LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
vali_delide spune:
Miha, eu i-am dat ceai cu miere si lamaie, si Andra a fost cu gatutul umflat rau...deja cred ca putem sa le dam miere de acum, nu?
printesa roz
fotomodel
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
ellis spune:
BB, INTREBAI ZILELE TRECUTE DACA POTI DUCE O CAPSULA LA ANALIZE? AI GASIT UNDE SA O DUCI? CRED CA MA INTERESEAZA SI PE MINE...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
vali_delide spune:
Hai ca tot intreba BB de mine zilele trecute...e randul meu sa fac un monolog...![]()
Am vazut ca ziceati de imbracat noaptea...eu o imbrac doar cu body si pantalonasi cu picior sau salopetuta care se prinde pe umar...la noi e destul de cald si,in general ma orientez dupa cum imi e mie..pt. ca eu sunt destul de friguroasa...![]()
printesa roz
fotomodel
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Miha, eu i-am dat ceai cu miere si lamaie, si Andra a fost cu gatutul umflat rau...deja cred ca putem sa le dam miere de acum, nu? |
Nu vrea sa primeasca nimic...

Azi toata ziua a mancat 2 sau 3 feliute de banana,vreo 20 ml de ceai cu lamaie si vreo 20-30 ml de lapte cu miere.
Am tot insistat cu sanul,a papat de cateva ori,dar de cele mai multe ori a vomat dupa aceea. 
Si...colac peste pupaza a inceput si Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Am vazut ca ziceati de imbracat noaptea...eu o imbrac doar cu body si pantalonasi cu picior sau salopetuta care se prinde pe umar...la noi e destul de cald si,in general ma orientez dupa cum imi e mie..pt. ca eu sunt destul de friguroasa... |
Si sotul meu e friguros...Daca ar fi dupa el...un rand de haine in plus niciodata nu-i de-ajuns.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
vali_delide spune:
Ooofff...stiu cum e...imi pare rau...sanatate multa la puiuti! 
Eu ma bag langa puiul meu...noapte buna!
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu vrea sa primeasca nimic... ![]() Azi toata ziua a mancat 2 sau 3 feliute de banana,vreo 20 ml de ceai cu lamaie si vreo 20-30 ml de lapte cu miere. Am tot insistat cu sanul,a papat de cateva ori,dar de cele mai multe ori a vomat dupa aceea. ![]() Si...colac peste pupaza a inceput si Robert. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
off, Doamne, pupam puiutii! tantum spray oare o ajuta?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis off, Doamne, pupam puiutii! tantum spray oare o ajuta? |
Maine dimineata chem pediatra,sa vad ce mai zice si ea...
Robert e pelican
bb_yasmi spune:
hy
vali,
LA MULTI ANI PRINTESA ROZZZ!!!
miha,
la amira, sa se faca bine cat mai repede!!!
ellis, nu m-am mai interesat. momentan am inceput sa le iau din nou pt o scurta perioada (maxim 3 sapt si 1 sapt asa de lasare).
ank, astept mesajul tau!!! ![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
roxx spune:
Salutare!
Multi
ici Amirei, sa se faca bine repede!
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)