Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

ALRA,

NASTERE USOARA, DRAGA NOASTRA!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

alra, nastere usoara! sa vii apoi sa ne spui ce si cum!

multumesc tuturor pt sustinere si raspunsuri! de la 22 ma chinui sa adorm gogoasa (singura, ca tati e plecat ). mi-am jurat ca voi fi calma si am fost ... i-am cantat, i-am pus caruselul de 1000 de ori, i-am pus alta trasnaie muzicala sa-i cante, i-am dat ursuletul preferat, am mangaiat-o, i-am cantat, ce nu i-am facut? in final, am aprins lumina, am luat cartea cu povesti si i-am citit jumatate de carte!!! incet, monoton, pana am adormit-o ... dac-am duce-o asa pana dimineata ce bine ar fi!! andreap, sarut mana de sfatul cu nurofen sau panadol; i-am bagat 2.5 ml de nurofen. as fi baut eu restul sticlei ca-i bun la gust
gabitza, felicitari pentru micul coltos. sunt verde de invidie!
noapte buna, ma duc sa bag somn, daca tot a adormit terorista. ca nu stiu cat tine minunea

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

buna si de la noi

Ylari ma tot tineam sa iti spun ca eu m-am ars cu ulei incins, a fost suuuper, am zis ca ma urc pe pereti, basica cu diametru de 2 cm, pe picior exact unde apara pantoful. Eu am pus crema de galbenele. Dar, am luat de la farmacie pentru restul cazurilor, care sper sa nu se intample sprayul recomandat si de gabitzam, oxymed. E foarte bun in accidente casnice.

Gabitzam felicitari pentru Raducu dintzos.

Miss imi pare rau ca tot va chinuiti. Zau daca stiu ce nu ii convine lui David. Adica si Sebastian a avut episoadele lui dar in final au trecut. Eu nu am dormit cu el niciodata.Am incercat o singura noapte cand era racit dar saracul copil a stat numai agatat de tzatza pentru ca simtea mirosul. Nu am dormit nici eu nici el.
Nu stiu daca neaparat e digestia.Poate ii e foame? Cand era mic al meu si nu dormea mai deloc si plangea medicul mi-a zis sa ii dau supliment tocmai ca el era agitat ca nu se satura. I-am dat si era ok.
si acum se intampla sa planga si sa ii fie foame.
Legat de vomitatul morcovului, eu am patit la fel cu Sebastian, i-am dat pana la urma dovlecei si am introdus incet morcovul. El de la inceput a mancat numai piureul mai diluat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almyga spune:

buna dimineata...mai primiti un bebe mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
raportez o noapte de vis ... bebeloiul a adormit pe la 23.30. dar nu s-a trezit deloc pana acum . si acum doarme, dar, din partea mea poate sa se trezeasca oricand, ca eu am dormit tare bine azi-noapte. andreap, tie iti datorez noaptea asta si iti multumesc, ca mie nu-mi dadea prin cap sa-i dau nurofen
vad ca toata lumea a dormit sau inca mai doarme bine, ca numai eu bantui pe aici

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

buna dimineata!
raportez o noapte de vis ... bebeloiul a adormit pe la 23.30. dar nu s-a trezit deloc pana acum . si acum doarme, dar, din partea mea poate sa se trezeasca oricand, ca eu am dormit tare bine azi-noapte. andreap, tie iti datorez noaptea asta si iti multumesc, ca mie nu-mi dadea prin cap sa-i dau nurofen
vad ca toata lumea a dormit sau inca mai doarme bine, ca numai eu bantui pe aici

Ia te uita ce mare sunt

niatsa. Ce carte i-ai cetit? sa ne dai si noua titlu si autor , daca a functionat. Si fiica mea e pasionata cand ii citesc, se uita la mine geana! Conteaza f. mult tonalitatea, nu continutul. Clar, ii plac cartile, dvrea sa le manance

si mai voiam sa imi laud fata. Am facut baie, si la 9 juma a adormit. Tun. Pana la 6 dim. Ce cupil!! ce cupil!!!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca e de vina si vremea asta amortita de dorm copiii asa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ce vreme groaznica - buna de fapt de dormit.

Fetelor, eu nu am inteles de ce le dati copiilor nurofen?! E un medicament nu? cu paracetamol, nu?

Uitati ce am gasit despre febra pe un site rom: http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=524

Eu am citit mai demult intr-o carte in germ. despre febra si am ramas f. surprinsa sa vad ca nu e defapt asa inspaimantatoare cum o credeam.

"Multi parinti cred ca febra este dusmanul numarul unu al copilului bolnav.
Acest lucru ii face sa lupte impotriva febrei cu impachetari si cu toate medicamentele de care dispun. Este gresit sa se creada ca febra in sine este o boala care poate dauna copilului.
In realitate, febra este un simptom care arata ca organismul lupta
impotriva unei boli sau a unei infectii. In aceasta lupta, corpul genereaza caldura in exces, care ajunge la cap si la membre, de unde este eliminata prin piele .
In general, nu incercati sa scadeti febra masurata rectal sau in ureche sub 38,3°C si nu o considerati ca pe o
amenintare la sanatatea copilului. Trebuie totusi sa urmariti indeaproape evolutia copilului care are febra si este mai mic de trei luni."

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, Nurofen Baby este pe baza de Ibuprofen, si se gaseste in mai multe medicamente pt copii cu diverse denumiri comerciale. Eu am de exemplu acum Ibalgin Baby.

Paracetamolul pt. copiii se gaseste aici fie sub forma de supozitoare fie sub diverse denumiri, de exemplu Panadol Baby, Calpol, Eferalgan Pediatric, Fervex copii. Or mai fi si altele, pe astea le stiu eu.

Aici se recomanda in cazuri de temperatura mare sa se dea alternmat o data un produs pe baza de paracetamol cu unul pe baza de ibuprofen, o data la 4 ore.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi, N-am spor la conspecte. Fetelor, bravo pt copilasii somnorosi. AL meu s-a trezit pt tzitzi, destul de des, nu mai stiu de cite ori, dar asa e mereu, in fiecare seara, nu le mai contabilizez trezirile.
Adriana, multumim de adresaSper sa fim sanatosi sa putem veni, in 2 zile se pot schimba multe.Of
Nurofenul nu contine paracetamol, ci ibuprofen.Panadolul in schimb are papacetamol. EU zic ca febra e destul de temut ca sa zic asa, arata ca este o infectie in organism. E adevarat ca oranismul lupta cu boala, de aceea apare febra, dar eu as lua-o f. in serios. Stiu copii ramasi handicapati pe viata din cauza febrei foarte mari, negestionata corect. La fel, am o prietena care a ajuns cu copilul cu convulsii la urgenta din cauza febrei. Brr, mie mi-e frica si prefer s-o iau mai din pripa.
Va pup

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput