PRIETENE FARA TITLU (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
O a 2-a cafea merg sa iau,dar pt ca trebuai sa respir de azi de dimi,m-am oprit sa va citesc si sa va spun ca am pus poze in drop:
http://www.dropshots.com/eric17
Pupic,sper sa revin!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
marchplayer spune:
Deea, chiar ma gandeam ca nu te-am auzit sa fie Daria bonlava. Bravo ca ai curaj, eu nu-s in stare. Fara caciula pe vremea asta nici nu ma gandesc sa-i scot afara si ca sa fiu sincera au caciuli pe cap de multa vreme.
Simpatica foc daria, chiar asa, sa stii ca sunt rele pentru tine forneti cu cioco.
Pai Moni ai concediu o gramada. O inveti pe diana si ecuatii de gradul doiDenisa am vazut pozele. N-am prea priceput ce cadouri au primit copii. Am vazut acolo ceva masinuta, a cui era aia?? Si o carte de mate pt Emma.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Buna seara eu p-aici cu o mica crizata.Pentru ca s-a apucat sa recite si sa cante,am inceput si cu sorcova.Si acum plange de nervi ca am indraznit sa o mai corectez: "NU SPUNE TUUUUUUUU!!!" Inainte s-a smiorcait ca de ce am indraznit sa pun eu detergentul in masina de spalat ca voia ea - am uitat na Zice ca o dor dintii,asa ca i-am dat niste nurofen.Poate chiar o doare ceva pe-acolo de-i asa miorlaita,desi pana nu am ajuns eu acasa s-a comportat ok.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Multumim de complimente.
Daniela- masian era a lui Alex,dar deja ela gunoi, pt ca tati a zis ca nu merge in fata,de ci doar in spate si se invarte, a desfacut-o sa o repare,nu s-a putut si a aruncat-o, ca e chinezista cia, si oricum va primi alta tot teleghidata de Mos Craciun.I-am luat si cizme de zapada lui, asa ca e ok.
Emma a primit cartea de mate si puzzle, aseara nu am apucat sa mai lucrez cu ea ca a venit Eric- de fapt pozele cu bradul artificial sunt de la Eric-de duminica seara, noi abia weekendul asta o sa facem bradul.
Moni-de la ce o dor dintii,nu ii are pe totzi?
monica70 spune:
DENISA pai numai de la carii o pot durea,asta daca chiar o dor ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Am masurat copiii si ne laudam cu Emma 106 cm si Alex 86cm-asta e, el e mai scundut-sper sa recupereze totusi ca nu prea are cu cine semana micutz.
Emma poarta numai de 4 ani haine,restul nu ne mai incap. Alex poarta de 18-24 luni,dar sunt destul de 2 ani care ii vin.
Daniela-tu de care ii dai lui Rares si el cum sta cu kg si inaltimea, ca eu sunt tare in urma cu astea.
marchplayer spune:
Denisa, eu nu prea imi bat capul cu inaltimea si greutatea. rares parca avea vreo 84 cm si 11 kg, imi pare ca arata bine, poarta si haine de varsta lui dar si de 2 ani. Ioana este cat Emma ta, ea chiar este inalta pt varsta ei. Concluzia asta am tras-o facand comparatie cu ceilalti copii de varsta ei, peste majoritatea este cu un cap mai inalta. rares o creste mai incolo:)) ca el se inscrie in categoria lui de varsta, adica nu-i deloc mai inalt decat cei de varsta lui.
marchplayer spune:
Hai ca am avut activitate in seara asta.
Mi-am amintit ca atunci cand eram gravida cu Ioana am primit un munte de lego si playmobil, jucarii de care la ora aia nu eram interesata deloc asa ca le-am pus frumusel in doua cutioaie si le-am depozitat in pod. Stiam ca acolo sunt si ceva animalute, cai si figurine mai maricele asa ca am dat jos o cutie si ne-am pus pe scormonit. Am reusit sa adunam o gasca. maine urc la loc acea cutie ca sunt muuult prea multe piese maruntele si rares numai cu ele in gura este iar Ioana inca este micuta pentru ele. Poate de la vara.
Adevarul este ca am recuperat astfel o gramada de bani. Nici ca le mai cumpar. Sper sa nu se supere ca nu-s noi. norocul lor este ca cine ni le-a dat ne-a dat si cartuliile numai ca toate piesele sunt amestecate.
monica70 spune:
Diana tocmai a ciopartit cu foarfeca o pensula ,adica parul de la pensula evident ... Am chestionat-o si mi-a zis ca avea voie sa taie cu foarfeca doar hartie,deci a facut o PLOSTIE Deci sunt suparata pe ea Nu va zic ce-i p-aci,de fapt tocmai am descarcat in drop doua filmulete cu dezastrul: vase si papusi pe jos,toate puzzle insirate pe masuta - si ca norocul ca mai are si la mami puzzle,ca nu stiu unde le mai insira si pe alea.
marchplayer spune:
Ia uite moni armata
http://www.dropshots.com/marchplayer1#date/2008-12-09/20:59:35