PRIETENE FARA TITLU (22)
Raspunsuri - Pagina 6
marchplayer spune:
Ai vazut Ingrid cu papa ciocolata kinderii mei? n-am avut scapare fara sa le dau. Chiar si Rares, pai Ioana la varsta lui nici nu stia ce-i aia. Chestia nasoala este ca Rare vede la Ioana.
Ii dau ei cate un kinder si incepe sa-l linga pe toate partile si se linge pe degete si asteapta...pana vine rares, vede, i-o ia rapid din mana si si-o infunda pe toata in gura. Ioanei nu-i ramane altceva decat sa urle si sa ma strige ca i-a furat rares ciocolata.
Moni, pai daca trebuie sa iei antibiotic il iei si gata. Nasol ca-i departe medicul vostru de familie, dar daca zici ca nu are nimic Diana poate nici nu are rost sa mergi. vezi tu daca mai apar alte simptome si hotarasti dupa aceea. dar cred ca Diana este forte de a rezistat ea la gradi de atata timp fara nimic nasol.
Denisa, imi place ma bicicleta aia. Daca A o lasa pe Emma pe bici fara s-o traga de bluze, par etc. inseamna ca ai copil super cuminte.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELA draguta masina aia cu Mikey si restul ... cat a costat?
Aseara Diana se uita la TV la desene in timp ce facea puzzle si bea laptic - e multilaterala fata Si deodata apare reclama cu ceva si imi zice ca vrea si ea catel din ala care merge asa - si se pune demonstrativ in patru labe sa imi arate.Eu o intreb ce catel,ce sa faci cu el ?? Ea zice pai catel din ala de care a zis sa cumparam la televizor ... Aha i-am zis eu,pai nu vezi ca astia vor sa ne ia banii? Si i-am explicat cum sta treaba cu reclamele Cumparam ce vrem noi,nu ce ne baga ei sau unul altul pe gat ca e la moda
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Lasa ma Moni fata in pace. Si Ioana vrea absolut orice vede la TV, la jucarii ma refer, de mancare nu cere nimic. dar nu este insistenta sau sa se dea cu curul de pamant. Ea vrea eu ii zic bine si gata.
Am dat pe Crazy carr 160 ron parca.
monica70 spune:
DANIELA pai sa stii ca ai dreptate ca e rezistenta Diana,sper sa o tina tot asa,uite deja are aproape trei luni de gradinita si a lipsit doar doua zile saptamana trecuta.O zi dupa noaptea cu febra cand a mers la control la pediatra si ziua urmatoare,cand putea bine mersi merge la gradi ca era ok deja ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Cat??? Vorba lu' tati,mai bine muream in Siberia N-as fi dat atat pe ea decat daca as fi castigat la loto Macar se joaca mult cu ea?
monica70 spune:
Cred ca Diana a fost singura din trupa de spiridusi,care n-a avut nicio carte muzicala,n-a avut decat 2-3 jucarii muzicale/cu telecomanda/laptop sau alte din astea mai sofisticate etc.In jur de un an cand alti copii aveau asa ceva,eu o trimiteam sa imi aduca la cerere din multimea de plushuri-animalute primite second hand ... asa le-a si invatat.A avut si ea doar de Craciun un mos cantaret,pe papusa Emma cea plimbareata,un "laptop"- pian toate chinezisme ieftine si-astea luate door la ocazii.
monica70 spune:
In schimb mi-am amintit ca a fost prima careia i-am cumparat carucior de papusi,ala din plastic - il mai are si acum,ca special i-am luat asa,sa fie rezistent.
monica70 spune:
Acum ati disparut toate,ai?
Uite eu nu-s trasa la indigo cu voi,eu fix ca Anda nu as putea sa sun sa le cer alora jucariile inapoi,mi-ar fi jena De exemplu eu am imprumutat odata un telefon de RDS prietenei mele si nu mi l-a mai dat inapoi,iar cand peste o vreme s-a stricat al nostru,am preferat sa cumpar eu unul decat sa i-l cer pe ala inapoi ... Cam asa fac in general,mai am si-acum carti imprumutate de ani de zile,stiu exact care carti si cui ,dar ... Poate de-aia nici nu prea imi place sa imprumut lucrurile,ca nu mi le mai pot recupera in veci daca dau peste uituci sau din cei mai fara obraz ...
Denisam spune:
Moni-mersi. o sa ii trimit mamei sa ii ia- am uitat sa zic ca Dragosa le-a laut o sanie meseriasa(ca o copaie adinca dar in care se sta confortabil), sa poate sa ii traga cum trebuei pe amindoi si se gandeste dc nu cumva sa o fac si cu smowmobilul-dar nu cred, ca ma gandesc ca e periculos cand franeaza.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
marchplayer spune:
Eu pe aici, ii pun muzica lui Rares care se si executa in dansuri pe aici. pe Ioana am reusit s-o ademenesc putin cu o poveste si cu o bomboana si dupa a tulit-o repede la desene Hai ca am ademenit-o cu cuburile si cu tv-ul scos din priza.
Mie mi se pune pata pe cate o jucarie si sa mor daca n-as fi dat si mai mult la cat de impresionata am fost de faptul ca a trebuit sa faca injectii, de faptul ca eu trebuia sa-i tin si sa-i incurajez.
De ce sa-mi fie fata jena de nesimtirea altora???!! Noi avem o problema cu imprumutatul banilor. Robert le da la toti si apoi sa dea dracu daca mai suna cineva sa returneze suma imprumutata. Atunci intru eu pe fir si rezolv problema