Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
carmendu spune:
hello kitty, vrabiuta! bine ai venit acasa cu bebe ana dolofana. sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Otiliav spune:
Neata!
Ank, se pare ca se apropie momentul.
Mariana, bine ai revenit!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 40+
Pozele noastre
babyzapi spune:
Bebicul meu a dormit bine in camera lui singurel, iar noi am dormit si mai bine pt ca nu ne mai trezeam la fiecare scancet, geamat sau harait. Vreau sa-i cumpar lui bebe costumas ca al lui Mos Craciun, dar nu mai stiu unde au...postase cineva link-ul site-ului mai demult, dar nu-mi mai aduc aminte... STIE CINEVA UNDE GASESC COSTUMASUL??? pleaseeee
Mariana bine ati venit acasa
Eliza sa-ti traiasca baietii somnorosi ca tare frumos dorm ei impreuna! Seamana cu tine bebe asa mi se pare
Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru
Amalia spune:
Babyzapi ce ma bucur ca bebe a fost cuminte si a dormit singurel la el in camera! Este extraordinar pentru parinte sa nu se mai trezeasca la fiecare foiala a lui..si e bine si pentru bebe..ca si pe el in deranjam cu foielile sau mai rau...sforaielile noastre..
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
anca_27 spune:
Eli, ce bine le sta tatilor cu bebei...eu ma induiosez toata cand vad un daddy cu bb.
Si pe mine m-a amenintat cu inducerea , daca pana in 19 (DPN+ziua mea) nimic, pe 23 cand e de garda, inducere... dar eu nu vreau Craciun in spital...
Ce liniste azi, o fi cea de dinaintea furtunii?
38+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
babyzapi spune:
Carmendu PM
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
diana21 spune:
Vrabiuta, bine ai revenit! Micuta Teodora e o scumpa , sa va traiasca si sa fiti fericiti cu totii!!! Ce zice Lia? Cred ca e topita dupa surioara ei, nu?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
Otiliav spune:
Ce liniste pe aici. Prevad un val de nasteri pana pe 12 cand e luna plina.
Darling, cum mai esti, se simte efectul manevrei facute de moasa?
Oceanborn, Alra, nu spuneti nimic.
Stie cineva ceva de Lauramiron? Nici IuliaCospy nu a intrat dupa nastere.
Fluturasha, am vazut poze cu fetita, o dulceata!
Andy, la prima nastere se spune ca burta se lasa cu 2-3 saptamani inainte, la a doua nastere se pare ca nu se mai lasa burta inainte de travaliu.
Acum ca a trecut mos Nicolae si fata mea nu a vrut sa fie Nicole am scris si eu numele la semnatura.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica 40+
Pozele noastre
elilov3 spune:
ziua buna dragele mele
hai ca scriu si eu ca omul la ore rezonabile
mariana bine ai revenit
anca hai ca poate se hotaraste si vine sara inainte de inducere...tte inteleg nimeni nu vrea s afie in spital de sarbatori
babizapy pup si pe bb si ma bucur ca doarme singurl la el in camera ..cat despre semanat noua nu ni se alege...zcem ca are trasaturi de bb-lush
mav aceeasi impresie am avuto si eu cand m-am uitat la bb bai nene total satisfacut omul
la noi zi cu sperietura in sensul ca bb avea temp de 37, oricum il monitorizez timp de 24 de ore...acuma era bine 36.7...apoi am cautat pe net si am vazut ca e normal intre 36,5 si 37.5....oricum el papa , e cumintel, bagam si bonnisanul si laptic de la mami si ne comportam frumos...deh dubios......eu merg la somn sta tati cu bb deci
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008