Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hehe, nici nu am apucat sa-i urez bine nastere usoara ca Alra a si nascut... Sa-ti traiasca bebe Sophie! Felicitari!!!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alra FELICITARI ! Ce ma bucur ! De-abia astept sa vina cu impresii si pe la noi ! Si de-abia astept sa o vaz - de fapt sa le vaz pe toate fetele

Dolores - lasa-mi mie cartile mostenire Cu mancarica BIO - si eu incerc sa ii dau chestii cat mai multe bio. Nu am deloc incredere in legumele/fructele/carnea astora de aici... nu imi plac nici mie... Asa ca ce se poate - ii dau bio - doar nu mananca tone I-am luat si oooo bio mama nu are deloc incredere si rade de mine

Piticului meu nu ii mai plac fructele in afara de banana Dar nu poci sa ii dau banana in fiecare zi... nu mai vrea nici mere, nici pere, nici nimic (si sunt dulci, ca le incerc). Nici incalzite, nici reci, nici in borcan, nici facute de mine, nici bio, nici ne-bio Azi a mancat avocado - i-o placut - dar la un moment dat tot a trebuit sa i-l amestec cu banana ca sa il termine. In schimb... hapaie legumele alea.... bleah bleah

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alra Felicitari!!! Va pupam pe amandoua!!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Alra FELICITARI ! Ce ma bucur ! De-abia astept sa vina cu impresii si pe la noi ! Si de-abia astept sa o vaz - de fapt sa le vaz pe toate fetele

Dolores - lasa-mi mie cartile mostenire Cu mancarica BIO - si eu incerc sa ii dau chestii cat mai multe bio. Nu am deloc incredere in legumele/fructele/carnea astora de aici... nu imi plac nici mie... Asa ca ce se poate - ii dau bio - doar nu mananca tone I-am luat si oooo bio mama nu are deloc incredere si rade de mine

Piticului meu nu ii mai plac fructele in afara de banana Dar nu poci sa ii dau banana in fiecare zi... nu mai vrea nici mere, nici pere, nici nimic (si sunt dulci, ca le incerc). Nici incalzite, nici reci, nici in borcan, nici facute de mine, nici bio, nici ne-bio Azi a mancat avocado - i-o placut - dar la un moment dat tot a trebuit sa i-l amestec cu banana ca sa il termine. In schimb... hapaie legumele alea.... bleah bleah

mda, si fiica mea la fel cu fructele. adica am luat pere, 1 kil din alea romaneshti, tari toamna, cu coaja marmorata, care se inmoaie in timp, si devin dulci dar cam aspre, nu siu cum sa zic. Nu i-au placut. 40ml maxim. amestecat cu branzica, fara branzica. Am luat si 2 pereturceshti - prima a mancat 80ml, a 2a para-a 2a azi, 100ml! asta e, ne dam cu turcii? Miine mai scot o runda de piersicutsa din congelator. E clar ca fructu simplu e mai de efect, decat cu branzica amestecat (si azi le-am blendurit impreuna de au ieshit spuma fina! asha parca a mers mai bine). Dar la legume - e fiica mea, o moldovianca ciorbareasa!!! azi 140ml chestie groasa, ca nu mai e supa, sta piureul de legume tsapan in linguritsa. Despre hidratatrea de dupa, io tot san ii dau. Si nu mai vrea, deci e full. Dar mai vrea intre mese, adica cam peste 2 ore. Am incercat apa: sta si o scuipa, curge, se scurge, deci nicio shansa. Am incercat si cu zeama de la legume, ca poa are gust asemanator. Nu. tot tsatsa lui mami.
A, am mai luat de la Kidex, de la nuk, tetine noi, si o cana cu cioc moale, pt beginners. sa incerc sa ii dau asha? ce sa ii dau? apa? lapte? ceai?
io cu ceaiu la cupii, nu sunt de acord. Adica imi place sa fac ceaiuri, mi=am luat de la Dalles ceai de flori de cires japonez, ceai cu ghimbir, de iasomie dar astea de dragul de a bea un ceai cald, io am o traditie cu el; mai bag si la boala, cu miere si lamiie, il consider terapeutic, dar la cupil ce valoare are?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Mai intai INTALNIREA:

ADRESA - cunoscuta -- cine nu a primit inca adresa sau n-o stie, sa-mi dea va rog de veste. Iulia (din RV) cu bebe Ariana e cea din lista?

DATA/ORA: 10 DEC., ora 11 (sau mai devreme)

DE ADUS: bebelusi, costumase mos, reni, elfi etc, jucarica (pt. TOMBOLA, caz ca organizam una), voie buna

DE RONTAIT- cine vrea/ce vrea
BAUTURI - ma voi ocupa eu: tequila, cogniac, vodka -- apa minerala, sucuri, apa plata
cafea spunea cineva ca poate aduce la termos. Cum spuneam am si eu un Jakobs adus din Viena, neinceput, il putem face in ibric pe aragaz, daca nu va deranjeaza.

Daca am uitat ceva, completati

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bine ai venit pe lume bebelusa Sophie! refacere rapida Alra!

Vazut strumph simpatic foc de Gabitzam

Simonacip, chiar azi vorbeam cu cineva de pediatrii, clinici -- si spunea ca la Medlife(parca de Medlife era vorba) se prescriu automat aerosoli (asta fara sa fi pomenit eu ceva); cica te sperie ca e grav si sugereaza chiar internarea.

Mie in At nu mi-a zis nici un doct. de aerosoli, nici nu stiam ca se pot face in casa, acolo cand mergi la medic nu ai nimic grav (cica) si primesti cateva siropele si cateva picaturi de nas. Insa daca mama considera ca-i grav se poate merge si la spital si ti se fac analizele si primesti med. tari (daca e nevoie).

Doloress minus 20grade???? brrrr

Alina_anto, ziceai ca ajungi in Buc. Nu poti veni si miercuri la intalnire. Ne-am bucura sa te cunoastem pe tine si bebe Sara

plange bebelina
pa pa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Bine ai venit pe lume bebelusa Sophie! refacere rapida Alra!

Vazut strumph simpatic foc de Gabitzam

Simonacip, chiar azi vorbeam cu cineva de pediatrii, clinici -- si spunea ca la Medlife(parca de Medlife era vorba) se prescriu automat aerosoli (asta fara sa fi pomenit eu ceva); cica te sperie ca e grav si sugereaza chiar internarea.

Mie in At nu mi-a zis nici un doct. de aerosoli, nici nu stiam ca se pot face in casa, acolo cand mergi la medic nu ai nimic grav (cica) si primesti cateva siropele si cateva picaturi de nas. Insa daca mama considera ca-i grav se poate merge si la spital si ti se fac analizele si primesti med. tari (daca e nevoie).

Doloress minus 20grade???? brrrr

Alina_anto, ziceai ca ajungi in Buc. Nu poti veni si miercuri la intalnire. Ne-am bucura sa te cunoastem pe tine si bebe Sara

plange bebelina
pa pa
Adriana

Adi, sa stii ca ma tot gandesc daca sa vin. Mai ales ca in zona unde locuiesti tu, are si sora mea locuinta si as putea sa mai poposesc si pe la ea. uite, ma gandesc serios si maine dimineata ai raspunsul. Acum daca ma hotarasc sa vin , ar fi o problema cu costumasul de craciun al Sarei...pt ca trebuia sa ajunga azi, dar uite ca nu a venit curierul..

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Bun gasit, mamicilor!
N-am mai scris de mult pentru ca bebe al meu e un jucaus si un rasfatat de nu se poate. Cred ca din aceasta cauza i-au crescut cornite
Ii place din ce in ce mai mult sa stea la tzatzi, ca si-a gasit loc de joaca...ma ciupeste cu degetelele, smotoceste, baleste, trage, impinge,suceste sfarcul si multe alte activitati care imi scapa mie, dar nu si lui . Mai noui a ainceput sa "cloncaie" - nu stiu cum sa spun, dar asa ne invatau pe noi parintii si bunicii, cand eram mici, cand ne spuneau cum face calul.
E un dulce pe zi ce trece. A invatat clar sa ma pupe: deschide gura si cuprinde ori obrazul, ori nasul si ma trage de par spre el, de parca ar vrea sa ma inghita. Apoi chiuie de bucurie ca m-a iubit cu atata foc. Deja e declarat amantul meu oficial si nu se poate baga nimeni in relatia noastra.
Mos Nicolaie ne-a adus doua perlute in dar.
Mai rau e ca nu vrea sa pape mai nimic. Marul si para le accepta, soarbe vreo 4-5 lingurite de suc de portocale/mandarine si cam atat. Azi i-am facut piure din dovlecel si cartof si am pasat si un sfert de galbenus de ou... l-a papat mama, ca bebe era ocupat cu altceva...N-a vrut sub nici un chip. Si am vrut sa-l cert...dar cand se uita cu ochii astia la mine, imi taie orice avant.
Asta e, insistam in fiecare zi pana cand se va produce marele eveniment: sa ne ridicam de la masa satui!
In weekend am fost plecati si Vladi a avut locul lui special. Ne-a aratat ca tare mult ii place sa calatoreasca!
Dragele mele, va pup si sper sa se insanatoseasca repede bebeii bolnaviori, mamicile sa aiba putere si liniste, iar celor care se intalnesc pe 10, sa aiba parte de o petrecere grozava! Suntem cu gandul alaturi de voi!
Pupici de la Adi si Vladi

Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Adidana m-a terminat piticul tau Nu mai poci dupa el - seamana cu Robert al meu nitel dar al tau are niste ochi Gata, ma declar cucerita

Mi-a placut cum ai descris viata voastra in doi ... sau in trei uneori

Va invidiez pe cele care va intalnitzi Noi avem costumash de mos... dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Eu aduc mini ciocolatele ritter sport.

PArca ai mai intrebat ceva, Adriana, dar nu mai stiu, ma uit imediat.

Vlady

Mergi la inceput