Cosmetice dermalogica

Cosmetice dermalogica | Autor: teodraghici

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre produsele dermalogica? Par foarte scumpe, am vazut ca le folosesc in saloanele de cosmetica pentru 'lume buna'. Oare sunt calitative pe masura pretului?
Eu am incercat o masca de fata cu argila. Nu am sesizat nici o diferenta fata de argila cumparata si inmuiata cu apa ce obisnuiam eu sa folosesc din cand in cand acasa, la un pret infinit mai mic (poate un pic mai cremoasa in timpul aplicarii)
Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Mi-am luat o crema de ochi de la ei.Scumpaaaa. Eu nu am vazut diferenta la riduri. E intr-adevar finuta si draguta cu textura minunata....Am citit reviews bune dar in reviews cred ca lumea e influentata si de pret,ei vad ca e o crema scumpa si din start o catalogheaza drept grozava.E ok, dar nu mi-as lua din nou din cauza pretului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Aniela, eu am vazut ca le folosesc in clinica unde lucrez, dar la sectorul cosmetica si au o multime de mostre...si mi-am permis in weekend sa abuzez de cateva...sincer, nu m-au impresionat in mod deosebit.
Unde ai gasit de cumparat? Eu m-am tot uitat in zona, dar nu le-am gasit....
Aici le vand la niste prturi de nu te poti apropia, oricat de mult as castiga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Verisoara mea foloseste Dermatologica pentru salonul ce il are in Olanda. Clientii ei sunt foarte multumiti de cosmeticele astea.
Aici, in America, am gasit la un salon firma asta si sunt tare scumpicele produsele. Oricum si mie mi s-a recomandat sa folosesc Dermatologica, de aceea am si cautat aici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

de gama dermatologica nu am auzit este cumva vorba de DERMALOGICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Dermalogica este......ca si produs. Ca si calitate este destul de buna...am fost la un training aici. Sunt destul de bune dar sep are ca numai pe ele trebuie sa le folosesti. Sunt scumpe dar trebuie sa folosesti o cantitate mica. Nu au parfumuri ceea ce inseamna ca e o nota buna. Au totusi conservanti. Nu sunt cele mai naturale produse dar sunt din cele mai bune. In fine eu sunt rezervata in privinta lor. Prefer produsele naturale fara conservanti. Orice crema sau ma rog produs cosmetica care are un termen de garantie mai mare de 1 an inseamna ca are conservanti. Orice conservant e toxic in contact cu pielea. Parerea mea!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Produsele Dermalogica sint bune, insa scumpe.Stiu de la cosmeticiana mea.
Nu am folosit pt ca mie mi-a recomandat cosmeticiana mea md formulations. Iar f bune...si f scumpe
Insa sint super ...si ma sacrific

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Mergi la inceput

Intr-adevar, Dermalogica se numesc, acum m-am uitat pe tub. Eu le-am luat dintr-un salon cosmetic (unde-mi facusem si freza).Cand vine de vorba de creme pt fatza si ochi nu ma zgarcesc la bani, pt ca stiu ca o crema ma tine muuult timp, (trebuie pusa doar putin, ca daca pui mult astupa porii si faci cosuri)si doar o fatza am. Dar nu le consider superioare produselor de la Clinique care sunt totusi, mai ieftine, asa ca ma reintorc la ele.
Mi_ro, produsele fara conservanti sunt acele produse pe care le prepari in casa(sau la salon) si sunt valabile maxim o saptamana.Orice alt produs cumparat din comert (fie ca e valabil 6 luni sau 2 ani) are conservanti.Cel putin eu asa stiam dar daca tu stii diferit zi-ne si noua sa ne mai luminam si noi :)

Mergi la inceput

Apropo , Teo, incearca sa le cumperi de pe Ebay. Sunt mult mai ieftine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Da, se pare ca nu m-am exprimat corect. Nu am avut nici timp. Dar vada ca sunt taxata. Vorba cuiva..... Daca taceai.....! In fine hai sa ma explic. Podusele fara conservanti pentru a tine mai mult de o saptamana se tin numai la frigider si se scot numai atunci cand se consuma. Am o garamada de retete de la mama care le are de la bunica in care se pune grasime de porc(osanza de pe burta, prapore sau cum s-o mai zice undeva - pentru ca e cea mai usoara si nemirositoare)pe care o incalzesti la max 40 grade C si in care se pune lavanda pentru miros si galbenele, sau musetel sau alta planta sau amestecuri de plante si/sau fructe si/sau argila si/sau namol. In locul grasimii de porc se poate folosi lanolina dar numai de la farmacie si sa nu contina parabeni. Amestecurile cu plante si fructe se pot tine in frigider pana la 1 an de zile. Argila si namolul le folosesc la masti in general.
Aniela 23 - Eu nu folosesc multe produse pe care as avea cum sa le folosesc gratuit si nu sunt din cele mai ieftine. Folosesc tot amestecurile mele. Am cateva retete "medicamentoase" pentru tenurile cu probleme dar le folosesc numai cind sunt probleme. Consider ca problemele sunt din interior si de fapt totul trebuie inceput cu o dieta buna si cu hidratare. Cremele trebuie puse intotdeauna pe un ten foarte bine curatat si eventual pentru tenurile grase folositi exfolianti usori inainte de cremuire. Pentru tenurile uscate sunt cremele grase si intradevar nu trebuie pus mult dar atat cat sa simti ca pielea are elasticitate. Mie iarna imi trebuie cam de 3-4 ori pe zi nu mult dar am nevoie pentru ca aici clima este deosebit de aspra si multa lume se plange de uscaciune in casa...ma rog folosesc si umidificator dar tot degeaba. Scuze mai ma explic maine...am un nazdravan de 2 ani care isi cere drepturile. Numai bine!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

But tomorow never comes, so?
Mai multe explicatii despre creme facute acasa????
Sunt foarte curioasa, si eu am incercat intr-o vreme ceva de genul untura+galbenele, dar m-am lasat....as fi tare curioasa!

Mergi la inceput