Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Adriana, asa cum am promis, lista e urmatoarea:

Laurita

Simo

Micaela

Cleo

Ralu

GAbitzam

Socrate

Nicole

Iulia

Belleane

Adriana

Alysh
(in caz ca nu-mi mai face Vlad vreo surpriza, acum e bine)

Deci am ramas 12 persoane.
Fetele omise sau cele care nu mai vin sunt rugate mult sa anunte si rectificf.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

imi place bibilioteca, Simonix, si noua ne tre inca una, ca in astea deja impingem cu ghenunchiu cartile, si s-au curbat rafturile ca le-am pus pe 2 nivele, plus ca am mai luat carti . De, unii is cumpara pantofi.
SI imi place si colectia ta. Lumea Sofiei, o carte in care fiecare pagina e mai buna decat in tot manualu de filozifie de liceu, hesse - poate nu narcis ar fi my Favorite, dar inca nu am zarit Jocu cu margelele, vaz acolo si o virginica wolf,doamna bovary insa nu am cetit-o, razboiu lumilor nu o stiu, ia zi,ne-o recomanzi? ca in mare avem gusturi comune; iar covoru! e bestial!! Ma duc si io in Ikea, dar pt o versiune ne alba din motive pisiceshti si scuipaceshti.
Sa ne zici cum e la noul job, si cand incepi.

de fapt io am venit sa ma plang de vremea ploioasa si vantoasa, ca daca era una fara cealalta ieseam la piatsa sa iau morcovi, ca nu mai avem niciunu de supa. Dar uite ca pozele astea is realmente SUPERBE!!!
Ma intorc la botosheii care ii fac acu.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui almyga

buna dimineata...mai primiti un bebe mic?

Esti binevenita. Spune-ne mai multe despre tine si bebe mic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo - da, perfect de acord cu ce ai spus despre Lumea Sofiei Cat depsre Razboiul Lumilor (H.G. Wells) - SF (imi place genul ) si uite aici cateva cuvinte copiate de pe un site (sorry, nu am timp sa fac io rezumate ): Romanul lui H.G. Wells nareaza, cu o inegalabila arta psihologica a suspansului si angoasei, incercarea martienilor de coloniza Pamantul, inaintarea inexorabila si nemiloasa a invadatorilor, incercarile disperate si zadarnice de rezistenta sau de fuga si mutatiile monstruoase produse de teroare. E cu martieeeen

Hehe sambata m-am enervat, ca am fost la FNAC (un fel de Diverta la voi sau mai stiu eu ce mai este in Bucuresti) si am vrut sa imi iau doi Asimovi (vreau sa recitesc Fundatia) - dar erau cozi la care se statea cam juma de ora si i-am abandonat pe Asimovi pe unde am apucat - nici nu i-am pus la loc, pt ca era o adevarata provocare sa inoti prin marea aia de oameni ........ Mi s-a pus pata pe Asimov iar, da' rau de tot

In rest imi place de mor Anais Nin - cui ii place sa vaza cum gandeste si simte o femeie "pacatoasa", pasionala etc etc - genul asta de literatura - go for it :) cartile mele de AN sau de Henry Miller sunt toate pline de note si de stickere nici nu le pot imprumuta (nici nu vreau sa le imprumut ).

Mie imi pare rau de cartiel ramase in Romania, foarte multe care m-au marcat... dar le iau eu de acolo la un moment dat :)

In legatura cu covorahsul - am luat hotararea sa imi las copchilul pe jos, sa evit fazele cu cazutul din pat Oricum el voia numai pe jos. Nu am inima sa il las direct pe parchet, desi la noi e cald. Totusi, se loveste destul de des, deoarece al meu nu are stare, se misca, se balangane in toate partile si inevitabil ajunge sa mai dea cate un cap de pamant - asa, covorul mai amortizeaza din soc. La IKEA au covorashe ok, nu am luat de bebe, cu desene si alte minuni, pt ca totusi este in salon + imi place mai mult asta. Am cautat unul fara pufi, dar suficient de gros. Mai erau cu parte de dedesubt antiderapanta, interesant. Acum avem reguli de covorash: nimeni nu intra cu piciorii incaltati pe covor si nici cu sosetele cu care a mers la serviciu Piticul il tot mangaie si il linge pe dl covor, deci ... Oricum, inevitabil se ajunge pe parchet la un mom dat, Robert merge cu spatele (nu stie sa mearga cu fatza e in mod marsarier hehe). Trebuie sa stea cineva cu ochii pe el. Eu mai ii pun perna de alaptat langa el, uneori mai amortizeaza si aia din soc, atunci cand piticul se rostogoleste. Sau se sprijina de ea. E super utila - mie mi-a folosit la orice, numai la alaptat nu O mai puneam la marginea patului ca obstacol, sa nu cada piticul.

Na ca m-am lungiiiiiiiiiiiiiiit - pai fug din nou

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix si Robert (al meu ) a dat azi un cap de covoras si desi are o paturica pusa in doua sub el, tot a bubuit saracul cap si a plans; m-am horarat sa-i pun o pilota sub covoras, ca nu bun lovituri cu capul.

Dana astept poze

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, daca vrei iti dau eu Fundatia in format electronic, in romaneste. Si mai am multe de Asimov in romaneste, format electronic, daca mai vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gabitza - merci frumos pt Asimov, il am si eu in format electronic, asa, sa fie... dar nu poci sa citesc pe calc... zau. Am zis sa imi iau un reader din ala (de la Sony parca) poate e mai bine ca un laptop, dar inca ma gandesc

Lori - dada si pe covorash e destul de ... "capos" Dar macar nu e ca pe parchet. Am o prietena care isi tinea cophilul pe gresie, parchet etc - nu stiu cum reusea sa se tina Robert face f urat daca se atinge doar... daramite sa dea un cap zdravan pe gresie...

Dana - ma inscriu pe lista doritoarelor de poze exotice

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna
Scirboasa vreme...
Fetele din strainatate ca tot vb de raceli si tuse.. Bbii vostri nu ajung sa hiriie in piept? Chiar si fara febra? vorbesc mai ales de cele cu bb2, unde bb1 vine cu virusi de tot felul. Nici macar aerosoli nu vi se prescriu? Eu pot sa spun ca fac minuni aerosolii astia, e probata treaba inca de la David. nici eu nu sunt pro antibiotic decit in situatii limita. Vreau sa fac si eu cum a facut Adriana, sa merg la un homeopat odata si sa-mi cumpar soluii pt toate situatiile. Sa le am in casa.
Simonix, Biblioteca e foarte faina, iar Robertelul, mai e minunat, foarte serios vorbesc. Daca aveam o fata...
DanaH, sanatate multa Teodorei, felicitari pt dintisori .Matei al meu nu are inca nici un dintzoc si ...da, pozele din Chile!!!
Sis, ce tot faci de nu reusesc sa dau de tine.
Ah, Adiana, Alysh, Elenuca vine si ea la intilnire.Deci este si ea pe listuca.
Lorich, imi pare rau ca nu ne vom revedea acum...dar poate la primavara ne reunim iar.
Fetelor, eu v-am spus ca m-am ars cu costumasul, cumnata mea imi promisese unul dar nu ne-am inteles si ce mi-a dat ea nu e de Craciunel, ci de ocazie ca sa zic asa..Am fost in piata la mine azi sa caut si n-am gasit. Daca nici miine nu gasesc, sper sa ne primiti si fara costumas...
Andreiuta ce mai fac fetele???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Simonix, daca vrei iti dau eu Fundatia in format electronic, in romaneste. Si mai am multe de Asimov in romaneste, format electronic, daca mai vrei.

uite aici linkuri cu carti online cacalau,noi le-am adunat in decurs de ani. Desi si mie (si lui tati,cred ca asta e unul din lucrurile care ne leaga - dragostea de carti) deci, ne place sa le citim in pat, cu picioarele cocotsate, deci neaparat pe hartie, cu coperta, etc. Tocmai zisei, ca unele fete ishi cumpara pantofi . Io si tati -carti. Stam flamanzi, mancam cu cartea alaturi, etc. dar cand ne apuca...ne tsine. Astea electronice m-au ajutat in sensu ca deseori nu stiam sigur ce carte vreau; ei asha apucam sa rasfoiesc/cetesc o bucata de capitol, sa zicem, si apoi sa le comand de pe net,direct de la editura.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Bine, fetele, am inteles. Azi si maine nu pot, ca am musafiri seara, dar miercuri stau acasa si intre doi pampersi si doua biberoane, promit ca pun pozele. si pun si ceva comentarii.

Edit: Ma cam balbai. a aparut mesajul de doua ori. merge cam greu site-ul.

Poze

Mergi la inceput