Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 8
MirelaV spune:

anne, bine ai revenit. daca nu mai intri pana de Craciun, iti urez de pe acum sarbatori fericite!
missy, adica razi de noi.. sau cu noi?
miki, sper sa ai o noapte scurta
. unde-mi esti?
pupici si o seara buna va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV miki, sper sa ai o noapte scurta MirelaV pupicei pe burticei |
a fost suficient de scurta ?
Miki
mikiriki spune:
Buna dimineata
si atat ![]()
Missy, nu ai revenit ieri....Ai o poza cu preotul? ![]()
Annes, gata nu mai intri?
Amalia, cum a fost la control?
Iulia, gata concediul?
Vicky, pe unde esti?
Mire, ma pregatesc de iesit
am dormit( sa fiu sigura ca ma terzesc devreme
) apoi am fost la o plimbare cu baietii ( mister si Uwe
) si la o 

Oare e frig afara? ![]()
O zi buna 
Miki
canne-marie spune:
Neata si de la mine.
Mikiriki multam de
.
Cum sa nu mai intru pe aici pe la voi !?!
Avand in vedere ca sunt pe baricade la servici ( adica, toata saptamana asta si pe 22,23,24 - 29,30,31.12.2008, ca de si-a luat sefu 3 saptamani de concediu 

),voi fi si aici.
Sunt pe aici.

MAI E PUTIN SI VIN SARBATORILE

annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
Missy spune:
MIRE - cum sa rad eu de voi?
N-am poze cu popa la poker, dar oricum e un popa faaaaain fetelor ... si enoriasele de varsta a 3-a isi dau coate cand trece el
Pai n-am mai intrat ieri fetele, daca va zic si de ce, o sa radeti voi ... de mine. ieri, la vreo 5 min dupa ce v-am scris, pac - se ia curentul. trece o ora, trec doua - nimic. telefoane ocupate, pana la urma raspuns sec: s-a ars un transformtor. buuun, asa ca imi iau laptopul in spate si plec la birou la al meu sotz, ca deh, doar pe strada noastra nu era curent. si cabluri luuungi si groase intinse pe toata strada. asa ca, uite cum in secol 21, se poate sta 11 ore fara curent. am petrecut o seara romantica la lumina lumanarilor, unde mai pui ca aveam si musafiri. si culmea ironiei, musafira noastra vine din germania, si ultima data cand a fost la noi, nu aveam apa ... si te miri ca se vorbeste de noi ca traim in copaci.
va pup fetele, mai am de recuperat pe ieri, si nu promit ca mai revin, ca cine stie ce se mai intampla ...
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
Missy spune:
Astazi imi vine si mie sa rad, dar ieri cam turbam de nervi
ANNE - in ce domeniu lucrezi de esti activa si in zile de sarbatoare?
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
Amalia spune:
Buna fetelor!
Hop 
Mikiriki multumesc pentru sustinere!
Pana la urma a fost bine la control. Mi-a fost teama de departatoarele alea..ca nu stiam cat de vindecata este epiziotomia...
...dar se pare ca sunt ok, doctora mi-a dat liber la
..de parca acum la asta imi statea mie mintea![]()
..dar ma bucur ca sunt bine! Daca nu intervin alte probleme, ma mai duc la ea abia peste 6 luni!
Mi-au placut foarte mult pozele cu decoratiunile!
Se tine de goange omul tau!
Missy am ras de numai cu preotul vostru!
Emancipati oameni, frate!
Si cu musafira ta...nasooool...chiar ca asa o sa zica..
Canne-Marie
si eu! Sa-ti traiasca nepotelul!
Si eu am atatea de facut prin casa...si n-am facut nimic din ce presupune pregatirea pentru sarbatori..sper sa apuc de saptamana viitoare de cand intra sotul in concediu!![]()
Va pup, bag un cap mai incolo sa vad ce mai faceti!
Edit:Mirela tu pe unde esti? Esti bine?
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
canne-marie spune:
Missy lucrez intr-o forma de transporturi,mai exact in PROTECTIA MUNCII.
Atata timp cat depozitele lucreaza la noi,lucrez si eu.Dar toata firma lucreaza in perioada asta,mai putin cei care isi i-au concediu.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
mikiriki spune:
Amalia, super vestile. multumesc pt ca te-ai uitat la deco
Cat despre sotz... mda... are cateodata chef de chatuit ![]()
Annes, ce sa zic. spor la munca si rabdare. si eu incep munca din 26.
Miki