Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ui` ce-am gasit Daca sunteti aproape de termen si vi s-au rupt membranele, travaliul incepe de obicei dupa 24 de ore.

Am inceput sa monitorizez `discomfortul`, e cam la 4-5-6 minute...

Daca nu se mai trezeste cineva, risc sa umplu eu capitolul

38+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gata, plec spre spital, contractiile/disconfortul sunt cam la 5 minute, unele tin mai mult ca intensitate, altele scurt. As mai sta acasa dar mi-e sa nu sufere cea mica fara lichid...mai bine merg si ma trimite inapoi.
Gata ca v-am innebunit, poate vin la o cafea pe la 7.

Alra, Darling, Oti, trio-ul vesel, tin pumnii azi!

38+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Hai Anca, nastere usoara.
Uite, scot eu majoretele pentru tine

37+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor
nastere usoara alra.
mai fetelor nu mai pot.gata ,simt ca o dau in bara cu alaptatul.am titili franjuri.de 2 zile suge Chris intruna si parca nu se mai satura.2 nopti am dormit 4 ore adunate si astea rezemata de pat cu el in brate.cum il puneam in patut ,de ziceam ca a adormit cum urla.ieri pe zi la fel,am stat numai cu el in brate la titi.m-am muls,am zis ca nu mai e laptele bun,proba cu paharul-nai frate treaba laptele gras,consistenta normala,ce are BB?imi vine sa urlu.
l-am trimis la farmacie pe tacsu sa ia o cutie de lapte praf,ma gindeam sa ii dau macar un bibe dupa baita sa doarma,n-a tinut faza ca in farmacii nu mai au lapte,toate mamicile cumpara din supermarketuri.dar am luat Sab Simplex ca Espumisan ii dau degeaba.azi noapte a dormit mai bine,dar dupa baie a supt 1 ora de ma durea spatele.
acum nu stiu ce sa fac.ii bag si lapte praf sau ii dau mai departe cu sinul.abia pe 16 merg la dr ,dar pina atunci ce fac daca mai are nopti asa?
off.imi vine sa urlu ,sa sparg capete si mai rau e ca nu am pe cine sa iau la bataie.imi var nervii pe ciine,de parca ar avea el vreo vina.soata a inceput sa mai miste si el cite un deget cu fisu.mai schimbat,tinut in brate dar nu prea mult,cica nu se linisteste la el.in schimb a trecut de la profesionist in PC-uri la bucatar sefmacar atit sa faca si el ca eu nu mai am timp nici sa ma duc la baie.hai ca v-am stresat destul cu ale mele,dar cui sa spun.toate fetele si toti bebelushi

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mama cit am scris.
anca 27-nastere usoara si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Wow, ce zi se anunta!

Alra, Otilia, Darling, Anca, suntem pe baricade!

Madutza, ce cautai, mami, pe net la ora aia? Cre'ca pierduse Andreea suzeta! Serios vorbind, si noua ne-a adus Mos Nicolae o suzeta roz, pe care Ioana o mai accepta cand si cand, nu pot spune ca e innebunita dupa ea. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Teoretic, suzeta trebuie evitata, dar, practic, te scoate din atatea incurcaturi...Darius a avut suzi pana la un an, dar nu a fost ahtiat dupa ea. A renuntat relativ usor, poate fiindca inca il alaptam. Pt el a fost f buna mai ales ca a fost un bb f balos, de la 2-8 luni ii curgea saliva din gura tot timpul cat era treaz. Cand ieseam iarna cu el, daca n-avea suzeta, i se uda geaca de tot si-i inghetau barbita si obrajorii. Era buna, de asemenea, ca mai dormeam si eu, altfel ar fi stat numai cu sanul in gura.
Despre sterilizator nu pot zice nimic, desi-s la al 2-lea copil, habar n-am cum se pregateste laptele praf, cum se sterilizeaza biberoanele. Darius a baut numai ceai din bibe si pe ala i-l fierbeam zilnic. De ce vrei tu sterilizator? Pt eventualitatea intoarcerii la serv?
Nu cred ca te-am ajutat prea mult.

Babyzapi, Ginye, ce mai fac baietii?

Cata-Miky, mai amana putin cu laptele praf. Daca e doar un puseu de crestere, in 2-3 zile se regleaza si lactatia si trece si perioada grea. Stiu ca atunci cand esti obosit, cateva zile ti se pa o vesnicie, dar trece si o sa fie bine.

Fetelor, am ajuns si eu in faza de care povesteati voi cu lohiile. Adica, atunci cand ziceam si eu ca-s pe sfarsit, s-au intensificat si au revenit la culoarea rosie Abia peste o sapt merg la control...sigur e ok sa fie asa?

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!
Eli Bertha Spiridus Mirtha Diamisha Alexutza Otilia pup fetele

Eli multumesc pt articole!

Am trecut noaptea cu bine. Nu am facut temperatura. L-am tinut in body ca sa nu-i creasca temp. Multumim pt griji!

Anca

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Neatamamicute si burticute!

felicitari fetelor care au nascut!!!! imi cer scuze dar eu reusesc sa intru din ce in ce mai rar pe forum...

Ce facem cu bebelusii muciosi??? al meu e fornait de cand am venit cu el din maternitate! il aspir cu pompita, dupa ce ii pun nazomer/ sterimar in nasuc..dar nici un rezultat. in cateva minute e fornait la loc...va rog daca aveti sfaturi pentru asemenea problema le astept cu mare entuziasm !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca nastere usoara!! Te asteptam cu vesti bune!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Gata, plec spre spital, contractiile/disconfortul sunt cam la 5 minute, unele tin mai mult ca intensitate, altele scurt. As mai sta acasa dar mi-e sa nu sufere cea mica fara lichid...mai bine merg si ma trimite inapoi.
Gata ca v-am innebunit, poate vin la o cafea pe la 7.

Alra, Darling, Oti, trio-ul vesel, tin pumnii azi!

38+Sara

pozici
_

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cata_myky are dreptate Bertha! Chiar daca acum iti e foarte greu, mai ai putina rabdare cu laptele praf si va trece! Fruntea sus mamico, n-o s-o tinem asa pana la majoratul lor..perioada asta va trece in curand!

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

buna fetelor
nastere usoara alra.
mai fetelor nu mai pot.gata ,simt ca o dau in bara cu alaptatul.am titili franjuri.de 2 zile suge Chris intruna si parca nu se mai satura.2 nopti am dormit 4 ore adunate si astea rezemata de pat cu el in brate.cum il puneam in patut ,de ziceam ca a adormit cum urla.ieri pe zi la fel,am stat numai cu el in brate la titi.m-am muls,am zis ca nu mai e laptele bun,proba cu paharul-nai frate treaba laptele gras,consistenta normala,ce are BB?imi vine sa urlu.
l-am trimis la farmacie pe tacsu sa ia o cutie de lapte praf,ma gindeam sa ii dau macar un bibe dupa baita sa doarma,n-a tinut faza ca in farmacii nu mai au lapte,toate mamicile cumpara din supermarketuri.dar am luat Sab Simplex ca Espumisan ii dau degeaba.azi noapte a dormit mai bine,dar dupa baie a supt 1 ora de ma durea spatele.
acum nu stiu ce sa fac.ii bag si lapte praf sau ii dau mai departe cu sinul.abia pe 16 merg la dr ,dar pina atunci ce fac daca mai are nopti asa?
off.imi vine sa urlu ,sa sparg capete si mai rau e ca nu am pe cine sa iau la bataie.imi var nervii pe ciine,de parca ar avea el vreo vina.soata a inceput sa mai miste si el cite un deget cu fisu.mai schimbat,tinut in brate dar nu prea mult,cica nu se linisteste la el.in schimb a trecut de la profesionist in PC-uri la bucatar sefmacar atit sa faca si el ca eu nu mai am timp nici sa ma duc la baie.hai ca v-am stresat destul cu ale mele,dar cui sa spun.toate fetele si toti bebelushi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput