LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Miha, eu i-am dat ceai cu miere si lamaie, si Andra a fost cu gatutul umflat rau...deja cred ca putem sa le dam miere de acum, nu?

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, INTREBAI ZILELE TRECUTE DACA POTI DUCE O CAPSULA LA ANALIZE? AI GASIT UNDE SA O DUCI? CRED CA MA INTERESEAZA SI PE MINE...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Hai ca tot intreba BB de mine zilele trecute...e randul meu sa fac un monolog...

Am vazut ca ziceati de imbracat noaptea...eu o imbrac doar cu body si pantalonasi cu picior sau salopetuta care se prinde pe umar...la noi e destul de cald si,in general ma orientez dupa cum imi e mie..pt. ca eu sunt destul de friguroasa...

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Miha, eu i-am dat ceai cu miere si lamaie, si Andra a fost cu gatutul umflat rau...deja cred ca putem sa le dam miere de acum, nu?

Nu vrea sa primeasca nimic...
Azi toata ziua a mancat 2 sau 3 feliute de banana,vreo 20 ml de ceai cu lamaie si vreo 20-30 ml de lapte cu miere. Am tot insistat cu sanul,a papat de cateva ori,dar de cele mai multe ori a vomat dupa aceea.
Si...colac peste pupaza a inceput si Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
Am vazut ca ziceati de imbracat noaptea...eu o imbrac doar cu body si pantalonasi cu picior sau salopetuta care se prinde pe umar...la noi e destul de cald si,in general ma orientez dupa cum imi e mie..pt. ca eu sunt destul de friguroasa...

Si sotul meu e friguros...Daca ar fi dupa el...un rand de haine in plus niciodata nu-i de-ajuns.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ooofff...stiu cum e...imi pare rau...sanatate multa la puiuti!

Eu ma bag langa puiul meu...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Nu vrea sa primeasca nimic...
Azi toata ziua a mancat 2 sau 3 feliute de banana,vreo 20 ml de ceai cu lamaie si vreo 20-30 ml de lapte cu miere. Am tot insistat cu sanul,a papat de cateva ori,dar de cele mai multe ori a vomat dupa aceea.
Si...colac peste pupaza a inceput si Robert.

off, Doamne, pupam puiutii! tantum spray oare o ajuta?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
off, Doamne, pupam puiutii! tantum spray oare o ajuta?

Maine dimineata chem pediatra,sa vad ce mai zice si ea...
Robert e pelican la luat medicamente.Ea e o delicata... Trebuie sa i le dau cu picatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy
vali, LA MULTI ANI PRINTESA ROZZZ!!!
miha, la amira, sa se faca bine cat mai repede!!!
ellis, nu m-am mai interesat. momentan am inceput sa le iau din nou pt o scurta perioada (maxim 3 sapt si 1 sapt asa de lasare).
ank, astept mesajul tau!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!
Multi ici Amirei, sa se faca bine repede!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput