Neata randunele!
Adriuta sa stii ca Vlad a privit cu interes cum escaladeaza viteazul tau gardul
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
Neatza randunici!
Va multumesc la toate pentru ca v-ati gandit la noi. Ce pot sa spun e ca Bianca este in continuare foarte foarte bine, sclifosita insa la mancare ca intotdeauna. Vad ca a inceput sa ia si in greutate, daca luna trecuta a luat doar 200g, acum intr-o saptamana a luat 180g. Eu o controlez in continuare la temperatura caci m-a speriat Naty cu cea patit cu Iulia din senin. Bianca nu mi-a facut temperatura niciodata, sa dea Domnul nici sa nu-mi faca in viitorul apropiat. Astept rezultatele de la Cantacuzino, care o sa iasa miercuri. In rest suntem foarte bine, alergam cu premergatorul, mergem in picioare tinuta de manute, stam in genunchi, tipam toata ziua si mai nou l-am lasat pe ta-ta si am luat-o pe ma-ma, dormim toata noaptea. Daca n-ar fi sclifoseala la mancare as fi o mamica super fericita. Ea papa cam 600 ml de laptic pe zi si vreo 100 de fructe, 100 de legume cu carnitza, ficatel si out, si cam juma de borcanel de iaurtel. In total cam 900 ml in fiecare zi, dar cu momente artistice la orele de masa, de-aia zic ca e sclifosita.
A...mosul ne-a adus si noua fructe, iaurtel si multe jucarii de rontait.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze