LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Poze de la party!!!

http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Petrecere%20Ana%201%20an/

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

am savurat toate pozicile de la party .. am pus pe slide si am admirat-o pe anita frumusica. se pare ca a fost tare cuminte si nu a plans cand i-a taiat motul, iar turta aia .. hmm, un deliciu .. am vazut ca a primit si multe jucarele, super!! aha .. si un amanunt important .. de data asta au scris pe tort ana antonia .. frumusetea ..

PS: dresul e din lycra sau bumbac? eu tot caut din licra si nu gasesc asa mic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzici, am lipsit atata timp si parca orice as face nu reusesc sa ma integrez inapoi in grup. Imi pare rau de mor. Am ramas in urma cu toate. Ajutooooooooooooooooooooooooor!

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata (aproape de pranza) fetelor,

Doarme pitik - cam aiurea, la ora sta - si m-am gandit sa va salut.

Am admirat-o pe Ana (de Alina) - o papusica de fetita ! Si, poza cu amandoi e de reclama - stii, Alina, c-ai doi copii minunati!
Si, subscriu: va deveni femeie de afaceri, dupa ce alegeri a facut.

L-am admirat si pe Razvi - ce incantat e de casuta muzicala; e complet fascinat!

Am apucat sa descarc o parte din poze; cine doreste si are chef si timp, pozele incep de aici.
(sau in albume - "petrecere de turta")

Va las, ma duc sa-i fac papa - doamne, nu-mi vine sa cred ca eu ii pregatesc masa de pranz (mama are "day-off" azi si maine)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, tu Roxi, eu ma duc sa iti mananc fata aia.Ptiu pe ea, domnisoara cocheta.Ce faine sunt pozele alea pe scari!!!!!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput