La multi ani fulguleti de n-d 06 (202)
Raspunsuri - Pagina 12
ank999 spune:
Sebastian. sa te faci bine! Sa fi destept si cumintel! Ana lasa ca trece raceala si faceti party mare.
Si noi avem astazi programata o intalnire cu pediatrul. Mucii curg si alergia aia. In plus noi ne luptam tot timpul cu constipatia.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
kikineata spune:
La Multi Ani, Seba!
Asiza, plastilina am luat-o din Carefour. Uite astea sunt:
clovnul care a avut in plus 4 cutii de plastilina si alte ustensile gen inimioara, ursulet, catel, cu una faci ciocanel si floare.Clovnul bagi plastilina pe gat si iese par si limba, la picioare are forma de fundita si floare, pe maini tre sa pui cantit. egale de plastilina sa le catareasca, are vreo 3 palarii si in fiecare faci o forma. Sunt ingenioase.
http://www.toysmall.ro/plastilina-playdoh-clown-head-p-1820.html
apoi play scene care e o baza, construiesti ce-ti taie capul.
http://www.hasbrotoyshop.com/ProductsByBrand.htm?BR=489&ST=SO&ID=18689&PG=3
plastilina arata asa http://www.jocsotron.ro/playdoh-set-4-tuburi-plastilina-2-gratis-p-610.html?zenid=4dbb096ea51ca3b50ef2289d73062c35
Apoi separat sunt ustensile diverse care la maner au plastilina. Poti taia plastilina in forma de prajituri, faci urme de picioruse...
Aici vezi cam tot ce au ei. La noi sunt un pic mai scumpe. http://www.hasbrotoyshop.com/ProductsByBrand.htm?BR=489&ST=SO&PG=1
Mai e una cu o caracatita care mi s epare interesanta si una pt. viitori dr. stomatologi:) plombeaza masele...
Am explicat bine??:)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ank999 spune:
Oana sper ca Denisucul sa se faca bine mai repede. Cred ca diareea este de la antibiotic. Eu mereu cand ii dau ii dau si biotics.
Lacramioara spor la treaba, sa termini repede ca sa stai cu printesa ta!
Dbuuny noi facem bradut mic si-l punem mai sus, ca pune mana pe tot. A inceput si cu scrisul pe pereti.Baita facem la 2-3 zile, pe cap la 3-4-5, local zilnic.
Dia a trecut unghiuta?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
kikineata spune:
Mey Ktrinico, tu sa nu razi d emine ca-s mai in varsta, da? :))
Iaca sunt o multitudine de mall-uri la Romania. Unul frumos care ne place la Baneasa langa Ikea, unde in weekend erau diverse fete fluturas, albina, ingeras si masute unde pictau copii sau desenau ca Garga tine la ten si nu vrea pictata. Mos craciun, muzica, fantani arteziene...astea-s deliciul lui Garga.
S-a deschis un Mall nou Liberty Center unde exista mag Next
Mall-urile vechi la Plaza pe Bd Timisoara si cel din Vitan care s-a dublat ceea ce urmeaza sa se intample si cu cel din Plaza.
Sper ca n-ai glumit si io-s fata de treaba am expus cum sta problema. H se poarta acum de cand cu criza :), inainte se purta X5 si Cadillac. dar in curand dc se continua asa ne cumparam biciclete...Pegas dc se poate
In alta ordine d eidei i-as fura Juliei geaca si setul caciula si fular...pt. mine, da' nu-ncap
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
dbunny, cu bradul la fel ca anul trecut...ca n-au fost probleme (n-as garanta ca anul asta nu se catara in el ...); cu baia noi prestam zilnic. iar in perioadele in care e cu fobie de apa (cam o luna e ok si a doua luna are frica de apa, apoi iar o luna ok, si tot asa) prestam numai dus, dar temeinic, adica stat minim 5-10 min sub dus. cu spalatul pe cap e mai greu ca nu-i place, o spalam cam la 5 zile... dc e necesar si e murdara (mancare, plastelina, nisip, etc) ne luam inima in dinti si-o spalam cand e nevoie
multumim de intrebare, cu unghiuta e mai bine, tb sa ne luam inima in dinti si sa i-o taiem cand doarme... ca mai sta agatata intr-un firicel de unghie....are plasture pe ea, nu suporta sa vada unghia, ii tb neaparat sa vada ca are plasture pe ea, altfel tipa si pune mana la oki.
eu am ramas fara ghips de marti (oare v_am spus??)... e mai bine... piciorul e inca umflat si tumefiat, am niste dungi negre pe el de toata frumusetea... acum am orteza (din material textil cu atele metalice laterale, care permit numai flexia inainte-inapoi a piciorului, adica sa calc....) ... de abia de aseara am reusit sa ma si sprijin pe el, ca ma doare destul de tare... ieri era intepenit rau si parca mi-era frica sa pun piciorul jos sa ma sprijin... mai e cale lunga, dar eu cred ca in cateva zile o sa pot calca pe el si sa circul cat de cat mai omeneste... de azi merg la fizioterapie, o sa fac zilnic, sper sa se vada mai repede rezultatele asa... aaa, si partea buna cu orteza e ca o pot scoate si pot face baieeee cu spumaaaa... am scapat de facut dus intr-un picior ... cam atat
hai sa mai propun si eu niste teme pe langa dbunny: spalatul pe dinti al fulguletilor :cat de des, cat de mult, cat de cooperanti?
reaspund eu prima: o data pe zi, seara de regula, rareori de 2 ori pe zi. sta cam 1 minut la un periaj cu peria electrica, dupa care zice "singura" si o ia si se spala singura pe limba, pe dinti mai putin, pe nas, o musc, etc... fara pasta de dinti deocamdata. am avut si perioade cand a refuzat categoric spalatul pe dinti si periuta (in per de crestere a dintilor de regula), am lasat-o in pace, mi se pare mai important sa fie prietena cu periuta decat sa se spele pe dinti obligata, n-am chef sa dezvolte o fobie si din asta.
dbunny, adica tu vorbeste de alte masele care ies dupa cele 8? sau de randul 2 de masele? ca oana are deja 8 masele... acum vad ca a lasat-o mai moale cu frecatul gingiilor si statul cu mana in gura la masele... nu m-am mai uitat sa vad care e situatia .. oricum dc e acasa, ar sta toata ziua cu suzeta in gura, pur si simplu nu-mi dau seama de ce io trebuie acum asa de mult.. probabil toate schimbariel astea o bulverseaza, statul lui buni la noi dupa amiezele cred ca o termina psihic si pe ea, nu numai pe mine, sper sa terminam curand cu partea asta neagra din viata noastra si sa ne reintram in normal..
acs spune:
Seba
Sa fii sanatos si fericit alaturi de surioara ta si de parinti!
Anateo, felicitari!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
seba! refacere rapida!
marc e mai un pic si mai bine, doamne-ajuta! si bona pare ok, azi e a 2-a zi...
you all!
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
desiree spune:
SEBA! si sa te faci bine repede ca sa poti petrece!
bradul: mergem la bunici la munte si o sa avem brad acolo, anul trecut a fost destul de interesant cu tras de globuri si de crengi ca sa cada!anu asta cred ca o sa aiba alta semnificatie pt el, alias cutiile de sub el :)
baita ii fac o data la 2 zile, pe cap o data la 4 zile
nu ne spalam pe dinti, nu ne place, chiar daca stam langa mami zilnic si urmarim operatiunea, ba imi pune si pasta pe dinti..dar zilnic roadem o bucatica de mar care se stie ca ccc curata dintisorii f bine! poate candva o sa o facem si cu peria...
la extramasele nu ma bag ca noi mai asteptam inca randul doi de masele
da, la poze lucram, dar cred ca octa mi-a schimbat cumva setarile in aparat si au iesit mici, anyway, le pun aici
descopar noi talente
ravnesc dupa aplauze
sunt centrul atentiei
distractia, cam multa bere, hic!
octavian se resimte dupa aceste zile, doarme mult, azi noapte a dormit 12 ore si acum la 12 iar doarme...
kiki, ce dulce e garga cum picteaza ea...concentrata, interesata...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic