Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
BraveGirl spune:
Profit ca e mama la plimbare cu pitica si citesc si eu.... Alra, raporteaza-ma la moderator: am slabit 10 kg in 17 zile. Mai am de dat jos 2,5-3kg . O sa pun poze, sa nu spui ca ma laud degeaba
Diana, ma bucur ca bebe Tudor e bine. Multi
Alexa, vazut pozici...asa mami, pregateste flacaul pt zanica mea . Sa vezi ce frumoasa s-a facut (evident vorbeste cioara din mine) printesa mea, asa ca vreau sa fie curtata , nu o dau asa repede, chiar daca si-au petrecut ei ceva nopti impreuna.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
elilov3 spune:
ZIUA BUNA FETELE
ATI FOST CUMINTELE A VENIT MOSUL? la multi ani sarbataoritilor si sarbatoritelor!!!
va multumesc tuturor pentru recomandari si profit de faptul ca e week-end si ii voi da lui bb numai san, ii dau picaturi cu o juma de ora inainte si voi manca dupa sfaturile voastre va anunt luni rezultatul
babizapy pai te astept...crg tzitzile garla
diana multumesc de bataita....asa merit m-ai ambitionat multumesc
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
carmendu spune:
amalia- tu cu cat timp inainte de masa ii dai infacolul? cu o jumatate de ora inainte (asa cum spun fetele ca dau alte leacuri roamanesti) sau chiar inainte de masa? ca al meu se trezeste si atunci trebuie sa-i si dau sa manance. eu am prospectul in greceste si nu inteleg o boaba cum sa i-l dau. stiu doar ca trebuie sa-i dau o picatura. doar atat.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana21 [ Amalia, Spiridus, haideti in parc!!! Noi iesim pe la 14.00! _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel Dialoguri strumfesti |
nooooo. la noi e dificil in wkd, k-i tati acasa, caree un maaare lenes si ne da tot programul peste cap
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Otiliav spune:
citat din mesajul lui malinas bertha, multumesc de incurajare. Nu am de gand sa-i dau copilului lapte praf doar pt ca doctorita considera ca nu a luat suficient in greutate. Am un copil cuminte, nu a facut decat 2-3 crize de colici de cand suntem acasa, doarme destul, face kk de 5-6 ori pe zi, pampersul e greu de pipi de fiecare data, deci nu vad nici un motiv sa-i bag chimicoase. Oricum am vazut ca si Dandusa are aceeasi problema cu luatul in greutate. OOOfff ce medici. |
Foarte bine faci. Si mie mi se ridica tensiunea cand aud de doctori care parca se cred D-zeu. Oare ei nu stiu ca fiecare copil e unic, are nevoi diferite si zestre genetica diferita? Pediatra Anei din obeza nu o scotea, bine macar ca recunostea ca fiind doar din lapte de san nu e nimic de facut. Cum o dai nu e bine cu ei.
Voi cum reusiti sa-i dati copilului vigantolul?Pe mine ma streseaza la culme fiindca intotdeuna mai ramane pe lingurita. Am incercat sa-l pun in lapte sau in apa, dar...la sfarsit tot mai ramane pe lingurita. Nu stiu cat reuseste sa inghita el si cat se risipeste. Voi cum procedati? "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Cea mai buna modalitate este sa ii tragi de barbita si sa-i dai direct in gura, fara lingurita, fara pus in altceva ca e greu de controlat cat a luat in gura. Mie mi s-a parut tare simplu sa i-l dau, trebuia sa fiu atenta sa nu curga prea repede sa nu pot numara picaturile mai ales cand ii dadeam si Ca si trebuia mai mult Vigantol. Iar Vigantolul cred ca are gust bun ca nu mi l-a scuipat niciodata. De fapt i-am dat si luna trecuta Ca+Vigantol si parca spunea Ana ca are gust de struguri, eu nu l-am testat sa vad daca are dreptate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Am uitat, deh si blonda si gravida cu o fata, sper blonda .
celor care serbeaza astazi! Petrecri frumoase si cadourile sa va placa!
Danusa, esti o scumpa ca de obicei, ai reusit sa ma faci sa rad. Deci voi deja ati fost pe partie anul acesta .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre
Amalia spune:
Carmendu din pacate, in prospect nu spune cu "cat timp" inainte de masa trebuie administrat. O sa-ti scriu aici o parte din prospect, poate te ajuta, avand in vedere ca spui ca al tai e in limba greaca.
Eu il dau exact inainte sa-i dau sa suga...n-am stiut ca trebuie cu juma de ora inainte...in plus, nu stiu cand va manca pt. ca ziua mananca ba la o ora, ba la 3..
HOW TO GIVE INFACOL
Dose
Infacol is very simple to give, even when your baby is crying. The normal dose is one dropper full (0,5 ml) which should be given before each feed. If after 3 or 4 days your baby's colic still seems to be upsetting, you can double the dose to two droppers full (1 ml). This may be especially useful at night, before the evening feed.
Infacol should be used for several days to achieve the best results, as treatment may show a progressive effect. Continued use may help to prevent a further build up of wind. You can continue to use Infacol for several weeks. However, if despite having increasing the dose to two droppers full there is no improvement, or your baby seems to be getting worse, speak to your health visitor or doctor.
Administration
- Gently shake the botle.
- Draw up one dropper full by squeezing the bulb twice. Let the excess Infacol on the outside of the dropper run back into the bottle.
- Administer the dose by squeezing the bulb and releasing the Infacol onto the back of your baby's tongue.
Do not use the dropper for other medicines. Keep it for Infacol only.
If your baby (or an adult) accidentally swallows a large quantity of Infacol (such as a whole bottle full) it is highly unlikely to do any harm. However, if the person who has taken it feels or looks unwell, you should seek medical advice.
Do not worry if you forget to give your baby one or more d"oses. Simply give the next dose before the baby's next feed.
Sper ca l-am transcris corect...n-am mai apucat sa vad ce am scris, s-a sculat urlatoarea mica
citat din mesajul lui carmendu amalia- tu cu cat timp inainte de masa ii dai infacolul? cu o jumatate de ora inainte (asa cum spun fetele ca dau alte leacuri roamanesti) sau chiar inainte de masa? ca al meu se trezeste si atunci trebuie sa-i si dau sa manance. eu am prospectul in greceste si nu inteleg o boaba cum sa i-l dau. stiu doar ca trebuie sa-i dau o picatura. doar atat. carmen lui Victor 15 noiembrie 2007 pozele noastre |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Spiridus exact asa e si tati al nostru!. In plus, il duce pe David la karate, apoi il ia de acolo...dupa care il aduce acasa si pleaca el la sala si vine dupa-amiaza...si cum voi sunteti destul de departe de mine, pe jos nu pot veni..deci momentan n-am cum ..poate cand o mai creste putin si o fi mai cald, ca sa ma avant prin tramvai sau la drumuri lungi cu carutul..
Diana
esti o dulce, multumesc pentru invitatie, o onoram cat de curand!
Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
nooooo. la noi e dificil in wkd, k-i tati acasa, caree un maaare lenes si ne da tot programul peste cap Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007 www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
Amalia spune:
Alex foarte scumpi sunteti! Sunteti o familie foarte frumoasa!
citat din mesajul lui Alexa.1983 Avem poze noi..... Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008 ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... |
monicus spune:
Olivia26super pozaaaaaaa....sa va traiasca....."sefu"... chiar ca este bestial.... paiiii..atunci va ramane decat sa il ascultati... pe micutzul... sanatate si aveti grija de voi vca
"Ia uitati voi cine da ordinele la noi in casa. M-a ruuupt azi petrecerea continua [omulet care rupe tzatza]. Noroc ca de acum am scapat pana luni de schimbat pampers si scos aer
http://www.flickr.com/photos/24386067@N08/3084421831/in/set-72157610614218627/
Acum merg sa-i facem baitza.
Steliana, super info"
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 37+
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png