Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 6
Raspunsuri - Pagina 5
miki-miki spune:
Daniela_b, multumesc de raspuns. Te rog frumos poti sa-mi trimiti si mie listele alea cu alimente interzise ? Poate poti sa le fotografiezi si sa le pui in albumul tau sa le vedem toate , ar fi super. Tu ai facut FIV in Austria parca, de la dr de acolo ai listele?
Cat despre vopsit mai am o luna pana fac un trim dar mi se vede intelepciunea rau la radacina. Care vopsea e buna pt gravidute? L'Oreal Casting prinde pe fire albe? Henna prinde?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 8+
andreea_1979 spune:
Buna Carmen ! Sora ta a mers la dr. ? Daca nu sa mearga de urgenta . Ovulele urogestan , care este un progesteron natural o vor ajuta , dar trebuie neaparat parerea medicului ! Multa sanatate! si bebe 7+
Irralli spune:
Buna fetelor!
Am lipsit si eu 2 zile, si de abia am reusit sa recuperez tot ce ati scris
Eu m-am simtit cam rau vineri, am avut migrene si am vomitat... bine ca a trecut... in rest suntem bine :)
Pt fetele noi: va urez bine ati venit si sarcina usoara si zmeurici sanatoase/sanatosi
@tuturor: va pup si va doresc o zi frumoasa. aveti grija de burtici
Anda, burtika fericita 8+
Irralli spune:
am uitat sa va intreb... de cateva zile am niste dureri de spate. Eu pana acuma nu am avut probleme cu spatele. Poate sa fie de la sarcina?
Anda, burtika fericita 8+
micaalsa spune:
ingulea, bine-ai venit si sarcina usoara.
Te-am trecut pe listuta
irrali, de la sarcina sunt durerile de spate, stai linistita. Si pe mine ma doare tare rau cateodata desi inainte n-am avut probleme. Ma doare mai ales cand stau intr-un loc mai mult timp (de ex cand )
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+
Dienuta79 spune:
Buna dimineata burtici de zmeurici,chiar nu mi-a venit sa cred cand am citit, ca nu avem voie rosii,cartofi si vinete.Mie chiar imi spusese doctorul meu ca am voie sa mananc cartofi,acum nu stiu ce sa mai cred,de ficatei stiam ca nu avem voie si nu am mancat deloc.Cat despre rosii si vinete chiar nu ma omoram dupa ele.
Azi sunt si eu libera,e fiesta aici la noi.
Diana, 10+
buburuza1979 spune:
buna burticute
fetele eu vreau sa zic ca ieri am mancat ficatei si acum tocmai am papat un ou fiert cu branzica si rosii...
si eu am citit o gramada de chestii cu alimentele interzise dar la fel ca Rallu sunt de parere ca uneori se exagereaza ... suntem gravide nu bolnave ...
iar cu alimentele astea fiecare are rolul lui in organism ...acum nu tbuie sa exageram si sa mancam in cantitati industriale ... dar o data din cand in cand nu are ce sa faca rau ...
hai sa fim seriosi ... pe timpul bunicilor noastre nu erau atatea informatii si ele mancau de toate si culmea pe atunci se nasteau copii mai sanatosi decat acum ... ca sa nu mai vbesc de cei de la tara care mananca chiar de toate ...si ce copii sanatosi si zdraveni se nasc la tara...
aratati-mi mie o gravida de la tara care nu mananca ficatei de la gainile taiate in curte...
eu sunt de parere prea mult se exagereaza si ca gravideala prea este tratata ca o boala ...
observ ca se interzic din ce in ce mai multe ... pai atunci noi de unde ne tragem toate vitaminele necesare si sanatoase daca nu mancam ... aaa dar poate si asta e o tactica ca sa isi vanda ei vitaminele ...pt ca normal daca nu te alimentezi suficient o dai pe pastile ca sa nu pici din picioare ...
nu zice nimeni sa mananci un camion de ficatei ... dar dca mananci cativa la o masa din cand in cand nu cred ca se intampla nimic
6+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
ingulea spune:
fetelor va multumesc pentru urari si pentru ca m-ati adaugat in lista. Cer scuze, ca mai fac cateodata niste greseli, dar sunt noua pe forum si pana ma obisnuiesc....
blanca000 spune:
Aveti si voi dreptate, insa pe vremea mamelor si buniciilor noastre nu existau atatea chimicale, E-uri, poluare si alte "industrializari" din astea...e normal ca ele mancau atunci ce aveau si era mai sanatos si nasteau copii sanatosi dar tocmai din aceste motive...
Nici eu nu zic sa exageram...dar nici nu putem gandi ca pe vremea bunicii.....Precautia e buna dar fara exagerare.
De aia ne facem analize, ecografii...bunicele nu faceau asa ceva....auzim tot felul de neplaceri, sunt o gramada de sucuri concentrate....aerul pe care il respiram e de ajuns sa ne ingijoreze. Dar pana la urma noi sa fim optimiste sa mancam ce ne place si ne face bine si sa il asteptam pe bebe cu bratele deschise...
7+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Miki-Miki,eu sunt multumita de L'Oreal Castin,intr-adevar doar o singura data am folosit-o insa mi-a acoperit firele albe perfect.Doar ca mi-a iesit o nuanta mai inchisa decat pe cutie/in catalog,si asa a patit si o prietena de-a mea.Eu sincer nu am de gand sa renunt la rosii,morcovi,cartofi.Incerc sa mananc cat mai sanatos,fara excese si ceea ce-mi place si imi cade bine.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+