Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Diana ce ma bucur ca e bine bebe Tudor . Pup dulce un copilas frumos si pe sorioara lui!
P.S. sunt asa de zapacita astazi, ca nici nu mai stiu daca ti-am mai spus o data asta..dar mai bine o urare de bine de 2 ori decat niciodata!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Malinas multumesc ca ai adus in discutie administrarea Vigantolului! Asa a aflat si toanta de mine, cum se administreaza corect, fara sa mai existe pierderi... Eu il dadeam in lingurita in putin ceai sau lapte..
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor de astazi
Amalia multumim de prospect pt. Infacol , eu il aveam in ungureste si nu pricepeam nimic .
Am vazut multe poze cu bebici frumosi
Of fetelor eu nu ma simt grozav in urma cezarianei .Desi initial parea totul ok si mi se cicatrizase taietura de vre-o saptamana ma doare iar , supureaza si am si o zona deasupra taieturii tare si dureroasa .La dr. am fost mi-a zis ca e granulom de fir , adica organismul meu respinge firele reabsorbante si acestea ar trebui sa iasa afara .Asa m-am saturat de dureri mai ales ca la astea nu ma asteptam .Am vazut ca numai Lauramiron a patit ceva asemanator la prima nastere , bine ca restul sunteti bine
Alra, Otiliav, Darling , Oceanborn ?? nimic-nimic? ...sper ca n-am sarit eu peste , am citit in diagonala
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
monicus spune:
madutza tareeeeeee bancul...........chiar ca este bestial bancul... am ras cu lacrimi... adevarat banc .... sa mai postezi... draga mamica.. ne binedispui.....te
"""""""Cica viitoarea mama statea pe masa de nasteri, in pozitia de rigoare, chinuindu-se sa nasca, cu doctorul la "iesire". Si da-i, si impinge! Gata, iese capsoru. Bebelusul vede moasa si intreaba: "tu esti tatal meu?", moasa uimita zice "Nu". Isi baga bebele capul la loc. Moasa il cheama pe doctor. BB iar da sa iasa, il vede pe doctor: "Tu esti tatal meu?", doctorul uimit: "Nu". Bebele intra la loc. Doctorul cere sa il cheme pe tatic. Taticul vine intr-o suflare, se aseaza la "iesire" si asteapta bebele sa iasa. Scoate iar capul bebele si il intreaba pe tatic: "tu esti tatal meu?". Acesta raspunde fericit: "DA". Atunci bebele scoate un deget si incepe sa il impunga in cap. "Na, na, na, sa vezi si tu cum e!""""""""""
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 38+
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
monicus spune:
Amalia multumesc frumos pentru sustinere....da..timpul curge cu repeziciune........ te
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amalia Monicus ce putin a mai ramas! In curand, iti vei tine minunea mica in brate! Multa sanatate si in continuare!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 38+
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
caterinas spune:
Fetelor care ati nascut natural, spuneti-mi si mie cu cat timp inainte vi s-a lasat burta ca eu nu mai am rabdare. Sunt nervoasa, ma simt ca o balena esuata, ma cert tot timpul cu cei de acasa. Noroc ca sunt ei mai destepti si nu ma baga in seama.
37+ Andrei
anca_27 spune:
Caterinas, cred ca si-ai nostri ne zic ce ne place noua sa auzim ... eu i-am intrebat sapt trecuta `cum mi-e burta, nu e putin mai jos?`, pai saracii cum sa spuna `nu`, bineinteles ca-mi canta in struna....
38+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
diana21 spune:
Caterinas, mie nu mi s-a lasat deloc burta, a inceput travaliul brusc si am nascut in cinci ore. Bebe a iesit si la mine in cateva minute, cred am am impins de trei, patru ori si gata!
Noi am fost in parc si am stat vreo trei ore afara! Bebe a dormit non-stop, acum doarme iar, iar de papat, nu prea are de gand sa pape. Am patit ca Mav, am sanii pietroi, e a doua oara azi cand ma mulg. Oare nu-i e foame??? Azi a papat de doua ori (in opt ore), dar vad ca e multumit !
Fetelor, eu as citi niste povesti ale nasterii, dar nu le mai gasescin urma. Ce-ati facut cu ele? Nu le puneti la semnatura?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
caterinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Caterinas, cred ca si-ai nostri ne zic ce ne place noua sa auzim ... eu i-am intrebat sapt trecuta `cum mi-e burta, nu e putin mai jos?`, pai saracii cum sa spuna `nu`, bineinteles ca-mi canta in struna.... 38+Sara pozici _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
Ai dreptate dar mie mi-au zis ca s-a lasat fara sa-i intreb. Plus de asta am observat si eu asa ca de lasat s-a lasat. vreau sa stiu daca asta inseamna ca o sa nasc inainte de Craciun sau ma prinde Craciunul prin spital.
37+ Andrei
diana21 spune:
Si daca tot am timp, ma uit la piticii nostri, sunt bestiali cu totii!!!
Carmendu, nu stiu daca am apucat sa-ti spun, ce scump e Victor si tati ce fericit e!
Crismargrg, Fluturasha, Creatza, Elilov, Mamiseli, Nebunica, Simona, Olivia, cred ca nici voua nu v-am spus nimic, desi am vazut toate pozele atunci cand s-au incarcat in contul comun...insa nu am avut timp, acum le rasfoiesc pe toate in tihna! Mai, ce de copilasi frumosi, unu' si unu'!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti