Durerea unei pierderi de sarcina (78)
Raspunsuri - Pagina 8
unducthable spune:
Simina , am citit si numai durere si durere ...
mereu am intrebarea aceasta ?
de ce ? de ce ? de ceeeeeeeee ?
dragele mele , trebuie sa ma adun repede , nu o sa am prea multa energie in mine , dar , maine mergem la mamaia si tataie , doi ingeri pe pamant care ma iubesc ca pe o comoara , sa ma bucur de ei, sa o vad pe mama , sa il vad pe tata , am si niste cadouri pentru cativa copii dragi , 2 baieti de la meditata de engleza , o bebelina a unei prietene din copilarie , si inca 2 fetite tot prietene de copilarie , can daruiesc , mare bucurie am sa vad zambet
va spun de pe acum ,
Doamne ajuta !
Craciun cu sanatate si pace !
Un an Nou mult mai bun , Dumnezeu sa ne ajute , sa ne ierte pacatele stiute si nestiute , sa ne lasam pe mainile Lui care sunt mereu intinse , sa nu ne mai incrancenam ca 1 milion de lacrimi nu vor aduce inapoi nimic din ce am pierdut ,
Michelle , te iubesc si te astept !
diana
www.dianabostan.evonet.ro
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm
Michelle81 spune:
]Simina-of Doamne ,imi pare atat de rau sa aud prin ce ai trecut...Acel moment cand ti se spune ca ceva nu este in regula cu copilasul tau pe care il doreai si il iubeai din suflet,este un moment de nedescris...te simti neputincios,ti-e greu sa realizezi ca este vorba chiar de tine...ai vrea sa fie un doar un cosmar si nu realitate...si speri intr-o minune...in doua cuvinte ale medicului"m-am inselat"care iti pot schimba viata...
Cand am pierdut-o pe fetita la 24 saptamani eram sigura absolut sigura ca am sa imi iau viata...durerea...of Doamne durerea asta...Cat am sperat intr-o minune,chiar si dupa ce am nascut-o...speram ca ceva se va intampla simicuta mea va fii bine...insa n-a fost asa.Iar anul acesta dupa ce cu greu am ramas gravida(fetele care ma cunosc stiu cat mai plangeam cand imi venea cm),ma crezut ca va fii bine...ca dupa atata suferinta voi putea zambi cu adevarat si eu...Din pacate la 19 saptamani am auzit aceleasi cuvinte"ceva nu este in regula,ne pare rau,copilasul nu are nici o sansa"...de data asta am ales sa nasc fara anestezie,vroiam sa simt cat mai multa durere,intr-un fel sa imi pedebsesc corpul ca n.a fost in stare sa aiba grija de comoara mea(stiu ca suna cudat)...cand doctorul imi spunea"imi pare rau ca trebuie sa simtiti acum si aceasta durere"ii spuneam ca nu ma intereseaza,mi-.e indiferent cat ma doare caci nu va putea fii comparata nicioadata durerea fizica cu cea psihica...Am avut putina putere sa rezist,sa imi traiesc viata mai departe insa durerea din suflet se simte in orice fac...Sunt lucruri in viata asta pe care nicioadata nu le vom intelege insa trebuie sa nu uitam ca suntem binecuvantati cu o viata pe care nu avem dreptul sa ne-o luam indiferent de suferinta pe care o simtim...trebuie sa fim puternica si sa intelegem ca momentele cand plangem,camd zile intregi nu vrem sa nu vorbim cu nimeni sunt absolut normale si vor fi prezente toata viata pentru ca ceea ce s-a intamplat nu vom uita vreodata...copilasii nostrii sunt parte din inima noastra si doare ca trebuie sa traim fara ei,cand ni i-am dorit atat de mult cand am facut totul sa fie bine si totusi n.a fost...[
ingeras70 spune:
diana,ce am citit si la tine..saraca..roaga-te acolo,stii tu unde,in continuare, e bine ca esti din Bucuresti,ajungi repede.
doctorul cel mare e T sau M? ca sa fugim de ei.
voi mai aveti bani?ca eu am platit ieri la gaze 6 mil.500 vechi,pe centrala,in oct-nov.Cind or mai veni si alelalte si o fi iarna,mai dute la doctor,ioc bani.Am fost in soc ieri pe tema asta.
ingeras70 spune:
michelle,intru totul de acord cu tine.Ai un dar de a mingiia sufletele si de a scrie,extraordinar.
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras70 diana,ce am citit si la tine..saraca..roaga-te acolo,stii tu unde,in continuare, e bine ca esti din Bucuresti,ajungi repede. doctorul cel mare e T sau M? ca sa fugim de ei. voi mai aveti bani?ca eu am platit ieri la gaze 6 mil.500 vechi,pe centrala,in oct-nov.Cind or mai veni si alelalte si o fi iarna,mai dute la doctor,ioc bani.Am fost in soc ieri pe tema asta. |
doctorul cel mare e T dar e ca si cum nu e doctor , am fost o tampita ca vazand greselile enorme care le face am pierdut timp din viata mea srand la el , mai bine stateam acasa si ne bucuram de viata si naturiste si ma rugam si poate un doctor adevarat , nu prefactutul asta , as fii dat de el mai demult
asta sa fie singurul meu necaz care a trecut , ca am fost la T , de acuma sunt sigura ca va fii bine , pentru ca mai rau decat a fost nu se poate , ma refer la doctorul intruchipat
ramonagabri spune:
Buna fetelor haideti sa va povestesc ceva ,am doua prietene care sunt gravidute ,una dintre ele lucreaza la mine este este an 16 saptamani sufar enorm cand o vad dar mai mult sufar ca nu o intereseaza de loc de bebe nu si facut nici o analiza ,u sia facut nici un eco ,fumeaza la greu si pur si simplu o vad foarte pasiva ,iar cealalta are 24 de saptamani iar pe la 8 saptamani ami tot spunea ca ia nu asi doreste copilul ca nu este pregatita ca anca nu este timpul de a deveni mama (are 39 de ani )iar eu an acea perioada cand ea ami spunea aceste lucruri suferem si ami plangeam angerasul deci concluzia care este vam spus toate acestea sa vedeti si voi cum sunt unele femei eu le consider fara suflet nu stiu poate sunt rea dar noi care ancercam din toate puterile sa putem avea si noi un bebe ,sa putem fi si noi mame ,sa fim si noi fericite sa nu mai suferim DE CE? DE CE ?Bunul Dumnezeu nu ne asculta si noua rugile ,DE CE?ne da atata suferinta,fetelor citesc si ma angrozesc cata suferinta anduram aaaa si ca o paranteza sa va spun ca nu am putut sa tac iar fetei care lucreaza la mine am ancercat sa ai spun sa ancerce sa aiba mai multa grija de ia umbla jumate dezbracata ,iam spus sa aibe grija sa nu raceasca sa mearga la doctor ca totusi an corpul ei se afla o alta fiinta credetima orice sfat i l.as fi dat nu o interesa o vedeam indiferenta ,asa ca am lasato ca pe ia sa faca ce vrea ,raspunurile ei erau "lasa draga ca bunici nostri nu mai faceau atatea analize si ecografi si uite ca suntem toti sanatosi "dar totusi pe timpul bunicilor nu erau atatea boli ca acuma ,eu va pupic pe toate si aveti grija de voi ,rugativa si fiti optimiste an curand vom deveni si noi mame
unducthable spune:
v-am spus de azi noapte ca nu sunt suparata , Sf. MARIA SI DUMNEZEU sunt CU MINE SI NU AM VOIE
dar sunt foarte obosita , si stau si eu un pic asa pe prispa ... sa ma hodinesc ... ca tot omul oboseste
va daruiesc poezia :
SEMNAT : UN FIR DE PRAF
Mi-e dor de tine, Sihastrie,
La sānul tau am īnviat
Pe pragu-ti mi-a fost dat si mie
Ca sa ma lepad de pacat!
Acolo, īntr-o zi de vara
Am īnTeles ca nu-s nimic
De nu voi sti mereu si iara
Atunci cānd cad... sa ma ridic!
SI O MELODIE : Love is blue
http://www.youtube.com/watch?v=VIKpko4Ln90&feature=related
SAU CU VERSURI :
http://www.youtube.com/watch?v=IiZPmQSQpsk
ascultati versurile , le dedic ingerashilor pe care i-am fii iubit
ma intorc la munca :((((((((((
ingeras70 spune:
ramona,fereasca Domnul sa nu fie niste copii cu probleme la doamnele acelea,mai devreme sau mai tirziu.Va dati seama ca vor fi reci cu copiii lor???
o intrebare:bun,stiu ca am progesteronul bun in afara sarcinii,dar in sarcina nu stiu cit va fi de bun.De cind sa iau utrogestan,de cind vad ca e liniuta?si se da acest medicam fara reteta?ca doctorul va zice stai sa vedem daca e singerare,stai sa...cum fac doctorii,ca si data trecuta sau distrat,au zis se mai intimpla,nu mai reiau povestea.
Acum nu cred ca e cazul in sarcina sa umblam de colo-colo,la toti doctorii din oras sa vedem care da utrogestan sau nu?si daca nu am reteta ce ma fac?
ingeras26a spune:
Stare generala de bine! ha, o gluma....
Ieri am mai facut si eu o super depresie, am plans de nu ma puteam opri, pana nu am mai avut lacrimi. Si dupa aceea m-am potolit si m-am culcat.
Simt nevoia sa fac curat in continuu, sa spal, sa calc, sa fac treaba multa, ca parca imi mai trece asa...
Aseara eram mai suparata, acum sunt mai ok. Stiu ca voi mai avea momente ca cel de aseara, dar incarc sa trec cat mai bine peste ele.
Conteaza enorm ca am un copil, dar sa stiti ca durerea pierderii celor doua sarcini dupa este cumplita si ma macina mult.
Si am obosit. Am obosit rau de tot. Vreau sa ma pot relaxa, sa ma obisnuiesc cu ideea ca poate voi avea un sisngur copil toata viata, dar nu pot, pentru ca Maya merita o surioara sau un fratior. Pentru ea vreau...
va pup mult.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras70 spune:
nu ma lasati fara raspuns la intrebarea cu utrogestanul,va rog mult,mult.Tu diana,sigur stii,zi si la fata ceva..