si Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Multa sanatate copilasilor tai!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput