Durerea unei pierderi de sarcina (78)
Raspunsuri - Pagina 7
many_bani spune:
Buna,
Am mai scris aici undeva prin vara, am plans pe umarul vostruapoi am citit, nu am mai scri. Acum ptr. fetele care spera sa fie bb, Doamne ajuta, mie dupa ce am obtinut sarcina ( prin FIV) de fapt de la transfer, deci nu se stia daca sunt sau nu, mi s-a recomandat no-spa pentru orice, este recomandat in sarcina pana la 3 pe zi.
Va tin pumnii sa fie cu II.
Pupici
simina_kin spune:
Multumesc pt primire fetele!!!
Eu ar fi trebuit sa nasc pe 8 martie .La fel ca si voi , scriu aici ca sa ma mai descarc sufleteste pt ca nu vreau sa ma mai manifest in fata sotului , am plans destul amandoi.
Pot sa spun ca la prima sarcina am suferit atat fizic cat si psihic , da el a incercat si pot spune ca a reusit , sa ma faca sa trec usor peste pierdere insa la a doua sarc a fost cu totul altceva...muuuult mai mulllta suferinta!!!! A fost un soc fff puternic cand m-a chemat la eco doctora si am ramas uimita ca ma dus chiar in sala de nasteri sa-mi faca .Eu eram incantata , am zis ca-mi da atentie mai multa , da de fapt acolo era doctora universitara si mi-au facut amndoua eco...si-am primit vestea ca am sarc de 14 sapt da fatul arata de 16 si vezica este imensa, chestia aia.."nucala" marita (ceea ce repr sindr Down)...etc ca nu se mai oprea sa spuna de rau iar eu ma innecam in lacrimi.Au vrut sa ma duca direct pe masa de chiuretaj da n-am stat eu.Am plecat acasa si-am fost la alt doc la cab particular , doc ce lucr la Cantacuzino si el mi-a zis acelasi lucru despre vezica dar mai puteam astepta o saptamana , poate se destupa canalul.Si-am asteptat , si ne-am rugat , da la urmat eco era bb si mai umflat.Adoua zi eram la Cantacuzino pe "calul alb".Am avut anestezie locala , da ma durut fetelor ingrozitoorrrr, si-am plans si-l rugam sa termine , da mi-a zis ca dat sarcinii avansate si a fatului marit m-a durut asa rau , iar anestezie totala nu a vrut sa-mi faca ca si asa am pierdut mult sange, dc era totala pierdeam prea mult.
Intorcandu-ma in salon pe picioare sa mai mult luata pe sus , a inceput sa treaca anestezia si-au inceput niste dureri mai mari decat pe calul alb. Am lesinat , m-au luat la palme , mi-au dat cu apa , spirt....multe paturi pe mine ca tremuram.....iar saracul sotu meu plangea langa mine de neputinta.Cand mi-a trecut durerea , dupa vreo 45 min , mi-a zis ca acum a vazut si el prin ce am trecut prima data , si a inceput sa planga si sa ma stranga in brate ca ar vi vrut sa-mi ia durerea aia, sa nu mai trec prin ea!!!
Asta-i povestea mea tragica, sper ca nu v-am suparat ca am scris, da am scris fara sa realizez!!!!
Poze
ingeras70 spune:
simina,m-ai facut ...praf.Dupa ce ca am avut o zi aiurea rau,pe aici pe net,mai aud ce chinuri ai avut.Imi pare rau,doamne ,ce problema ai avut....In viitor,eu zic sa stai mai linistita,ca acel dignostic poate sa nu mai apara.Eu lucrez cu copii si am constatat asta.
alinaalex spune:
ooof, Doamne, SIMINA, e groaznic ce povestesti, ma ia cu fiori...
D-zeu sa-ti ajute sa nu mai treci prin asa ceva!
pe mine m-au adormit la chiuretaj, n-am avut nci o problema, nici o durere, nici dupa, dar aveam sarcina mica, 6 sapt.
INGERAS26, ma bucur ca esti mai bine! poate ne intersectam la urmatoarea Odisee, mai stii?
MICHELLE, draga de tine, e mult prea mare durerea ta...
ooof, sper ca DD sa aibe grija de tine si sa fie totul bine pana la urma!
eu am facut azi toxoplasma si citomegalovirus, iar peste o sapt. am rezultatele si stau cu inima stransa...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
simina_kin spune:
N-am vrut sa va intristez fetele , da ne mai descarcam si noi sufletul aici. Da , gata, acum trebuie sa fim optimiste si sa uitam tot raul.
Pe noi ne-a pus sa facem analize genetice (careotip din sange periferic ambii genitori) , si-am mai facut eu pt linistea mea RH-urile , toxo , rubeola , citomagalovirus si inca ceva da nu mai stiu ce..Le-am facut la Medlife si sunt gata in 3 sapt...adik pe 21-22 am rez si dc sunt bune ...AVEM LIBER LA DUNGA-DUNGA!!
Poze
L5845 spune:
catty asa e, ai dreptate, DD aranjeaza treburile vietii, asa cum stie el cel mai bine sa o faca; stiu si eu pe cineva care tot ca si voi, a infiat o fetita si seamana cu taticul de parca ar fi bucatica rupta.
Daca e sa ne luam dupa intarziere, pot sa spun ca sunt in ceata, pentru ca ceea ce am avut eu pe 24 nov. nu stiu daca pot interpreta ca un semn de implantare sau un CM sub influenta racelii: 2 zile de ceva maroniu, insignifiant ca si cantitate si atat.Si de atunci, nimic, doar teste cu a doua liniuta, vizibila cred ca doar de mine si mintea mea, cred....
ramonagabri chiar daca nu scrii mai des, e bine ca citesti si esti alaturi de noi si ca te-ai hotarat sa mergi mai departe. Nu te lasa, sigur o sa-ti vezi si tu visul implinit curand.
Diana eee, mare lucru si mare realizare sa intalnesti medicul potrivit...care sa aiba rabdarea si priceperea sa te lamureasca si sa incerce sa te trateze individual. La capitolul medic de familie, sper ca nu ma pripesc, cred ca am gasit persoana potrivita.La capitolul ginecolog, idem. Doar la capitolul endocrinologie+infertilitate, inca sap si n-am dat de comoara, dar nu renunt.Pumnii mei stau stransi.
ingeras26a iti doresc sa nu-ti pierzi speranta, chiar daca experientele triste te-au marcat, sigur exista pentru fiecare in parte, pusa deoparte la pastrare, ziua in care soarele va straluci cu toata intensitatea lui.
lauraa si eu multumesc de urare si ma bucura mult ca fie macar cu o vorba simpla, am putut sa fac un bine. multi si de la mine.
ellenii incearca sa nu te mai gandesti, stiu, e foarte greu, dar in acelasi timp, nu trebuie sa te dai batuta.
many bani ma bucur ca ne-ai mai scris despre tine si sper ca acum esti bine.
simina m-a ingrozit ce am citit...m-as bucura mult ca sa apara cat mai rar posibil asemenea povesti, , dar din pacate, nu depinde de dorinta noastra. Si e foarte bine ca te-ai putut destainui aici, uneori, asta mai ia macar putin din durere, e un pas inainte. Rabdare si multa speranta, e nevoie de ambele.
alinaalex bafta la rezultate.
Of, viata asta e uneori atat de neinteleasa...dar trebuie sa ne calim si sa invatam sa traim si cu episoadele mai putin placute si mai dureroase.....
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
laurraa spune:
Simina, draga mea, of prin ce ai mai trecut si tu.Nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa mergem mai departe, sa luptam, sa nu incetam sa ne dorim si sa SPERAM…..Ce e al tau e pus deoparte ai sa vezi si ti vei tine bebele in curand si tu in brate.
Te pup
15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
happymum spune:
buna,
astazi e o luna de cand puiul meu drag s-a dus.
durerea asta e ca un bumerang. cand zic si eu ca mi-e mai bine, se intoarce si loveste mai abitir ca inainte.
dar...nu pot sa ma pierd in ea. trebuie sa continui lupta.
astazi am avut parte si de o : cumatra mi-a adus pe finuta in vizita. nu ma satur sa o privesc. am tinut-o in bratik, i-am dat papa, i-am cantat, ce mai...m-am bucurat asa tare... e asa dulce....
aveti grija de sufletel.
poate viitoare , te DD
poze
happymum spune:
s_alinutza.
ce mai faci? nu mai stim nimic de tine. sper ca esti bine. ce a spus la control doctorul?
poate iti faci timp de un cuvintel macar.
poate viitoare , te DD
poze
unducthable spune:
da, e clar ca nu sunt vindecata ...
dar tot cu Rugaciune si tot ce inseamna ea ma voi vindeca
cum a fost ziua de ieri? da, am acceptat si tot ce am zis ... dar cum a zis happymum , ma lasa ... ma ia cosmarul ... si pentru ca , desi nu ma mai entuziasmez pana nu e clar ca sunt gravida, nu stiu care om , nu spera , nu se simte altfel ...
ati vazut si voi, teste ca doua pala , dar ieri a fost , insa a fost si mai pala ; am bagat vata mai tare acolo, inauntru , si s-a lasat sange pe ea ; nu am simtit frica ca pierd ceva ..., am impresia ca e o lege scrisa pe undeva unde s-a scris :Diana nu va avea copii!
cum e posibil sa ai parte de a doua linie mai rozalie si sa nu ramai gravida ?
si ma intorc epuizata de nesomn si ma intreb ce au facut dr. cel mare timp de 3 ani de zile , pierduti la el, si dr cel mic la care am fost o luna, am ramas , dar si asta si-a bagat piciorele si atunci cand a fost nevoie nu mi-a dat utrogestan : si acum aud vocea lui ; vei mai ramane, de ci se poate ... CAND VOI MAI RAMANE ? CA EU MA IMBOLNAVESC ...
E bine ca am vorbit de infiere cu sotul, deja un coleg are o prietena care s-a oferit sa ne ajute.
E bine ca prin 2 fete de pe forum am dat de 2 dr. la care cele 2 au reusit din prima inseminare , sunt la Giulesti. Din ianuarie sa vedem , stim deja la ce doctora vom merge , ce va decide ea sa vedem , eu FIV nu voi face niciodata , aia e limita.
am scris asta sa vedeti ca sunt om ca voi, am serante, am vindecare , dar sper si cand nu mai pot sunt epuizata si vreau sa dorm si sa uit si sa simt ca am putere in mine
Doamne ajuta si e mine si pe voi.
va pup si o floare la toate
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm