Racusori, la apel! (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Prezenta si eu la cafea! Moshul mi-a adus un set superb (margelute, bratarica si cercei), dulciuri si o banana, ca si moshul meu e tanar, nu? Dani a primit jucarioare si dulciuri. A lipsit Adi, dar moshul lui i-a lasat si lui la posta din C-ta ceva.
Sambata am gatit (pulpe de pui la cuptor si piure), ieri m-am plimbat un pic cu Dani cat a fost soare si apoi m-am pregatit sufleteste pt. inca saptamana care urmeaza.
July, pai trimite tu Liana fara elefanti, ca am si eu dvd-ul, si o tin o zi eu, o zi Mire (ce, matusa ei nu trebuie sa fie stresata?)
Missy, sa stapaniti sanatosi portile!
Amalia, Luca, asa e , se face el mare, dar pana atunci mai are de tras. Urati colicii astia
fetele, sa aveti o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Salutare fetelor
Am promis ca revin cu detalii asa ca iata-ma-s. Sunt din Alba Iulia,am 31 de ani, casatorita si fara copii...din pacate. Am o problema legata de glanda hipofiza si asa am dat de DC si de voi. Ce sa va mai zic,voi toate aveti copii si va invidiez un piculet,dar sper sa vina si la mine... Imi place cand citesc ce scrieti voi despre ai vostri,dar inca nu pot sa intru sa vad si pozele ca parca doare prea tare.
In rest,de Mos Nicolae,ca de obicei am avut musafiri,a fost destul de liniste anul asta si a lipsit o "piesa" importanta pt.mine,fratele meu, care s-a mutat de vreo luna in alt oras si inca nu m-am obisnuit fara el. Nici sa fi avut o sora nu m-as fi inteles mai bine cu ea decat cu el, avem o relatie speciala si-mi lipseste tare mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Am iesit cam brusc si din greseala... dar oricum terminasem ce aveam de spus. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Raportez: o zi incarcata la birou, o noapte nedormita din cauza de bb Maia care are febra si nasul infundat, un copil norocos, si anume Alexia, care a castigat ieri la tragerea la sorti de la adventsfeier (v-a zis MIKI ce si cum e cu Adventul, asta a fost asa un chef organizat de biserica) o casuta din turta dulce. Urmeaza poze ... candva
Alexalina - este de-a mea draga, suntem "vecine" de oras.

va pup, revin spre seara

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

alexalina, poate ar fi bine sa nu invidiezi pe nimeni pt ceea ce are.. k toate vin la timpul lor in viata.. si daca nu vin.. inseamna k asa trebuie sa fie.. ne ia dzeu pe o parte si ne da pe alta..
missy, pozeeeeeee
miki, cum fu la shopping?
iulia.. m-ai sunat. daca eram intr-adevar in butoi.. ma canta cucu acolo
viki, io zic k e tanar mosu' tau.. adica.. tu asa tre sa-l vezi tanar si frumos

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! e gata! Si sucul de porto!
Iulia, unde esti? Il cauti pe elefantul Hathi?
Mirela, asa e!
Miki, ce-ai cumparat? Am facut comanda de margelute ieri, la Adriana, abia astept sa le primesc!
Alexalina, ascult-o pe Mirela, stie ce spune. multi si bine ai venit!
Missy, cum e cu portile noi? Gata cu paza pe timp de noapte! Felicitari Alexiei, e norocoasa!
fetele, spor la treburi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Fac cinste fetelor cu cappuccino si cozonac. si de ce nu o parte din casuta din turta dulce a Alexiei (Mire acum descarc pozele). Astazi au iesit mesterii din curte. Avem si poarta provizorie, pana la primavara, avem dalele puse, avem insa si niste restante: inca nu au strans mizeria din strada, cica vin maine cu masina mare, mai avem de finalizat una bucata terasa, dar cred ca ramane pt la primavara din cauza de temperaturi de demebrie, si bineinteles ca nici gazonul nu ne incumetam sa-l mai punem acum. Nu ne mai putem dori decat sanatate si putere de munca sa ne platim ratele lunare .
VICKY - atat de bine e cu porti, de nu ai idee, doar ca inca nu am simtit binele asta ... Maia bolnavioara nu ma lasa sa dorm mai mult de 2-3 ore pe noapte, noroc ca deja sunt invatata cu somn putin. E si racita biata mea galushca, si ii iasa un dinte si o masea.
JULY - ce mai fac elefantii?

va pup, revin cu poze

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,

Care shopping bre? Erau cumparaturi pt burti ha ha ha
Mire, diseara ai un date cu mine
Missy, abia astept sa vad pozele
Iulica, ce mai fac elefantii?
Alexalina,, Mire ti-a spus mai bine decat o faceam eu
Vicky, sa stapanesti sanatoasa margelele. Am si uitat de ele. Poate anul viitor fac o comanda ca acum mi-am pus cenusa in cap

Ah...Mire, s-a descoperit tel dimineataM-a intrebat: ai i-pod tel? Sa mor de ras. Bey si cat l-am ascuns ha ha ha L-am consolat spunandu-i ca si el are i-pod tel ha ha ha.Acum e la medic....

Revin
pe toata lumea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mi-am amintit. Am pus pozele facute acasa in vara

Vicky, enjoy it!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei